cilleK

Medlem
 • Content count

  55
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About cilleK

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday 11/25/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  20. august 2005
 • Type vielse
  Kirke...
 1. Hej Piger, I forbindelse med en opgave jeg skal til at skrive, kunne jeg mægtig godt tænke mig at høre lidt om jeres erfaringer/oplevelser med Lilly Brudekjoler samt hjemmesiden www.lilly.dk. Det jeg godt vil vide mere om er: Hvad tænker du på, når du hører om Lilly Brudekjoler? Har du overvejet at blive gift i en Lilly-model? Hvad fik dig til at vælge en Lilly-model – eller vælge den fra? Hvad synes du om hjemmesiden www.lilly.dk? (Indtryk, udseende, virker den tiltrækkende?) Synes du hjemmesiden er informativ og let at bruge? Kort sagt: Hvilke oplevelser og erfaringer har du med Lilly og Lilly’s hjemmeside? Jeg er interesseret i at høre/læse alt, så byd endelig ind! Jeg håber på at høre fra så mange af jer som muligt, både korte kommentarer og lange fortællinger er velkomne  Lidt uddybende kan jeg fortælle, at opgaven handler om kommunikation og markedsføring, og at jeg har valgt at arbejde med Lilly som case, med fokus på virksomhedens hjemmeside. På forhånd mange tak for jeres hjælp!
 2. Nu kan vi vist godt begynde så småt at hive det pæne tøj ud af skabet, for at være klar til at fejre INDLÆG NR. 1000!!!!!!!!!!!!!!!!!!! For sådan som det går nu, må det komme i løbet af aftenen...
 3. QUOTE(cilleK @ May 14 2006, 09:0 AM) * Prøver lige at stille et babyklar-relateret spørgsmål, som der lige var kommet et svar på da forum gik ned: Jeg spiser folinsyre-tableter, men også alm. vitaminpiller. Og i de alm. piller er der OGSÅ fol-syre. Kan man få for meget af det stads - og sker der noget ved det? Ved ikke om man ligefrem kan få for meget, men tror at kroppen selv udskiller det der er for meget af...? Jeg spiste også folinsyre + alm. vitaminpiller og fik af vide at det var ok af min læge. knus stina Ps. NU sætter i altså liiiige farten ned tøser! bask.gif jeg kan ikke læse lige så hurtigt som i laver indlæg! blink.gif _________________________ TAK for svar! Så vil jeg med ro i sindet få guffet mine piller.
 4. Godmorgen! Suk, det er da vist ikke blevet bedre med babyklar i løbet af natten! Jeg har simpelthen sovet så grotesk dårligt som aldrig før, kan det mon være abstinenser? Prøver lige at stille et babyklar-relateret spørgsmål, som der lige var kommet et svar på da forum gik ned: Jeg spiser folinsyre-tableter, men også alm. vitaminpiller. Og i de alm. piller er der OGSÅ fol-syre. Kan man få for meget af det stads - og sker der noget ved det? Trætte knus fra Cille (der også mener Barnaby er en fast ingrediens i en god lørdag aften!) P.S. Imponerende som den her tråd er vokset i løbet af natten!
 5. MUMS! Kan godt forstå kæresten din, det er da noget af det bedste i verden! :carrot: Og nu vil jeg takke af for i dag - nu kommer der Baronessen på Benzintanken! Håber ikke vi ses i morgen - herinde altså men på det "rigtige" BK, der sæføli virker perfekt!!! Cille
 6. Her står den på mexicansk mad, nærmere bestemt tortillas med kylling og alt hvad der ellers hører sig til... MUMS, min livret! Lyder nu også rigtig godt med hjemmelavede hottere og hjemmegrillet kylling.... (Her mangler jeg så en savlende smiley!)
 7. Den ville jeg bruge, hvis det var mig! ...den har jeg brugt en DEL gange, selvom jeg sagtens selv kan finde ud af det. Det er også SUPER go' med at forskærerkniv og en steg ..... og også meget anvendelig ved optræk til cykel-pumpning! :butterfly:
 8. Så lad mig være den første med en stemme. Jeg stemmer Christina direkte til fødegangen Der er jo alligevel heller ikke rigtig nogen fed præmie i udsigt, til dem der bliver hængende længst her.
 9. Ja, det her server-sammenbrud har efterhånden mange triste skæbner på samvittigheden - hvilket jo tydeligt kommer til udtryk i antallet af quinder herinde! Det er jo at sammenligne med psykisk tortur Mon vi kan stå det igennem?!! (Hmmmm.... Gade vide om det her i virkeligheden er et psykologisk eksperiment, a la "Krigerne".... Hvornår mon vi skal til at stemme hinanden hjem??? )
 10. Jeg ofrer den GLADELIGT for at føde!!! FÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅRK, hvor er jeg træt af maven! Og hver nat drømmer jeg bare at jeg føder, eller at bebsen er her osv. Det er jo sygeligt, som man kan savne en man ikke engang kender endnu! Årh, jeg vil da ikke sige at det er spor sygeligt, det er da nærmere nok det sødeste jeg længe har hørt! Hun skulle bare lige vide hvor meget I glæder jer til at se hende, så ku det være hun fik fart på. Men ved nærmere eftertanke - det ved hun nok godt allerede, der er nok bare ALT for rart og hyggeligt inde i Mors mavse. :yllove:
 11. Det er jeg ked af at høre, det gør mig ondt på dine og din families vegne. Du må ikke være for ked af de ting, du ikke nåede inden din morfar gik bort - selvom at det ved jeg godt, at man ikke kan lade være med. Du var jo på vej over for at besøge ham, og hvem ved, måske har hans sjæl stadig været i lokalet, da I nåede frem? Ihvertfald en masse store knus til dig og din familie, ikke mindst til din mormor, som nok skal klare sig, hun har jo jer.
 12. Okay, sætningen "Jeg keder mig" og en banjospillende ko BURDE altså ikke kunne optræde i det samme indlæg!!!!!!
 13. Jeg synes altså godt nok også at det er grove løjer! Desuden kan folk jo være i fødsel uden at vi andre kan følge med!!! Jeg sidder og døjer med en laaaaaang og kedelig opgave, der skal skrives - og hvis det fortsætter på den her måde, så ender jeg da med at være færdig i god tid, fordi der ikke er mulighed for oversprings-handlinger! Og det ligner altså ikke mig!
 14. Uuuuuuuh hvor spændende!!!!! Har I hørt derindefra (maven) tidligere? :yllove:
 15. Hej og tillykke med de mange indlæg!!! Det er da lidt af en indsats! Det lyder godt nok til at have været en dejlig kærestedag i går, hyggeligt og romantisk! Og så sidder man jo nærmest og får trang til græsk mad! :whistle: