270805

Medlem
  • Antal besvarelser

    1,113
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Street credit

1 Neutral

About 270805

  • Status
    Texas fra den anden side.....
  • Fødselsdag 12/14/1978

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Interesse
    Tålmodighed er en dyd, som jeg ikke besidder. Derfor må jeg stå ved, at jeg har mange interesser, men sjældent ret lang tid af gangen. Elsker at læse, male, skrive, løbe, træne, lave mad - i øjeblikket elsker jeg allermest min have.<br />Jeg har ild i rø...., temperament og snakker vist ret meget - mine kære kolleger på den skole, hvor jeg er lærer, har ved flere lejligheder konstateret, at jeg er hele lærerværelsets bimmerbarn. <br />Det var vist lige det fra nu - må videre med de fem-seks andre ting, jeg laver samtidig med, at jeg skriver her. Var der nogen, der sagde: Manglende evne til fordybelse???
  1. Annette, var der ikke nogle hos jer i august???
  2. Det er noget af en basse-mand, Mette!!! Jeg skal til vækst-scanning igen igen igen her kl 13 i dag kl 13, er spændt på at se, hvad de skønner min bebs til! Uhhh ja, glæder mig til at høre om det går fremad - ellers har jeg mindst 500 gr. du må få.
  3. Hold da op der er gang i ham! Glæder mig til at se den lille basse når han engang bestemmer sig for at komme ud... Ja, det kan godt være at moderen er syg, men junior er det åbenbart ikke. :carrot:
  4. På den ene side er det skræmmende, at det kan være så tæt på. Samtidig er udsigten til at det snart kan være ovre meget fristende. Nej, det kan jeg love dig - det er slet ikke godt til mig og min manglende tålmodighed. :bask: Skanningen i fredags sagde 3800-3900 gr.
  5. Den nyhed er heller aldrig nået videre herfra. :bask: til b.k. Men jo, siden fredag er jeg dømt til sofa/seng med så meget hvile som muligt, må dog gå mindre ture. Så jeg strikker og skriver her, så godt som jeg nu kan med fingre, der er hyperfede, stive og meget ømme. :banned: Skal tjekkes to gange i denne uge, så nu må vi se.
  6. Ja så fandt jeg også herind Øv, jeg har håndværkere nede i stuen, de har fjernet hele endevæggen så jeg kan kun være ovenpå. Pænt træls :bask: Jeg ville meget gerne føde NU! Er spændt på hvad de siger efter vækstscanningen på onsdag...om de vil sætte mig igang *bider negle* ! Lyder spændende! Jeg er også meget spændt på, hvad den næste uge vil bringe. Har jo desværre raget en mindre omgang svangerskabsforgiftning til mig og har fået forbud om at få det dårligere, for hvis jeg gør det, så vil de sandsynligvis prøve at få junior ud.
  7. hva dølen har du også sneget dig herind ?? Ja, der er jo desværre ikke meget andet jeg må lave i disse dage, så det driver mig til VANVID at b.k. er nede. :banned: Tror sq vores køkultur er FOR god :bask: Vi MÅ da snart til at have gnag i den. Kan sku da ikke vente SÅ længe Med den fart vi har på, kommer jeg da føsrt til at føde engang til jul, før det bliver bliver min tur. Og DET er altså læææænge at vente Jeg er også begyndt at svare, at jeg føder engang inden jul, når folk spørger. hvornår det skal være.
  8. God formiddag tøser! Ja, så er vi her igen - og med masser af september-piger, kan jeg se. Skal vi ikke snart til at føde, eller venter vi bare tålmodigt på at Anette F. får junior at se?? Mette
  9. God barsel Sus - vi ses lige om snart!
  10. Jep, fordi det er min bryllupsdag.
  11. Tør ikke andet.
  12. Jamen, vi skulle da nødig dø af sult.
  13. Har skam købt ind til pastasalat, så selvfølgelig kommer jeg. Men jo, derefter må han godt ankomme, siden han åbenbart er noget af et skrummel. MUMS - tror der er mange der bliver glade for at høre at du laver din berømte pastasalat. Jeg glæder mig i hvert fald selv til at smage den!!! (Hvor er spise-smileyen når man har brug for den?? Det nærmeste jeg kan komme er en ko der ser ud som om den tygger) BERØMT pastasalat??? Må vi bede om opskriften??! http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Ja, jeg ved heller ikke, hvorfor den pludselig er blevet berømt. http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/blush.gif
  14. Turde ikke andet med det pres, de lagde på mig. Men laver altså kun en lille portion, taget i betragtning af hvor meget mad der er på den liste. :smolf:
  15. Hvordna gik det Mette????????? Totalt griner oplevelse. Jeg kommer ind. Skanningsmanden kigger på mig og spøger, hvad jeg kommer for. Så svarer jeg, at det ved jeg ikke. Har bare fået en indkaldelse, som jeg retter mig efter. Så kigger han i mine papirer - jeg har ikke svangerskabsdiabetis, jeg er ikke stærkt overvægtig, jeg har ikke vand i kroppen. Jeg har nærmest ingenting, hvorefter han konstaterer, at det er en fejl at jeg er der. Men jeg skulle da have lov at få en bonusskanning, når nu jeg var kommet sådan for ingenting. Så jeg blev skannet - det er stadig en dreng der står med hovedet godt boret ned i mutters underliv. Helt fin baby, skrev manden i papirerne. http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Men han vejer altså allerede 3300 gr. Halloooooooo baby, hvad kan det ikke blive til med tre uger igen?? Men alt i alt helt fin - godt skanningsmanden havde humor og var med på lidt ekstra service, når nu jeg var der. Hold da op en dejlig stor basse hva´? ;) Men så kan han jo godt komme ud til dig snart - men altså først efter torsdag ikke? Vi skal jo lige have dig med til sep.mødet Har skam købt ind til pastasalat, så selvfølgelig kommer jeg. Men jo, derefter må han godt ankomme, siden han åbenbart er noget af et skrummel. http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif