Brudehår og makeup 2019

Ligesom med alt andet så er der trends indenfor hvordan hår- og makeup moden kommer til at se ud for den kommende sæson. Vi har bedt Mille og Pernille, som er  professionelle hår- og makeup artister i firmaet MIPEcph om at fortælle os lidt mere om trenden for 2019.

Smykker og perler

Nu nærmer den travle brude sæson sig snart igen, og vi glæder os til at komme rigtig igang med alle vores brude igen i år. Hvert år er der en ny trend både indenfor hår og makeup, og det er sjovt at se, som det kan skifte fra år til år.

De seneste par år har blomster og blomster kransen været en sikker vinder hos brudene. Og vi mener stadigvæk, at det er super smukt og meget elegant og er et stilfuldt alternativ til et smykke i brudens hår.

Annonce ♥

Men i år er det nok tid til, at vi vinker farvel til selve blomster kransen, og siger hej til flere smykker igen. Blomster som hår pynt vil stadig være super in hos brudene, men vi er dog helt sikre på, at vi kommer til at se flere smykker og perle spænder i håret – både med og uden slør.

brud-med-hårsmykke

brud-med-blomster-i-hår

stof blomster i hår

Kort hår hitter

Vi kommer også til at se flere brude med kort hår, end hvad vi plejer, da det er super hipt til kvinder med kortere frisurer i år. De korte frisurer til prydes af smukke perle spænder eller fine blomster med farver.

Hestehaler og bløde bevægelser

Til brudene med længere hår, er det ikke de meget opsatte frisurer, som hitter i år, det er istedet super moderne med midterskilning og lavt siddende hestehaler.

Er man ikke til midterskilning med hestehale, vil vi i stedet se en masse bløde bevægelser i håret med “let” opsatte looks. Og til dem der vælger slør, er vi ude i at sløret meget gerne må være langt i år.

brud-med-lav-hårknoldlangt brude hår

brud-med-røde-læber

Bronze og naturlige øjne

Hvad makeuppen angår, gælder det altid om at få bruden til at være sit bedste jeg på hendes store dag. Derfor når vi taler brude makeup, er det super vigtigt, at vi laver en rigtig flot hud, der stråler hele dagen.

På øjnene ser vi mere bronze farver og naturlige øjen looks med smukke naturlige farver.

Røde kysseklare læber

Til gengæld kommer den røde læbestift mere i spil i år, end hvad den har været de sidste par år. De røde læber er stadig super klassiske og vil også være smukke, når vi kigger på vores brudebilleder om 10, 20 eller 30 år.

Så i år ser vi frem til en masse røde læber, lange slør og smukke blomster- og perle spænder.

Besøg gerne mipecph.dk og læs mere om Mille og Pernille og deres salon.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup