Brudenes fortællinger fra bryllupsnatten

Der er mange tanker og forestillinger omkring den kommende bryllupsnat. Nogle har forventninger om at få på deres livs mest romantiske nat og får det, imens en hel del andre brudepar sover på bryllupsnatten.

Vi giver dig her et sjældent og sjovt indblik i brugerens tanker og fortællinger fra bryllupsnatten.

Louise fortæller Brudepar kysser
Jeg må da indrømme, at jeg var meget træt. På et tidspunkt ønskede jeg bare at gæsterne kørte, så jeg kunne være alene med min mand. Men da de sidste først var kørt, så var jeg slet ikke så træt mere.

Annonce ♥

Da vi kom op i vores soveværelse lå der små søde gaver rundt over det hele, I ved, ris for frugtbarhed, chokolade til den søde tand. Det morede vi os meget over. Derefter lå vi og talte en times tid om vores helt igennem fantastiske dag.

Bryllupsnatten blev afsluttet med sex + morgensex dagen efter. En fantastisk afslutning på en fantastisk dag.

Heidi fortæller
Da vi kom op i vores brudesuite, var vi fuldstændig udmattede, det eneste jeg havde lyst til var chokolade. Jeg fandt desværre ikke noget, og jeg nægtede at give 25 kr. for en alm mars bar.

Det tog lang tid at få alle hårnålene ud af mit hår, så egentlig ville vi bare sove. Men da jeg så fik kjolen af, ændrede Henrik mening. Så ja vi endte natten perfekt med lækker bryllupssex.

Anne fortæller
Vi tilhører så gruppen, som ikke lige havde overskud til det hverken fysisk eller mentalt. Ingen tvivl om at man er meget fyldt med kærlighed til hinanden netop på denne dag, men vi havde bare rigtig meget brug for at tale om alt, hvad der var sket, så det brugte vi tiden på, efter vi var kommet i seng. Selvom vi var rigtig trætte, så var det bare rart at få snakket om alle oplevelserne, og vi havde jo ikke rigtig haft tid før. Jeg tror helt sikkert, det er vigtigt, at man ikke har sat næsen op efter, at man skal have sex – eller at man gør det af pligt.

Christina fortæller
Vi havde ikke sex på vores bryllupsnat. Der var bare ikke en dråbe energi tilbage i os efter en lang fest med mange oplevelser. Vi har normalt ofte sex, så det er ikke lysten til hinanden, som manglede. Vi var bare helt færdige.

Tina fortæller
Vi havde også sex på bryllupsnatten. Det var en dejlig måde at slutte brylluppet af på. Vi havde dog forinden talt om, at det var ok, hvis det ikke blev til noget, da vi vidste, at det ville blive en lang dag. Vi kom først op på hotellet kl. 4.30.

Camilla fortæller
Hos os var der amoriner i luften og vi hyggede os rigtigt, da vi ellers var færdige med at pille alle hårnåle ud og havde fået et lille brusebad. Vi havde ikke talt om det, men jeg havde da lækkert brudelingeri på og blondechemise til at sove i. Vores skønne fest sluttede ved halv-et-tiden og vi var da småberusede, men det virkede bare helt rigtigt for os. Ellers ville det nok være blevet til lidt morgensex, hvis jeg kender os ret.

Mette fortæller
Vi ventede til dagen efter! Vi var først på hotellet kl. 5 og efter en kamp med hårnåle og kjole, var det blevet meget tidligt på morgenen, og vi skulle nå at spise morgenmad inden kl. 11 og tjekke ud senest kl. 12. Vi var lidt fulde og jeg total dehydreret efter så mange timers dans, at jeg havde det halvdårligt! Jeg måtte da også lige besøge toilettet ved en 7-tiden, fordi min mave var temmelig utilfreds – men så havde jeg det fint igen.

Cecilie fortæller
Jeg tror ikke, der var nogen chance for, at min mand ville springe den del over. Og vi startede med at tage et langt karbad sammen og spise jordbær med chokolade og champagne (fra hotellet), så der var ligesom lagt op til noget. Og jo, vi var da trætte, men hellere lige blive oppe den ekstra tid og sove længere dagen efter. Må dog indrømme at mit hoved samtidig med kørte rundt med bryllupstanker, de kunne bare ikke forsvinde.

Marlene fortæller Brudepar i bad
Vi havde en lækker og hed bryllupsnat, selvom det ikke lige gik, som jeg havde planlagt det :O)

Da vi kom op på hotelværelset omkring 03.00, var jeg rigtig træt, men Mikkel (min mand) var pudsigt nok helt frisk. Jeg fik ham til at hjælpe mig af med kjole og alle hårnåle.

Mikkel havde planlagt champagne og små lækre natmadder, så vi fik et glas og spiste lystigt, imens jeg fik afmonteres det sidste bryllupsstads. Jeg havde planlagt at gå i bad og iføre mig noget særligt lækkert dyrtindkøbt brudelingeri. Det endte med, at vi gik i bad sammen og vaskede hinanden. Vi havde super lækker sex i et dampende varmt bad. Det kan virkelig anbefales.

Så langt så godt. Da vi skulle ud af badet gled Mikkel og væltede champagnen ned på flisterne, og han skulle absolut træde i et af glasskårene fra flasken. Det var super komisk, og vi grinede virkelig højlydt i lang tid.

Hans fod blødte en hel del, og vi diskuterede lidt frem og tilbage, hvad vi skulle stille op.

Vi var bare så trætte, så skadestuen var helt udelukket. Det endte med, at vi sammen humpede ned i receptionen for at høre, om de havde noget forbinding. Her mødte vi selvfølgelig nogle af de unge gæster, som endnu ikke var helt færdige med bryllupsfesten. Og så blev der grinet endnu mere. Vi fik Mikkels fod bundet ind og drak en godnat øl med de sidste gæster.

Vi havde fælles morgenmad sammen med alle gæsterne dagen efter. Samtaleemnet var selvfølgelig vores vilde bryllupsnat. Hvilket tilsyneladende morede alle 🙂

Karina fortæller
Manden gik fuldstændig død, inden jeg overhovedet havde fået hårnålene ud af håret. Men det skal vel også lige siges, at han var temmelig fuld. Man har vel ikke giftet sig med en lastbilchauffør for ingenting. På vores bryllupsferie lå vi til gængæld ikke på den lade side.

Vi håber, at du syntes, det var sjovt at læse nogle af brugernes fortællinger fra bryllupsnatten. Du kan finde flere sjove fortællinger inde i vores bryllupsforum.

Se også emnet Sex på bryllupsnatten hvor vores medlemmer svarer på 5 spørgsmål i forbindelse med den kommende bryllupsnat.

God fornøjelse med jeres bryllupsnat. Håber at I har lidt energi i overskud til romantik 🙂
Her er et link til vores helt fantastiske bryllupsforum

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup