Hej folkens
Om et par uger skal jeg være toastmaster og er nu for alvor begyndt min planlægning, da der denne uge er frist for at melde indslag ind (og så ellers krydse fingre for der ikke kommer alt for mange på dagen).
Jeg er begyndt at lægge en grund tidsplan og det er her jeg begynder at komme i tvivl. Hvornår går de første talere på? Er det omkring 15 min. tid efter forretten er serveret, så folk har en chance for at spise før talen? Og dette princip formoder jeg man forsøger at følge ved de resterende retter også? Jeg skal selvfølgelig også have koordineret med køkkenet, men i første omgang prøver jeg at danne mig et overblik og tidsplan til mig selv, som jeg så kan justere på.
Hvad er den realistiske længde på de forskellige taler?
Jeg tænker at sætte 20 min. af til brudens far, brudgommens far og brudgommen. Så er der også tid til skål/klapsalver m.v.
Venner/søskende/tanter m.v. vil jeg sætte 15 min. af til.
Kan man tillade sig at køre to taler lige i rap? Eller skal der være 5-10 min. i mellem?
Jeg vil så gerne gøre det godt, men kan mærke nervøsiteten stige - og håber virkelig at en grund tidsplan og lidt tip til afvikling mv. kan hjælpe med at give mig ro.