Makeuptrend for brude 2011

Vores skønhedsekspert har kigget nærmere på dette års makeuptrend for brude. Så hvis du ikke allerede har besluttet dig omkring brudemakeupen, så kan denne artikel om makeuptrend måske inspirere dig til, hvilken makeup der skal vælges til den store dag.

De store kanoner er enige om makeuptrenden for 2011

Marc Jacobs, Diane von Furstenberg og Chanel er alle enige – de store kanoner har talt! Den store trend i år 2011 er nedtonede, naturlige smokey eyes med et strejf af kobber. På de store makeup- og modeshows for 2011 er denne tendens ikke til at tage fejl af.

Den naturlige brudemakeup er her for at blive, men der er dog blevet tilføjet en smule mere intensitet. Skinnende metalliske farver har sneget sig ind i det ellers meget klassiske brudelook, og vi skal nu til i højere grad at funkle.

Annonce ♥

Farverne der topper hitlisterne på catwalken er: Gråsort, støvet rosa, kobber, guld, brun i alle afskygninger og aubergine.

Det rå og naturlige brudelook

Bruden må gerne være lidt mere rå, og øjnene må gerne være mere i fokus, end de hidtil har været. Men dog er det vigtigt stadig at beholde det naturlige look. Men i bund og grund er det slet ikke så svært.

Det vigtigste budskab er, at man aldrig må skinne på både øjne, kindben og læber. Altid kun to af de omtalte steder. Så det er okay at skinne på øjne og kindben, kindben og læber eller læber og øjne. Med dette vigtige råd går du ikke galt i byen. Se også vores artikel om Valg af make-up farve.

Hvis du selv vil lægge din brudemakeup på dagen, så har vi her en lille guide til dig, så du kan lægge en flot og moderigtig brudemakeup.

Flot og moderigtig brudemakeup

Step 1
Rens huden godt og grundigt. Køb evt. en svamp der er udviklet til at afrense ansigtet med. Den exfolierer mens du renser og gør underlaget perfekt til makeup’en.

Step 2
Smør huden ind i en fugtgivende dagcreme og lad den trænge ind. Dette er meget vigtigt, da huden ellers vil tage alt for meget imod den foundation, du skal bruge.

Step 3
Vi anbefaler en mineral foundation. En mineral foundation er sund for huden, tilstopper ikke porerne og ser meget naturlig ud. Den er god til alle hudtyper og rent faktisk vil piger med uren hud opdage, at den plejer huden og dækker bedre end flydende foundations.

Vi vil i denne sammenhæng anbefale løse mineralfoundations fra Youngblood eller I.D Bare minerals, der begge kan købes i Magasin.

Man bruger disse foundations ved at hælde lidt foundation op i låget, og så bruger du en fast kabuki pensel til at fordele den i hele ansigtet – husk at fordele med cirkelbevægelser. Kabuki penslen kan blandt andet købes i Matas, hvor Nilens Jord har lavet en lækker sort pensel besat med små funklende ”diamanter”.

Step 4
Øjnene skal være intense og for at makeuppen kommer til at ligge ensartet, skal du starte med en base/primer. Her vil vi anbefale Paint Pot fra MAC. Det er en lille glaskrukke med en cremet øjenskygge, der skal duppes på hele låget med fingrene.

Step 5
Nu skal der påføres en gråsort øjenskygge i globelinjen. Globelinjen er den udhulning, der er lige over øjenæblet, når du lukker dine øjne. Hvis du mærker med en finger, kan du mærke et hul og en knogle. Øjenskyggen skal påføres blidt og tones. Den må ikke være hård og kantet.

En god tommelfingerregel er at tone farven ½ cm. over folden, når du kigger lige ud. Toningen skal dog knap så højt op inde mod øjenkrogen. Før også den gråsorte øjenskygge en smule ind under den våde kant under øjet.

Nu skal du have påført den metalliske farve. GOSH har mange flotte metalliske farver i løs form. Da kobber og guld hitter i 2011, vil disse farver kunne være et rigtig godt valg.

Dup den løse skinnene farve på det lyse område nedenunder globelinjen (på selve øjenæblet) med en finger. Og dup også en smule ind i den inderste øjenkrog, da dette give et glimt i øjet.

Step 6
Påfør nu en tynd sort blyantsliner på den øverste del af øjet over vippekanten. Hvis du har store øjne kan du også påføre sort liner på den våde kant. Men har du små øjne vil dette gøre at dit øje synes mindre. Her kan du med fordel vælge en hvid blyant i stedet, som åbner øjet op og dermed giver en illusion af større øjne.

Step 7
Læg nu mascara – husk altid at starte med de nederste vipper, så du ikke skal kigge opad, mens de øvre vipper har fået påført mascara. For så får du de klassiske sorte pletter på øjenlåget. En rigtig go vandfast mascara er vandfast mascara fra Kanebo 38 grader silk performance.

Den lægger sig som gummi på øjenvipperne og kan kun fjernes med store mængder varmt vand. Den er lidt svær at få fat på, men kender du nogen, der skal ud at rejse, kan den altid købes på flyveturen taxfree. Ellers kan du selvfølgelig også anvende den mascara, som du plejer men husk at købe den vandfaste udgave til den store dag 😉

Step 8
Påfør rouge på den nederste kant af dit kindben – men HUSK at tone den flot ud. Den må ikke ligge som en streg.

Step 9
Fugt dine læber med en god læbepomade og børst dem blidt med en blød tandbørste. Det fjerner flager og tørre områder på læberne, så de er klar til gloss.

Step 10
Påfør lipgloss på læberne. Til ovenstående makeup vil vi anbefale en svag koralfarvet lipgloss uden perlemor. Men en klar lipgloss kan også sagtens bruges.

Rigtig god fornøjelse med din kommende brudemakeup.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup