StephanieR

Nyt medlem
 • Content count

  4
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About StephanieR

 • Rank
  Ny bruger
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  05.08.2016
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Vor frelser kirke
 1. Der er nogle fine på www.etsy.com (https://www.etsy.com/dk-en/c/weddings/clothing/lingerie-and-garters/wedding-garters?ref=catnav-1633). De har også en masse andre fine ting. Jeg er også medlem af en gruppe på facebook, hvor der er en, der laver nogle ret fede med logoer mm. Så vidt jeg kan se, er gruppen "hemmelig", så jeg undersøger lige hvordan du kan finde den :-)
 2. Jeg så, at House of Brides tager et gebyr, men de sørger også for forplejning. Man får pengene tilbage, hvis man køber. Jeg tror at det er nyt for dem med gebyr - jeg husker ikke, at de havde det i 2008 da jeg var inde med en anden. Jeg kan ikke lige se, hvor i landet du er fra, men der er flere i cph, hvor man ikke skal betale: Lilly, Nicolai Brudekjoler, Copenhagen Bridal. Jeg har også kigget på Bentes brudedesign i Taastrup.
 3. Jeg havde kun min mor med første gang, men det var egentlig bare for at kigge, så jeg fik en ide om hvad min stil koster :-) . Andre i butikken havde 2-4 mennesker med. Nogle butikker er der dog ikke plads til så mange mennesker. Jeg var et kort smut inde i Lilly på strøget i kbh, og der var ikke ret meget plads. Jeg kan godt finde på at have op til tre med, men for mig, er det vigtigt at det er nogen, der kender min smag og stil, så de kan svare på mine tvivsspørgsmål. Der er mange forskellige årsager til at have andre med - for mig, er det mest for at blive bekræftet i mit valg og derefter så nogen har set mig i kjolen og kan hjælpe med at finde accessories. Så er det også ret hyggeligt at gøre det til en udflugt :-)
 4. Jeg var inde hos Nicolai Brudekjoler i Kbh i går. Jeg fandt en smuk kjole, men ryggen går ned til lige under min BH kant. Butiksassistenten/sælgeren sagde at deres skrædder sagtens kunne sy en bh ind i kjolen, så jeg kunne have en på alligevel. Hun lod ret sikker, men alligevel er jeg i tvivl om det bliver godt. Har nogen prøvet at få syet en bh ind i sin kjole? Blev det godt (behageligt og pænt)? Jeg vil have en BH på, da jeg har tabt mig 2-3 skåle på brystet, og de derfor ikke sidder som de gjorde før.