Flotte vielsesringe til nedsatte priser

Denne artikel er skrevet af vores samarbejdspartner Guldcenter.dk 

Der er mange grunde til at gifte sig, men for os er det den mest definitive måde at erklære sin kærlighed til sin udkårne på. I det daglige er der ikke meget, man bærer rundt, som symboliserer kærligheden og ægteskabet – men det gør vielsesringen. Derfor er det så betydningsfuldt at vælge de helt rigtige vielsesringe.

Når I som kommende ægtepar skal udvælge de helt perfekte vielsesringe, er der formentligt en masse forventninger til dem, da det oftest både for brud og gom bliver én af de mest betydningsfulde og affektionsværdifulde genstande, I vil eje.

Annonce ♥

Der findes mange forskellige typer af vielsesringe og overvejelserne bag er mange. Nogle vil gerne have fuldstændig ens vielsesringe, hvor andre gerne vil bære forskellige vielsesringe. For nogle er det vigtigt, at vielsesringen matcher brudens forlovelsesring, for andre er der blot vielsesringen at have i tankerne.

Herunder giver vi nogle bud på nogle forskellige, fantastiske vielsesringe. Her vil I findes vielsesringe både i guld og sølv, med og uden sten, iøjefaldende og klassiske og ikke mindst til varierende priser. Hos Guldcenter.dk forhandler vi forlovelses- og vielsesringe, der symboliserer lige præcis jer og jeres kærlighed til hinanden.

Gå på opdagelse blandt fantastiske ringe fra mærker som Aagaard, Scrouples, Nuran, Kleopatra, Mads Zieglers Crown, og mange flere. Vælg mellem guld, hvidguld, rødguld og sølv i forskellige designs med varierende karater, detaljer og sten og til priser for alle.

Hos Guldcenter.dk har vi håndplukket et stort udvalg af unikke, smukke vielsesringe i prislejer, hvor alle kan være med og i designs, som passer til alle pars forskellige drømme og ønsker for vielsesringe. Alle vielsesringene fremstilles specielt på bestilling både ift. parrets ringstørrelser, valg af indgravering, o.lign. Ringene er altså helt unikke og specifikt skabt til jer.

Annonce ♥

Vielsesringe G1440

Vielsesringe i 14 karat guld og med 5 smukke brillantslebne 0,05ct. diamanter i dame-ringen. Ringene er 5mm brede og 1,5mm tykke. Ringene findes også i hvidguld. Bestil ringene HER

vielsesringe-i-gul-med-diamanter-diagonalt

Vejledende pris 15.600,-. Nu 6.995,- pr. par. Spar 55%

Vielsesringe G5640

Vielsesringe i 14 karat rødguld med 5 fine brillantslebne 0,09ct. W/vs diamanter i dame-ringen. Ringenes overflade er todelt, så de både er mat og blanke. Ringene er 5mm brede. Ringene findes også i hvidguld. Bestil ringene HER

vielsesringe-i-glat-og-børstet-guld

Vejledende pris 17.025,-. Nu 8.995,- pr. par. Spar 47%

Vielsesringe G7940

Vielsesringe i 14 karat rødguld med 1 smuk brillantsleben 0,02ct. W/vs diamant i dame-ringe. Ringenes overflade er todelt, så de både er mat og blanke. Ringene er 4,5mm brede.  Ringene findes også i hvidguld. Bestil ringene HER

vielsesringe-glat-og-børstet-guld

Vejledende pris 11.625,-. Nu 5.995,- pr. par. Spar 48%

Annonce ♥

Vielsesringe SL5781

Vielsesringe i rhodineret sølv med 3 glimtende zirkoner i dame-ringen, som former et fint, lille hjerte. Ringene er 5mm brede og 2,2mm høje. Bestil ringene HER

vielsesringe-sølv-med-3-zirkoner der danner et hjerte

Vejledende pris 1.800,-. Nu 1.500,- pr. par. Spar 17%

Vielsesringe A3574

Vielsesringe i 8-14 karat guld med 13 pavéindfattede, brillantslebne 0,01-0,05ct. diamanter i dame-ringen. Ringene har en blank overflade, og de er 5mm brede. Ringene fås også i rosaguld. Bestil ringene HER

vielsesringe-guld-med-mange-diamanter

Vejledende pris fra 14.425,-. Nu fra 12.261,25,- pr. par. Spar 15%

Er I i tvivl og har brug for hjælp til overvejelserne, yder vi hellere end gerne professionel vejledning til at finde de helt rigtige kærlighedssymboler til jer. For øjeblikket er vi pga. COVID-19 ikke tilgængelige i butikken, men vores kundeservice pr. tlf. og e-mail er åbent alle hverdage 10-16.
Vi har mange års erfaring med vejledning, rådgivning og levering af vielsesringe, og vi står altid klar til at hjælpe jer i den rigtige retning af de perfekte vielsesringe.

 

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup