Josefinelykke

Nyt medlem
 • Content count

  6
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Josefinelykke

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday 07/08/1987

Profile Information

 • Vielses dato
  23.05.2015
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 1. Kan du ikke sælge den på dba ? der må være mange der er på udkig efter smukke sko til bryllup, konformation eller lign nu. Jeg er selv i sko krise, synes det er så svært at finde de rigtige...
 2. mmhh ja, det med at undvære forretten er måske ikke en dårlig ide, vi skal nemlig ha bryllups kage samt sandwiches etc til receptionen. Vi har også tænkt på pølsevogn, kan lige se for mig alle de mennesker i deres fine tøj stå derude og spise en " hotter " Det er fedt ! Hvor er det fedt i skal ha tunmousse , det lyder som en fantastisk dejlig dansk menu i skal have. mmm tarteletter ....... :-D ( kan se man kan besvare den enkelte, men ved ikke lige hvordan man gør ?? ) Ja hehe sådan en version lyder om en god ide, det er jo nærmest det de fleste skal have suppe, steg og is. Det lyder sådan lidt sølvbryllups agtigt gør det ik? :-)
 3. Jeg er lige gået i gang med at lave DIY invitationer, er lidt træt af jeg ikke fik set dit indlæg inden. De er vildt fine, er helt vild med ideen om at " ønsker ", " praktiske oplysninger " osv ligger i den ene side. Det er vildt smart. Selv er jeg nemlig lidt i tvivl om hvor jeg skal gøre af vores :-) Tak for inspirationen :-D
 4. Tusind tak for jeres svar. Dejlig i gider bruge tid på at svare- Det vil jeg helt sikkert foreslå ham og høre om der er noget der kunne falde i go jord. Selv synes jeg det hele lyder lækkert ( mega mad glad ) Jeg ved godt at vi bare kunne få tunmousse når det nu er det 'eneste' han kan , men vi får det så tit herhjemme til aftensmad, så vil gerne have noget andet til vores bryllup :-) Hvad står menuen på til jeres eget bryllup. Vi skal ha helstegt pattegris til hovedret. Desserten er ikke planlagt endnu.
 5. Glæder mig til vi bliver mand og kone <3

 6. Jubiii jeg skal giftes med manden i mit liv. Men hov, han er super kræsen og vi har lidt problemer med at finde en forret han kan lide. Den eneste han har forslået er tunmousse, og det bliver det altså ikke. Han kan ikke lide fisk ( udover tun fra dåse ) ;) , skaldyr duer heller ikke, parmaskinke nej, råt kød- nej tak. Og and, som vi også er blevet foreslået, er heller ikke lige ham. Hvis nogen kan foreslå en ret som min kæreste ville Sige ja tak til så bliver jeg og ikke mindst min kæreste meget glade På forhånd tak !