natteravnen

Medlem
  • Antal besvarelser

    26
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

0 Neutral

About natteravnen

  • Status
    Ny bruger
  • Fødselsdag

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Vielses dato
    6. 8. 2005
  • Lokation
    Slagelse
  1. Jeg har skrevet det inde på Babyklar.dk men ikke herinde. Jeg var oppe i den lokale brudekjoleforretning og gøre nogle gode indkøb. Hun lukker i denne weekend og har ½ pris på alt. Hun har stadig mange flotte brudekjoler, tøj til brudebørn, sko, smykker m.m. Selv har jeg købt en del metervarer. Hun har mange farver at vælge imellem.
  2. Jeg synes godt nok, at det er svært at sælge noget herinde på Bryllupsklar! Har haft annoncen i køb og salg i en halv evighed og har kun haft én henvendelse! Ingen salg!
  3. rigtigt sødt!
  4. Super flot arbejde!
  5. Vores datter hedder også Isabella - hun hed det dog længe før prinsesse Isabella fik sit navn! Vi får den alligevel "ligesom den lille prinsesse!", men jeg synes nu, at det er meget hyggeligt. Men jeg kan godt se dilemmaet for alle jer, der nu skal døbe jeres barn efter denne dato! Men det kan jo være, at det afskrækker nogen fra at vælge lige det navn, så I kan have det lidt for jer selv. Isabella er et meget populært navn i disse år har jeg måtte sande. To Isabella'er i børnehaven og to Isabella'er til musik.
  6. Super idé med risposer, som bordkort. Husk at spørge på stedet om der må kastes med ris. Vi fik en ekstra regning på 2000 kr fordi vores gæster kastede med ris indedørs!
  7. Jeg ved ikke, hvilket prisleje der er rimeligt, men her er en hjemmeside: http://www.miarosa.dk
  8. Du kan nemt lave en skabelon selv. Tag et stykke ternet papir. tegn en halvcirkel ned en radius på 4 tern, tegn ned langs de 8 ternene i den ene side. Fold derefter diagonalt fra hjertets midte i toppen og ned til enden af stregen. Klip langs den tegnede streg og du har en hjerteskabelon. Hvis du ønsker at den skal kunne stå selv lægger du hjertets buer op mod en fold, og klipper sådan at hjertet hænger sammen i buerne. Du kan også lægge den ene side af hjertet op mod en fold, så hænger den sammen i siden. En mindre teknisk forklaring: Buk et stykke papir. Klip først en bue og derefter ligened, så har du det halve hjerte og når du åbner papiret har du det hele hjerte.
  9. Når du skal vælge hjerter kan du kigge her: http://bryllupsklar.dk/forum/index.php?showtopic=20931
  10. Jeg har hørt min mand sige, at man kan finde tabt materiale på computeren selvom den er gået ned. Det er noget med at man kan sætte harddisken over i en boks og sætte den til en anden computer. PM mig, hvis du vil have at han forklarer dig det nærmere. Håber, at du finder de ting du allerede har lavet.
  11. En idé... Du kan skære hjerterne i pap/papir. Læg denne skabelon over det kort, hvorpå du ønsker hjerterne. Spray med spraylim og drys med den slags glimmer der smelter når du bruger varmblæseren. Når limen er tør bruges varmeblæser. Jeg har selv lavet hjerter med stempel, stempelpude og denne slags glimmer. Det blev godt. Jeg var bare lidt for hurtig med varmblæseren, så jeg fik nogle små stink guld udenfor det ønskede motiv. pøj pøj. Må vi se resultatet, når du har prøvet.
  12. Jeg har en kollega, der søger kort som disse på http://www.miarosa.dk/brudeparret.htm# ved I, hvor man ellers kan købe dem eller, hvordan man kan lave nogle der ligner? Hos Miarosa koster de 30 kr/stk.
  13. Hej alle kreative medsøstre. Ville lige ligge dette link ind til jer, der er mange skønne kort, som man kan blive inspireret af! God fornøjelse og arbejdslyst. http://www.cardinspirations.co.uk/phpBB2/a...e4b3031a1f0551a Hilsen Katja
  14. Hej Hvis ikke Panduro har dem, så må du igang selv. Man kan købe skabeloner, men du kan også tegne efter en færdig kuvert, så du forsigtigt åbner. Passer størrelsen ikke så kan den kopieres op eller ned til det passer. Pøj pøj Katja