Vielsesringe – Nuran Sweet Love 2020

Artiklen er skrevet i samarbejde med Guldcenter.dk

Hos Nuran finder du nogle af de mest populære og bedst sælgende vielsesringe. Der kan vælges de smukkeste ringe til brylluppet i både 14 karat og 8 karat guld eller hvidguld. Dermed er der mulighed for at vælge de ringe, som matcher personligheden og stilen hos ethvert kommende ægtepar.

Når det rette sæt vielsesringe skal udpeges, skal I holde øje med følgende:
• Karat
• Bredde på både herre- og damering
• Dekoration på dameringen
• Mulighed for personlige indgraveringer
• Pris
• Størrelse

Annonce ♥

Til jer der ønsker traditionelle vielsesringe, kan disse vælges i glatte og blanke designs, mens jer med ønske om en diamantprydet ring til kvinden kan vælge mellem forskellige designs.

Nuran’s ”Sweet Love”-kampagne består af ringe, der er fremstillet med sans for de betydningsfulde detaljer på kvindens ring. Ønsker du en gennemført, smuk prinsessering med op til 33 brillantslebne diamanter, kan denne findes i 14 karat guld.

vielsesringe nuran 2020

Vielsesringe 14 kt med 33 brillanter. Vejl. pris for begge ringe er 14.995,- kampagne pris 10.995,- køb ringene her

Til dig der er romantisk anlagt, vil en feminin ring i 14 karat hvidguld og med 3 elegante diamanter sat i hjerteform kunne være et godt bud på vielsesring.

Vielsesringe i 14 kt hvidguld med 3 brillanter. Vejl. pris for begge ringe er 10.000,- kampagne pris 6.995,- køb ringene her

Fælles for alle vielsesringe fra Nuran er det store fokus på kvalitet og design. Der bruges ædelsten- og metal i fineste kvaliteter, og hver eneste ring fremstilles med omhu og kærlighed til smykkekunst.

Typisk vil dame- og herreringen have samme bredde. Mens nogle par er til et stilrent og minimalistisk design, er der andre kommende ægtepar, som ønsker pompøse ringe med ekstra bredde.

vielsesringe nuran

Vielsesringe i 14 kt med 7 brillanter. Vejl. pris for begge ringe er 12.250,- kampagne pris 8.995,- køb ringene her

Personlige indgraveringer

Foruden valg af design vil bredde på ringene samt indgraveringerne være med til at gøre jeres vielsesringe personlige. Når det kommer til dekoration og indgravering af navne, kan der vælges skråskrift samt blokbogstaver.

Det er op til jer at vælge, om der skal være et særligt symbol, der skal indgraveres ved siden af din kommende ægtefælles navn. Det kan være evighedssymbolet eller et lille hjerte.

Om begge ringe skal bære samme symbol, eller om der skal være forskellige indgraveringer i de 2 ringe, er helt op til jer. Der er rig mulighed for at bestille personlige indgraveringer, der passer til jer og jeres forhold.

Alle indgraveringer og symboler er med i prisen, når I vælger de eftertragtede ringe fra Nurans ” Sweet Love” kampagne.

nuran vielsesringe

Vielsesringe i14 kt hvidguld med 7 brillanter. Vejl. pris for begge ringe er 12.500,- kampagne pris 8.995,- køb ringene her

Nuran vielsesringe i alle størrelser og prisklasser

Det unikke ved Nuran og en del af årsagen til, at den danske smykkefabrikant i dag er en af de mest eftertragtede på markedet, er som følge af den gennemførte kvalitet.

Med vielsesringe fra ”Sweet Love”-kampagnen får I smykker, der er skabt til at holde resten af livet. Den høje karat på guldet gør det modstandsdygtigt, så I kan nyde samme skønhed på ringene hele livet igennem.

Uanset hvad budgettet er, kan der vælges de helt rette ringe fra den danske smykkedesigner. Til jer der er på udkig efter de mest budgetvenlige ringe, kan der vælges vielsesringene i 8 karat guld. Karat er en indikator for, hvor stor forekomst af rent guld, der er i smykkerne.

nuran vielsesringe

Vielsesringe i 8 kt med 1 brillant. Vejl. pris for begge ringe er 7.700,- kampagne pris 4.995,- køb ringene her

Til manden kan der vælges ring fra størrelse fra 52-71, mens der kan vælges mellem størrelse 48-61 til kvinden.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup