Charlotte120491

Medlem
 • Content count

  51
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Charlotte120491

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 04/12/1991

Profile Information

 • Vielses dato
  01.10.2016
 • Type vielse
  Borgerlig vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Lolland
 1. Vi har brugt Gabriola
 2. Hvis du må, så få nogle af dine familiemedlemmer til at tage billeder af dig i de forskellige kjoler. Minimum ét forfra og ét bagfra. Det kan hjælpe til at understrege, hvilken facon der er god til din krop, og om 'helhedsbilledet' udstråler dét, du gerne vil på din bryllupsdag Nogle butikker vil ikke have, at man tager billeder, og jeg har bl.a. hørt begrundelsen, at billeder slet ikke yder kjolerne retfærdighed og at nogen derfor fortryder, når de er kommet hjem og ser billederne. Det kan der være noget om, fordi det nogle gange er en lidt flad fornemmelse af gense en kjolen uden at få Wauw-fornemmelsen med, men for det meste er det nok bare en undskyld for ikke at gå hjem og søge den billigere på nettet Jeg mener, at man gerne må tage billeder i Lilly, så det satser jeg stærkt på, at vi gør
 3. Rigtig meget held og lykke med prøvningen på lørdag! Det lyder som et godt valg for dig. Jeg håber inderligt, at du får en rigtig god tur ud af det og finder en helt fantastisk kjole! Du må meget gerne skrive inde i denne tråd efter på lørdag, hvordan det gik
 4. Ja god ide med undertøjet . Jeg er helt åben overfor andre forslag! Jeg synes som udgangspunkt, at alle brudekjoler er grimme på bøjle, så jeg kan slet ikke finde ud af at vælge ud fra det! ;).
 5. Hej Charlotte. jeg havde faktisk fundet en kjole fra lilly som jeg vildt godt kunne lide, og har faktisk altid tænkt at jeg skulle have en kjole fra lilly. men da jeg bestilte tid fik jeg afvide at de ikke som sådan havde en kjole jeg kunne prøve i min str. da de kun har en kjole i butikken i den str. så hvis jeg skulle købe en kjole der skulle jeg nærmest gøre det i blinde og så håbe på den sad godt når den var lavet i min str. det turde jeg alligevel ikke så derfor valgte jeg de andre forretninger. skal nok skrive når jeg har været ude og prøve du kan følge med i min planlægningstråd der vil der komme billeder efter prøvningen. http://www.bryllupsklar.dk/forum/90935/i-kcrlighedens-tegn-3-10092016-milepcl-9-mdr-brudekjoler.html/ og tak for rådet med facebook gruppen har straks meldt mig ind Hvor er det en fin planlægningstråd du har. Den er virkelig dejlig overskuelig! Jeg er sikker på, at du nok skal finde dig en rigtig fin kjole snart
 6. Det kender jeg godt, og man bliver SÅ ked af at skuffe sin egen mor! Men den må hun altså lære at forholde sig til - hun er et voksent menneske ligesom dig, og hun bestemmer bare ikke over dig mere. Jeg havde selv en større konfrontation med min mor omkring nytår (så det handler altså ikke lige om bryllup), hvor vi havde misforstået hinanden, så min kæreste og jeg var ved at lave andre planer, og min mor troede vi kom til dem. Hun blev eddikesur, og ignorerede mine opkald og sms'er. Det var SÅ strengt, og jeg havde det rigtig dårligt over det, men jeg havde jo ikke gjort noget galt - det var bare en misforståelse. Og tro mig, hun blev hurtigt god igen . Så kan sagtens forstå, at du har brug for at tage tilløb, men du skal også lige huske, at dit bryllup er meget snart, så hvis du skal nå at finde en kjole, så skal du tage tilløb lidt hurtigt, hvis du ikke vil gøre det bag hendes ryg. Hvis det var mig og min mor, så havde jeg nok gjort som følgende: 1) Bestil tid i den brudebutik, hvor du gerne vil købe kjolen 2) Snak med din mor - fortæl at du er ked af dit kjolevalg, og at du gerne vil vælge om. Hvis hun afbryder dig, så bed hende om at vente med at snakke, til du er færdig og bare lytte, for det er lidt svært for dig at sige, fordi du er bange for at skuffe hende (det har en psykologisk virkning!). Hvis hun har lyst til at være med, så kunne det være dejligt, men du kan også godt forstå, hvis hun ikke vil. Det er ikke for at træde hende over tæerne på nogen måde, men simpelthen fordi du ikke vil være helt igennem glad på din bryllupsdag, som du fortjener at være det - det må hun også kunne forstå fra sit eget bryllup. Og når man skal bruge så mange penge på en kjole, så er det jo vigtigt, at man har en, som man er glad for. 3) Til sidst tror jeg, at jeg helt ærligt ville sige, hvordan jeg havde det, og at jeg ville blive SÅ ked af det, hvis min egen mor var sur og skuffet over mig på min bryllupsdag. Det tror jeg vil få hende til at tænke lidt mere over det. 4) Efter du har sagt alt det her, så bed om hendes mening og hør, hvad hun har at sige - måske og forhåbentlig vil du blive positivt overrasket! Men jeg er helt med på, at det hverken bliver sjovt eller nemt at få det sagt. Men det skal altså siges, hvis du vælger at købe en anden kjole!
 7. Nårh ja! Hvorfor pokker har jeg slet ikke tænkt på det?! Tak for tippet! Vi havde snakket om selvudløser, men jeg sagde til min kæreste, at det bliver aaalt for besværligt og tidskrævende - det gider ingen at bruge tiden på ;)
 8. Tak for rådet - det er absolut et, som jeg vil tage til mig. Jeg kan godt føle mig lidt presset, hvis nu man ikke føler, at det BARE ER KJOLEN! Men jeg er indstillet på, at jeg sikkert ender med noget helt andet, end den jeg håber på. Sådan har det altid været før: Da jeg skulle konfirmeres, VILLE jeg have todelt sæt - jeg endte i en lang kjole med meget lidt mønster for oven. Da jeg skulle til 3.g's galla, VILLE jeg have en kjole, der havde en speciel ryg - jeg endte med en lang sort MEGET enkel kjole med lidt mønster over brystet. Og lige nu er der to kjoler, som jeg virkelig drømmer om fra Lilly - men det skal da ikke undre mig, at det bliver den mest enkle kjole i butikken, som jeg ender med ;).
 9. Det bliver fx kongespil udenfor og noget vi kalder banan-bold/scoopball (jeg aner ikke, hvad "håndtagene hedder, og spillet har vi i vores familier selv opfundet, og det er ofte med til familiefester), og sikkert også noget petanque. Indendørs aktiviteterne har vi ikke helt besluttet endnu - der skal man først og fremmest have mulighed for at sidde og slappe af og spise noget mere kage ;) . Men tænker, at der kommer nogle spil på bordene, fx Partners, terninger, kortspil. Derudover kommer der indenfor til at være en "tidslinje" på væggen, hvor vi i et hjerte skriver noget om vores forhold fra hvert år vi har været sammen. Og så kommer der til at hænge billeder af alle gæsterne rundt om med en lille beskrivelse af dem. Så det skal der jo også være mulighed for at være med til. Og så håber jeg, at min kusine vil hjælpe mig med at lave et gæsteliste-træ på et maleri, hvor alle gæster sætter deres fingeraftryk på det og deres navn står nedenunder. Så skal receptionstiden også bruges til at udfylde dette billede . Og sidst men ikke mindst skal vi jo også bruge nogle af vores gæster på billederne - på et tidspunkt håber jeg, at vi kan tage et kongebillede, hvor alle gæsterne er med. Jeg så et billede den anden dag, hvor alle gæsterne var med, og så var de placeret, så de dannede et hjerte - det var super fint, men jeg er ikke sikker på, at det kan lade sig gøre, da vi beder 3 af vores gæster om at tage billeder til festen.
 10. Øv en kedelig situation for dig Hvis det var mig, ville jeg tage ned og prøve begge kjoler igen og se, hvad du bedst kan lide - eller om det skal være en helt tredje. Jeg ville altså bytte den. De koster mange penge, så derfor skal man også være glad for den! Jeg ville dog stadig sige det til min mor, så der ikke kommer et kæmpe dramashow på dagen. Jeg kan have en mor som dig, og nogle gange er det bedst for mig/hende, at jeg bare slår i bordet og siger "Sådan er det. Det er mit bryllup, og jeg er ikke tilfreds med kjolen, så jeg vil gerne bytte den og være glad for den.". Hun vil sikkert blive sur, men det skal nok gå over. Jeg tror, at det vil være meget værre at lade bomben falde på dagen (og så skal du gå og være nervøs for det hele tiden)! Hvis du har lyst, kan du jo invitere din mor og søster med ned i butikken igen, men sige klart og tydeligt, at det er dit valg - de er med for at se, hvad du ender med at vælge.
 11. Vi køber selv drikkevarerne hos os - jeg ved ikke, om det er en mulighed hos jer? Vi får lavet en god aftale med Brugsen, hvor vi køber al vin. De har nemlig en ordning, hvor man kan returnere alle de flasker, der ikke er blevet drukket. Dermed er man sikker på, at man ikke køber for lidt, fordi man ikke har lyst til at ende med at stå tilbage med 20 flasker vin for meget.
 12. Vi skal holde vielse, reception og fest på det samme sted, så vores reception kommer til at ligge bogstavelig talt lige efter vielsen. Her skal vi så skære bryllupskagen for og drikke lidt bobler, og derefter vil der være forskellige aktiviteter indenfor og udenfor, som vores gæster kan hygge sig med. Og så får vi taget nogle billeder imens, at gæsterne hygger sig, og forhåbentlig skal vi også selv nå at være med ;). Vores vielse starter kl. 14, og så slutter receptionen kl. 17, så gæsterne eventuelt lige kan nå at indlogere sig på deres overnatningssted eller skifte tøj eller bare lige tage en powernap. Og så begynder middagen kl. 18
 13. Jeg tror desværre ikke, at der kommer nogle gode råd herinde - man skal vist bare læse den artikel, der bliver henvist til Men ellers kan jeg anbefale dig at være med i en gruppe på facebook - den hedder Bryllup 2016. Der er godt gang i samtalerne, og der er mange, der svarer på hinandens indlæg. Men jeg er helt enige i de råd, som du har fået. Det nytter ikke at kigge på for dyre kjoler! Og jeg er helt åben overfor alle kjoler - jeg aner nemlig ikke, hvad der sidder pænt på mig. Jeg går ud fra, at ekspedienterne har meget godt styr på det . Jeg skal i Lilly, og der må man kun have 3 med - jeg skal så nok måske have min svigermor med også Du må endelig skrive, når du har været ude og prøve!
 14. Jeg skal prøve min første brudekjole nogensinde den 13. februar hos Lilly, og jeg er nu begyndt at glæde mig til det og ikke bare synes, at det er lidt underligt og svært at forestille sig selv i en brudekjole! Jeg tænker, om der er nogen, der vil dele deres oplevelser med at prøve brudekjoler og om der i den forbindelse er nogle gode råd?
 15. Min kommende mand og jeg holdt en sommerfest i sommers for at fejre, at vi var blevet færdige med vores uddannelser. Vi havde et telt i haven, og vi havde valgt, at det var vores helt nærmeste familie og de nærmeste venner, der skulle med + børn. Vores venners kærester var ikke med, da jeg fx på det tidspunkt ikke havde mødt nogen af min kærestes venners kærester. Vi mødte ingen kritik af det, og ingen så det som et problem. Til vores bryllup har vi valgt at gøre det samme. Det har vi ikke mødt kritik af. Vi har valgt at gøre sådan, fordi vi begge synes, at det er mærkeligt at have folk med, som vi ikke har noget med at gøre - og til vores bryllup skal man ikke møde de mennesker for første gang. Den dag skal man være omgivet af mennesker, man holder af, synes jeg. Vores begrundelse er desuden, at vores venner er nogle mennesker, som vi ser i forskellige grupper, så de har alle noget med hinanden at gøre - men aldrig hvor kæresterne er med. Så det at skulle sidde som ven og sørge for, at ens kæreste ikke keder sig, fordi han/hun aldrig har mødt nogen af de andre, synes vi, er ret ærgerligt. Vi ser desuden nogle vennepar, hvor vi altid mødes som par, og derfor har vi valg at invitere dem begge med. Så vi mener, at vi og vores venner får en bedre fest, hvis kæresterne ikke med