Bryllupsvideo Nana og Stefan

De allerfleste brudepar får taget billeder i forbindelse med deres bryllup. Men hvorfor ikke gå skridtet videre og få lavet en bryllupsvideo, som på smukkeste vis foreviger jeres store dag.

Det ene behøver ikke at udelukke det andet, billeder og video er den ultimative kombination hvorpå I kan genopleve jeres dejlige dag mange år fremover. Se med her i denne artikel, hvor du får et eksempel på en skøn bryllupsvideo af LEUSTEAN, der har specialiseret sig i både billeder og video fra den store dag.

Hvorfor få lavet en bryllupsvideo

Video, sammenlignet med billeder, lægger vægt på følelsen af bryllupsdagen ved at fange øjeblikkene hvor der krammes, kysses, grædes af glæde, grines og selvfølgelig når der siges JA. Gennem en video får I en anderledes dynamik i jeres minder fra bryllupsdagen, som I ikke får via billeder.

Annonce ♥

Bryllupsvideo af LEUSTEAN

Når I får skudt en video fra LEUSTEAN, så skal I ikke stresse over at have en person, der følger jer hele tiden, I skal bare være helt naturlige. Kameramanden vil være til stede hele tiden men på en så diskret måde, at I ikke vil tænke over hans tilstedeværelse.

Han filmer og fanger alle højdepunkterne fra bryllupsdagen, og når I ser den færdige redigerede video, så vil I kunne se tilbage på alle de store øjeblikke i kronologisk rækkefølge.

Dette var lige præcis, hvad Nana & Stefan også ønskede. De ønskede at bevare mindet om dette specielle øjeblik ikke kun gennem statiske minder som fotografier, men også gennem en kunstnerisk film, der på fineste vis illustrerer deres specielle dags stemning og energi.

Det unge smukke par valgte at markere deres kærlighed ved at have en intim bryllupsceremoni i haven ved deres hjem, og du er inviteret til at se filmen.

Nana & Stefan’s Bryllupsdag af LEUSTEAN Wedding Photography & Videography.

Hvis du vil se mere fra LEUSTEAN, så kan du se LEUSTEAN’S video portfolio eller du kan besøge websiden leustean.dk og se de mange flotte bryllupsbilleder.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup