Takkekort til bryllup

Takkekort – ja tak. Det er simpelthen et must at udsende takkekort efter bryllup, der er ingen vej udenom. Og gerne hurtigst muligt, så takkekortet stadig er lidt relevant og ikke kommer dumpende ½ år efter brylluppet. Alle der har vist jer opmærksomhed ved brylluppet ved at give jer en gave bør modtage et takkekort.

Også selvom de ikke har deltaget i selve brylluppet men blot har sendt en gave eller en buket blomster. Det aller mest normale er, at vedlægge et bryllupsbillede sammen med takkekortet. Så find yndlingsbilledet frem og få det fremkaldt i en fart, så I kan gå i gang med takkekortene. I kan selvfølgelig også være endnu mere kreative.

Hvad skal der stå i takkekortet

Der er 2 forskellige muligheder – den nemme og den personlige. Et personligt takkekort er ganske vist noget mere tidskrævende, men modtagerne af takkekortene vil helt sikkert synes, at det er skønt med en personlig tak, så de ved, at I blev rigtig glade for gaven og at brudeparret var glade for at I deltog i deres bryllup.

Annonce ♥

Man kan også lave den nemme løsning, og det er at sende ens takkekort ud til alle.

Personlig tak

Jeres bryllupsgæster har jo faktisk gjort en indsats for at gøre jeres bryllup helt specielt. De har måske været med til polterabend, købt nyt tøj, de har været brudepiger, toastmaster, bestman, damerne har været til frisøren og få sat håret, de har købt en flot bryllupsgave til jer, de har skrevet sange og taler og lavet festlige indslag.

Så de har fortjent en ordentlig og personlig tak for deres store engagement i forbindelse med jeres bryllup. Så målret gerne takkekortene til de enkelte gæster. Teksten behøver ikke at være speciel lang.

Teksten kunne for eksempel lyde sådan her:

Kære Tine og Michael

Tusinde tak fordi I var med til at gøre vores bryllup helt specielt. Vi havde den mest vidunderlige dag.
Mange tak for den lækre stegepande, vi skal tænke på jer hver gang vi steger frikadeller fremover.
Også en stor tak for den fine sang, I havde skrevet, den var rigtig god.

Kærlig hilsen Anna og Jørgen

Køb de flotteste takkekort – se her

Takkekort

Takkekort fra Woodhazel

Det nemme takkekort

Den nemme løsning er at udsende helt ens fortrykte takkekort, hvor I blot skal skrive de forskellige modtagernavne udenpå kuverten og sende dem af sted. Det er hurtigt – men ikke særlig personligt.

Teksten til sådan et takkekort kunne være:

Tusinde tak for opmærksomheden ved vores dejlige bryllup, vi havde den mest vidunderlige dag.

Kærlig hilsen Mette & Thomas

Rigtig god fornøjelse med jeres takkekort

Annonce ♥

FAQ

  • Skal man sende et takkekort?

    Det er ikke et krav, men det viser overskud og stil at sende en tak afsted til jeres gæster.

  • Hvem skal have et takkekort?

    En tommerfinger regel der er nem at huske er, at alle der har afleveret en gave – stor som lille – skal have et takkekort. Også selvom vi kun snakker en æske chokolade, som en globryllupsgæsst har afleveret.

  • Hvad skal der stå i et takkekort?

    Det vælger I selv, men jo mere personlig takken bliver des større sandsynlighed er der for at modtagerne bliver ekstra glade for takkekortet. Du kender det selv, jo mere målrettet og personligt jo bedre.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup