majdecki

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About majdecki

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  10.10.2015
 1. Hej piger. Jeg har valgt en kjole med fuld blonde, meget nedtonet blond og et langt slør med blondekant til. Nu er jeg i tvivl om jeg skal have et lille hårsmykke til??? Jeg har ikke et så stort hoved, så hvis smykke må det ikke være for stort. Hvad gør i? og hvad tænker i? Kjolen er uden bæltet.
 2. Hej Jeg gik ind til en undertøjsbutik og fik hjælp med at finde den rette. Så er man sikker på at den sidder godt. Hun opfordrede mig til at gå med den en hel dag, så jeg kunne få en bedre fornemmelse af om jeg ville være tilpas i den en hel dag, og jeg kunne stadig få lov at bytte hvis den drillede mig. Jeg har ikke eksisterende bryster efter 2 børn og 2 gange amninger. jeg er nede i en 55 A dette er jeg mega ked af og lige på min bryllupsdag vil jeg gerne have bare lidt, så hun fandt en løsning med indlæg og en super BH. Det er købt i wunderwear. Held og lykke i den jagt.
 3. Jeg vil anbefale dig at kigge efter en dansesko. De er bløde at have på og man kan få lige den model man gerne vil have. Jeg har f.eks. valgt at det skal være en sko der strop på, så de ikke falder af mig, eller min hæl popper op i skoen når jeg går. Hvis du kigger efter dansesko er udvalget enormt, du kan selv sammensætte lige den sko du selv vil, farve, materiale, hælhøjde, hæltype (Flarehæl syntes jeg er mest behageligt at gå i) Jeg købe mine på JJhouse, havde aldrig handlet der før. men de havde bare så mange fede at vælge imellem, så jeg tog chancen. Nu er de kommet, virkelig flotte, kvaliteten er i top, og prisen, 167 kr + told, moms (100 kr) er lige til at overse God jagt P.S Har jeg valgt en lilla sko, farvetema i vores bryllup er lilla, og for at give gæsterne en overraskelse valgte jeg en lille sko, alle forventer en hvid elsker at være lidt anderledes (kjole dog meget klassisk havfrue ) Hilsen Charlotte