Bryllupsbudget

Det er meget vigtigt, at I lægger et budget for jeres kommende bryllup. I vil hurtigt opdage, at der faktisk er mange flere udgifter på et bryllupsbudget, end dem I umiddelbart først har kalkuleret med.

I kan vælge at starte på to forskellige måder.

Find ud af hvad I gerne vil have, og undersøg derefter, hvad det kommer til at koste. Eller I kan begynde med at fastsætte, hvor mange penge I vil ofre eller har til rådighed og så skal I jonglere rundt med de forskellige udgiftsposter, indtil budgettet går op.

Annonce ♥

Sådan kommer I igang

For at benytte vores gratis online bryllupsbudget værktøj, skal du tilmelde dig via dette link. Når du er tilmeldt kan du benytte alle 3 værktøjer i kategorien weddingtools. Bemærk at når du tilmelder dig vores værktøjer, så accepterer du samtidigt at modtage vores nyhedsbreve, der indeholder nyheder, inspiration og gode tilbud fra butikker i bryllupsbranchen.

I vores online budget har vi allerede på forhånd skrevet alle de budgetposter, som er normalt for de fleste brudepar. Så det kan I sig selv kan være god inspiration til jer. I kan selvfølgelig altid selv tilføje alle de produkter og services, som I ønsker til jeres bryllup.

Derefter skal I undersøge prisnviauet på de produkter og ydelser som I ønsker. I kan finde priser på alt bryllupsrelateret via vores populære indkøbsguide. Se siden forhandlere til bryllup, kontakt de forskellige forhandlere for specifikke priser, hvis det ikke fremgår af deres hjemmesider.

I skriver løbende priserne ind i budgettet. På den måde kan I holde styr på udgifterne og se den totale omkostning, samt hvad I har betalt, og hvad I mangler at betale. Find fx prisen på den brudekjole, det jakkesæt, den bryllupskage, det feststed og den bryllupsfotograf osv., som I vil have og få det skrevet ind i budgettet.

Se eksempler på hvad andre Bryllupsklar brudepar endte med at betale for deres bryllup under Hvor meget koster et bryllup

 Screenshot fra vores online bryllupsbudget værktøj

Skærmprint fra online bryllupsbudget

Annonce ♥

Dette skal I tage stilling til i budgettet

Bruden
– Brudekjole og udstyr
– Brudesko
– Lingeri og strømpebånd
– Brudehår, makeup og negle
– Brudebuket og blomsterpynt
– Tøj til evt. brudepiger og brudesvende

Gommen
– Jakkesæt, smoking eller kjole og hvidt
– Skjorte og vest
– Slips og butterfly
– Sko og strømper
– Knaphulsblomster

Sammen
– Invitationer, takkekort,
– Udsmykning af kirken
– Vielsesringe
– Bryllupskørsel
– Bryllupsfotograf. Skal det være heldagsfotograf eller kun efter vielsen eller før og efter vielsen?

Annonce ♥

Selve bryllupsfesten
– Skal I holde reception efter vielsen? Hvad skal der evt. serveres?
– Bryllupsmiddag inkl. drikkevarer. Skal festen holdes på restaurant eller i lejet lokale eller måske i haven?
– Evt. leje af lokale, festtelt, kok, service, borde, stole
– Bordpynt, wedding favors,
– Bryllupskage
– Bordkort og menukort
– Musik og underholdning. Skal I have band, pianist, DJ eller jukebox og hvor længe?
– Gaver fx chokolade eller vin til dem som har hjulpet jer under bryllupsplanlægningen/til brylluppet
– Bryllupsrejse

Ovenstående 25 punkter er ting, som I bliver nød til at forholde jer til hurtigst muligt, så I kan skrive ca. priser ind i jeres budget. I kan altid justere hen ad vejen vejen og fjerne noget og tilføje noget andet.

Hvis I ikke har penge nok

Hvis I overskrider jeres budget, kan I selvfølgelig overveje, om I skal låne de sidste penge til brylluppet. Men husk at der altid er dyre renter forbundet ved at låne penge til bryllup. Så tænk jer godt om, inden I gør brug af lånefirmaerne. Læs mere om lånemuligheder på vores side Lån penge til bryllup.

I kan selvfølgelig også nedjustere jeres indkøb ved at købe nogle af varerne/ydelserne lidt billigere, end det I egentlig først havde ønsket, eller I kan vælge at spare nogle af ydelserne helt væk til fordel for andre “vigtigere” indkøb. Fx kan I vælge at spare limousinen væk eller korte noget af bryllupsrejsen af til fordel for drømmebrudekjolen eller bryllupsfotografen, hvis det kan redde jeres budget.

Hvis pengene er meget små, kan I måske vælge at lave en hel del selv og spare flere ydelser helt væk, fordi I kender en, som kan, eller I har noget, som kan bruges i stedet for. Se evt. i vores bryllupsforum hvordan andre brudepar klarer at overholde både store og små bryllupsbudgetter.

Rigtig god fornøjelse med jeres bryllup.

Her er linket igen til vores gratis online budget.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup