8 gode parfumer til brylluppet

Hvilken parfume skal have æren af at ledsage dig på din store dag? Skal det være den sædvanlige favorit duft eller skal du vove dig ud i noget nyt?

Vi har udvalgt nogle lækre  og populære dufte, måske finder du din nye yndlingsparfume blandt dem.

LANCÔME – La Vie Est Belle

lancome-la-vie-est-belle

Annonce ♥

La Vie Est Belle er en elegant og sofistikeret duft med sensuelle og blomstrende toner. I toppen er der saftige pærer og solbær, der så møder appelsinblomst, jasmin og iris. Basen er varm og indeholder lækker pralin, vanilje og patschuli, der giver duften den søde og mystiske karakter.

Dior – J’adore

dior j'adore parfume

J’adore vel-afbalanceret blomsterbuket. Noter af ylang-ylang blomsten, damascena rosen og jasmin. Duften er en sensuel og raffineret duft, der med sit legendariske ry, er den ultimative kærlighedserklæring.

Yves Saint Laurent – Black Opium

yves saint laurent black opium

Black Opium er en lækker kontrast af det mørke og lyse. Hvid jasmin, orange blomst, kaffe og vanilje. Sort er det nye sort!

Givenchy – Dahlia Divin

givenchy-dahlia-divin

Dahlia Divin er en elegant og velduftende parfume med en legende karakter. Noter af cikorie, jasmin, hvide blomster, patchouli, sandeltræ og vetiver.

Annonce ♥

Creed – Aventus For Her

creed-aventus-for her

Creed – Aventus For Her er en spændende duft med topnoter af grønne æbler, røde bær, patchouli og italiens bergamott.

Ramón Monegal – Flamenco

ramon-monegal-flamenco

Eksklusiv duft af appelsinblomstrer, rose og jasmin sammenvævet med sandel- og cedertræ med en base afsaffron, rav og musk.

Viktor & Rolf – Flower Bomb

viktor-rolf-flower-bomb

En duft med mange facetter ligesom flasken. Crispy grønne noter, blomster og citrus samt en dosis af bergamot og freesia.

DKNY – Be Delicious

dkny-be-delicious

Be Delicious er en energisk og frisk parfume. En selvsikker duft til den dristige kvinde. Blomster- og frugtagtig. Top noter af æble, grapefrugt og magnolia.

Ovenstående er et lille udpluk af gode parfumer find din parfume på Parfumdreams.dk

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup