Hvad kan gå galt til et bryllup

Der findes masser af fantastiske bryllupper hvor alt forløber tip top, brudeparrets gæster hygger sig, der bliver drukket lækker vin spist dejlig mad og sunget festlige sange. Alt er fryd og farver og når gæsterne går hjem har alle haft en helt fantastisk aften. Ingen fejl og mangler.

Eller hvad? Hvad kan der gå galt til et bryllup? Hvis du spørger medlemmerne af vores bryllupsforum, så kan meget gå galt og der kan være mange ups’ere bag kulissen som gæsterne heldigvis aldrig eller kun delvist oplever. Her kan du læse lidt om hvad der gik glat for vores brugere og hvordan de håndterede situationen.

Inspirationen til denne artikel kommer fra vores populære bryllupsforum og du kan selvfølgelig læse tonsvis af denne slags i forummet.

Annonce ♥

Et sjældent og sjovt kik bag kulissen

Det er surt at have lavet en bordplan for så dagen inden brylluppet at finde ud af, at det antal borde man har indregnet i bordplanen, rent fysisk ikke kan være i lokalet. Det skete faktisk for vores bruger bazuka. Ydermere havde hun glemt at indregne sig selv og sin kommende mand i bordplanen. Hun havde ej heller talt sig selv og hendes kommende mand med i antal kuverter.

Det gav en masse unødvendig stress til brudeparret, da de opdagede det dagen før brylluppet. Løsningen blev, at den kommende brud i alt hast fik rettet antallet af kuverter hos kogekonen, og at der blev brugt meget tid på at stille bordene op på nye måder for efterfølgende at tilbringe aftenen med at forsøge at sammensætte en umulig bordplan med 97 pladser.

Et godt råd fra bazuka er: Husk at tjekke at bordene kan være i lokalerne i den opstilling, som I ønsker gerne lang tid i forvejen. Og husk at tælle brudeparret med når I bestiller mad ;o) Nå ja glemte vi at fortælle at da konditoren kom for at aflevere bryllupskagen, så snuppede deres hund en bid af kagen. Ups.

Nogle ærgerlige fra lou-lous bryllup

Jeg glemte i farten at få parfume på. Det opdagede jeg i bilen på vej til kirken og ja, der var det jo for sent. Det var jeg lidt ked af, for ville jo gerne dufte dejligt når min kommende mand skulle se mig.

Min far, hans kone og min lillesøster kom for sent til selve bryllupsmiddagen og var derfor ikke med til at drikke velkomstdrink inden. Jeg opdagede det heldigvis først til sidst, og min bror fik diskret ringet op på deres hotelværelse og fortalt dem, at de meget gerne måtte komme NU.

Vi glemte at få taget gruppebillede. ØV, ØV, ØV! Det begyndte at regne lige da det var tid til det og så blev det bare aldrig til noget. Men pyt! Jeg glemte desværre også at få taget billeder af mit smukke brudehår.

Ellers så var det en fuldstændig perfekt dag. Og ups’erne har er bestemt ikke noget som vi husker i dag.

Annonce ♥

Brudekjolen revner

Til Mias bryllup gik der da også et par ting eller to galt. Mia fortæller:

Først kører min mand, vores datter og hans forlover galt på vej til kirken (der skete heldigvis ikke noget med dem). Mens de kører galt finder jeg ud af, at jeg har glemt mit bånd til at lukke brudekjolen med derhjemme, som er 1½ time væk.

“Heldigvis” kørte de galt ikke så lang fra hjemmet så de kørte hjem og hentede båndet til kjolen. På det tidspunkt er gommen 2 timer fra kirken og han skal først hente mig + finde et nyt dæk.

På vej ud af døren med mit bånd, revner min mands vest fordi han havde så travlt, det ser jeg også under hans tale jeg kunne nemlig ikke forstå hvorfor han ikke ville tage jakken af. Grundet alle de uheldige omstændigheder kommer min mand kun 5 min for sent til kirken.

Jeg kommer et kvarter for sent. Senere på aften kan jeg mærke der er noget der gør ondt i min kjole, og det gjorde simpelthen så ondt under hele middagen, men jeg kunne ikke finde ud af hvad det var.

Efter brudevalsen skal jeg på toilettet, og da jeg skal rette på kjolen, revner den hele vejen ned i den ene side så jeg tager kjolen af og kan jeg se at stiverne i kjolen er knækket, så det er stiverne der har siddet og gnavet ind i min mave hele aftenen og jeg havde fået nogen vabler.

Og pga. stiverne var knækket i brudekjolen ligner jeg en idiot på alle billederne fordi kjolen nærmest var krympet op. ØV ØV ØV ØV ØV. Det hele ender med at rende rundt i helt almindeligt tøj til mit eget bryllup snak lige om at føle sig underdressed.

Klassiske ting brudeparrene ærgrer sig over

– Vi gik alt for hurtigt ud af kirken
– Vi fik ikke sagt farvel og tak til alle gæsterne
– Vi skulle nok have valgt at toastmaster
– Vi fik ikke talt med alle gæster i løbet af dagen og pludselig var dagen slut

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup