Christina-J

Medlem
  • Antal besvarelser

    728
  • Tilmeldt

  • Sidste besøg

Alle besvarelser af Christina-J

  1. Tillykke med brylluppet - hvor er I flotte begge to. Christina
  2. Kæmpe tillykke Christina
  3. Hvor er den bare gudesmuk... Kan godt forstå, at du er faldet for den. Christina
  4. Præcis mine ord!!!! Christina
  5. I dec. og jan. er der virkelig store penge at spare - jeg så at panayotis havde sat nogle kjoler ned med 75% sidst der var udsalg. Nu endte jeg godt nok op med, at købe en kjole fra den nye kollektion, men jeg kunne have fået rigtig mange flotte kjoler for under 4000 kr, så hvis det er "billige" kjoler du går efter, så vent lidt endnu med at købe Christina
  6. Ej, hvor er hun bare nuser - så yndig og flot. Christina
  7. Sådan har jeg det også Christina
  8. Stort tillykke med brylluppet - du er enormt smuk. Christina.
  9. Kanon flot - kan godt forstå at du er glad.... Christina
  10. Jeg er storforbruger af Ole Henriksen cremer, med desværre koster de det hvide ud af øjnene Heldigvis har jeg fundet en kanon hjemmeside (i USA) og der koster det ikke nær så meget. Jeg bestilte 12 produkter, om kom af med ca 1800 kr inkl. forsendelse - det er da hamrende billigt, når man tænker på hvad de tager, bare for en creme, i Magasin!!!!! Jeg smider lige et link til deres hjemmeside, så I andre også kan spare en masse penge. In the bathroom Christina.
  11. Hej allesammen. Endelig nedkom vores hunkat - og så med 6 dejlige killinger. I kan se dem på vores hjemmeside - de er bare så nuttede. Det er vores første kuld, så det er helt fantastisk sjovt og spændende for os. vores killinger Christina
  12. Jeg er bare nysgerrig - hvordan kan det være, at en avls-kat koster flere penge end en kæle-kat? :guitar: Rikke En udstillings/avlskat koster mere, fordi den er 100% typemæssig i forhold til standarten. En kælekat lever ikke nødvendigvis 100% op til standarten (de kan dog sagtens gøre det), og man kan ikke garantere den de samme chancer på en udstilling, som en udstillings/avlskat vil have. Man betaler simpelthen for at få den typemæssig bedste kat. Christina
  13. Jamen selvfølgelig må I spørge om prisen. En killing koster 2000 kr som kælekat og 3500 kr hvis den skal bruges til avl Det er mange penge, men sådan er det jo med racekatte (og hunde) Christina.
  14. Tillykke med brylluppet - og sikke nogle dejlige billeder. Christina
  15. Tillykke med brylluppet Christina.
  16. Nu har vi fået fotografens billeder, og dem vil jeg da også lige dele med jer. I må lige se igennem fingre med kvaliteten (lyset på billederne), for vi har fotograferet de org. billeder med vores digitalkamera, for vi har desværre ikke nogen scanner. Christina.
  17. Stort tillykke - hvor er I bare flotte begge 2. Christina.
  18. Den er virkelig smuk!!!! Christina
  19. Ja, det er en kæmpe oplevelse. Jeg glædede mig også som en vild, da jeg skulle prøve det hele samlet for første gang. Christina.
  20. Kunne ikke have sagt det bedre! Christina.
  21. Venter også på billederne!!!!!!!!!!!!!!! Christina
  22. Jeg synes også kjole nr. 1 er flottest til dig, men nu handler det jo også om, at du føler dig godt tilpas i kjolen - tror at ligegyldigt hvilken du vælger, vil du være smuk hvis bare du føler dig godt tilpas. Christina.
  23. Nr. 4 :heppe: Christina
  24. Og det sidste