Boudoir billeder af Charlotte Trippetti

I denne artikel sætter vi fokus på de smukke boudoir billeder, som er en super populær morgengave til gommen. Vi har taget en snak med fotograf Charlotte Trippetti, som er en erfaren boudoir fotograf. Se hendes flotte billeder og læs mere om boudoir fotografering her.

Hvad er boudoir billeder

Boudoir billeder adskiller sig fra portrætfotografering ved at man fokuserer på kroppen, øjnene og huden. En god boudoir fotograf ved, hvilke poseringer, som kommer til at se flotte ud på de færdige billeder.

Ordet boudoir er fransk og stammer 1700-tallet, hvor huset frue kunne trække sig tilbage til sit boudoir, et elegant værelse, og her løsne det stramme snøreliv eller klæde om. Boudoir fotografiet er siden hen blevet fortolket, som “et semi nøgent portræt”.

Annonce ♥

boudoirbillede-moden-kvinde-i-sofa

boudoir-billede-kvinde-i-sort-tøj-med-hat

boudoir-billede-nøgen-kvinde-med-tørklæde

boudoir-billede-kvinde-gennemsigtig-top

I studie eller on location

Hvis du booker Charlotte til at tage dine boudoir billeder, så har hun gode forslag til locations, der er rigtig velegnede til boudoir billeder, både uden- og indendørs. Fx kan et gammelt tørreloft eller en nedlagt rideskole være en fantastisk ramme for dine billeder.

boudoirbillede-kvinde-på-gulv

boudoir-billede-pige-i-trillebør

Annonce ♥

plus-size-boudoir-billeder

boudoir-billede-kvinde-sort-undertøj

Alle kvinder kan få taget boudoir billeder

Uanset hvilken størrelse du er eller hvor gammel du er, så kan du få taget nogle flotte boudoir billeder. Hvis der er nogen dele af kroppen, som du er specielt glad for, eller ked af, så snakker du med Charlotte om det, og så sørger hun for at fremhæve dine bedste sider.

For mange kvinder vil det være udenfor den normale comfort zone at få taget boudoir billeder, men Charlotte er super god til at få dig til at slappe af og agere helt naturligt. Du vil få en utrolig sanselig oplevelse, uanset alder og krop.

kvinde i blonde underkjole

boudoirbillede-kvinde-i-vindue

Annonce ♥

frodig kvinde i undertøj

boudoirbillede-kvinde-sort-tøj

Du kan se flere flotte billeder på kunstfotograf.dk – du kan også ringe til Charlotte på telefon 21 77 33 59 og tage en snak med hende, hvis du er blevet mere nysgerrig på at få taget boudoir billeder.

Billederne i denne artikel tilhører Charlotte Trippetti og må ikke anvendes andre steder uden hendes tilladelse.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup