Beryl

Medlem
 • Content count

  105
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  3

Beryl last won the day on February 6 2020

Beryl had the most liked content!

Community Reputation

8 Neutral

About Beryl

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday

Profile Information

 • Vielses dato
  24.04.2021
 1. Jeg tænker også at det er afhængigt af hvilken type kjole du gerne vil have. Hvis du kan lide de billige kjoler, eller kan finde kjolen brugt kan det nok bedre betale sig.
 2. Dejligt at i har fundet en måde at gøre mere ud af den borgerlige vielse. Det lyder romantisk med alle de smukke sange.
 3. Uf en træls situation med skrædderen. Jeg er virkelig glad for at høre at du har fundet en ny kjole.
 4. Jeg krydser fingre Det er en svær beslutning, jeg kan godt forstå at det kan være nødvendigt for jer ikke at invitere dem.
 5. Det forstår jeg godt du synes Ki, personligt synes jeg at det ser bart ud uden en hakskæde. Men det at der sker meget på kjolen gør at perlemorshalskæden måske er det bedste valg. Fletniger i håret er en god ide jeg har ingen planer om gå til frisøren og få lavet en frisyre, jeg tænkte på at lade mit hår hænge løst, fine simple fletninger vil passe godt til det. Jeg vil lade mit hår gro længere til næste år.
 6. Tak Jeg tror jeg hælder lidt til den lige nu siden den passer så godt til temaet.
 7. Vi gør noger meget lignende da vi også bare gerne vil have en hyggelig dag med familien. Vores familie ved godt at at vi er meget utraditionelle, så andet er ikke forventet. Har du en fornemmelse af hvad dine nærmeste forventer? Har i fortalt at det ikke bliver en stor traditionel fest?
 8. Ha ha!! ja det er nemlig min udfordring ag begge halskæder passer til det ydtryk jeg gerne vil ramme, bare på hver deres måde. Dit input er stadigvæk værdsat. Tak for input, jeg kan godt se hvad du mener med at det kan se rodet ud med den lilla halskæde.
 9. Til min brudekjole vil jeg gerne bære en halskæde, jeg har et par halskæder i forvejen som jeg gerne vil bruge en af, men jeg har svært ved at vælge. Denne flotte lilla blomsterhalskæde var en gave for mange år siden, den er elegant og passer rigtig godt til vores farver - den matcher noget af det tilbehør jeg havde tænk på til kæresten. Jeg fandt denne fine perlemorskive i bunden af en smykkeæske, jeg kan godt lide dens simple og lidt rå udtryk. På billedet er den bare sat på en elastiksnor, jeg vil gerne anskaffe en lædersnor at have den i. Hvad for en halskæde kan i bedst lide?
 10. Jeg genopliver lige denne tråd da jeg er ret vild med farvede brudekjoler. Kjolerne kan findes hos Cinderellas brude og festkjoler
 11. Jeg synes den type kjole ser ret festlig ud og som de andre siger kan outfittet jo gøres endnu mere festligt med det rigtige tilbehør.
 12. Jeg vil også gerne høre hvad for et udtryk du forestiller dig til dit bryllup. Men lige ummiddelbart tænker jeg a-formet læg længde kjole med blonder Lidt eksempler fra Zalando Eller mere klassiske brudekjoler fra Lilly
 13. Godt at høre at det lykkedes dig at finde nogen som vil vie jer
 14. Årh jeg kan godt se at det er en svær situation, det er ikke helt nemt at finde ud af hvad der skal gøres. Jeg synes det er ærgeligt hvis han tror han rigtigt overasker dig når han frier, og du så slet ikke bliver overasket. Jeg ville nok være ærlig og sige at jeg lagde mærke til en lille æske på kommoden forleden dag og at jeg har en fornemmelse af hvad der kommer til at ske. Så har han mulighed for at lave sine planer om og måske overaske dig alligevel. Men jeg kan godt se at det slet ikke er fedt at komme til at spolere hans plan.
 15. Vi skal giftes 10 år efter at vi blev kærester. Vi mødtes og fandt sammen i april, men jeg har ikke nogen bestemt dato for det. derfor besluttede jeg at vi skulle giftes lørdag den 24 da det er præcis en måned efter min egen fødselsdag i marts. Jeg krydser fingre for at manden vil kunne huske datoen