Makeup og brudehår 2018

Man snakker meget om trenden indenfor brudekjoler, er det nu in med lange ærmer, korte ærmer, tattoo effekter, stropper osv. Ingen tvivl om at kjolen er vigtig, men alle brude ved også godt, at for at helheden skal blive fint, så skal hår og makeup også spille.

Vi har taget en lille snak Mille og Pernille der sammen driver salonen MIPEcph.

Hos MIPEcph er de brude specialister, og igennem årene har de forskønnet rigtig mange brude. Vi spurgte dem, hvad de ser af trends indenfor den kommende bryllupssæson.

Annonce ♥

Klassisk og romantisk hitter

“Vi mener helt klart trenden inden for bryllupper ændres fra år til år men med det sagt, er moden inden for brude også meget klassisk og romantisk år efter år og vi er vilde med det” fortæller Mille og Pernille og fortsætter:

“Hår trenden står helt klart på en masse blomster og grønne blade, og sløret ser vi ikke helt så ofte som tidligere. Hvis man vælger et slør, vil de fleste gerne have et slør på i kirken og så muligheden for at tage sløret af efter kirken, så man kan se den smukke frisure resten af dagen”.

brudefrisure med blade

“Håret skal været blødt og romantisk men med nogle rene linjer. Det kan enten være opsat eller løst hængende, med lette flet, snoninger og bløde bevægelser. Til det lette opsatte look, vælger de fleste at håret sidder nede i nakken og altså ikke højt på hovedet”.

Annonce ♥

“Vælger du et mere klassisk opsat look, vil du se en stor mode indenfor ”hestehale og knold” looket.

brudefrisure med knold

brudefrisure med fletning

Fokus på øjnene

“Makeuppen til et bryllup skal altid være med en smuk hud, en fin glød, romantiske øjne og friske, smukke læber”.

“Vi i MIPEcph går meget op i, at det makeup look du skal have på din store dag, skal være naturlig men være den bedste udgave af sig selv”.

“Oftest vil det være øjnene, der bliver lagt stor fokus på, så vi fremhæver øjenfarven og får øjnene til at virke dragende. Lidt ekstra vipper kan være med til at øjnene ”popper”, det er vi store fans af”.

brud får lagt makeup

brud med flot makeup

Naturlige læber

“Hvad læber angår, er det helt klart de naturlige toner, der hitter nu med nuancer af peach eller lyserød. Hvilken farvenuance der skal på læberne afhænger af, hvad der passer bedst til hudtonen, og så er læberne ellers kysseklar hele dagen”.

“Huden skal se frisk og lækker ud, så det er vigtigt du fugter huden godt op til dit bryllup.

Annonce ♥

Om MIPEcph

Mille og Pernille er begge udddannede frisører og makeup artister, og de har mere end 15 års erfaring i branchen. De gør begge altid deres bedste for, at du skal blive dit ”smukkeste jeg” på din store dag.

De åbnede MIPEcph i 2016, og har siden de åbnede lagt stor fokus på brude. Du kan vælge at besøge dem i deres hyggelige salon i indre København eller du kan booke dem til at komme hjem til dig på din store dag, en herlig luksus som du helt sikkert ikke vil fortryde.

Læs mere om deres service og hvad de kan tilbyde dig på mipecph.dk eller ring på 3315 9777, hvis du har nogen spørgsmål til dem.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup