Danse brudekjole

Danse brudekjoler er blevet populære. Og det kan egentlig undre, hvorfor det først er nu, at tendensen er opstået. For med tanke på de helt store skrud og de meget tætsiddende havfruemodeller, giver det god mening at investere i en kortere og lettere danse brudekjole, så du for alvor kan give den gas på dansegulvet.

Et bud på hvorfor dansekjoler ikke tidligere har været så meget fremme, kan være at skikken førhen var, at brudeparret var blandt de første, der tog hjem. Og det gerne lige efter brudevalsen. Dermed var der ikke det store behov for en dansevenlig substitut til den store kjole.

En god idé med en danse brudekjole

Efterhånden som flere og flere brudepar vælger at blive til festen lukker og danse til den lyse morgen, må vi erkende, at dansekjolen har sin berettigelse. De klassiske kjoler kan have et meget stort volumen og være tunge at bære rundt på en hel dag.

Annonce ♥

Derudover kan corsagen have stivere, som giver en flot figur, men som efter mange timer vil være en befrielse at ”slippe ud af”. Kjoler der sidder stramt forneden, kan også hæmme din bevægelsesfrihed, ligesom et langt slæb kan risikere at blive godt og grundigt ødelagt på dansegulvet.

Vi har mange tidligere brude her på Bryllupsklar, som ville ønske, at de havde valgt at have en skiftekjole med, da det for dem ville have resulteret i en længere og sjovere bryllupsfest, fordi de savnede at kunne skifte til et mere komfortabelt alternativ.

Så ”if you got the moves like Jagger” og er en danselysten brud, så hav en danse brudekjole med i dine overvejelser. Og så er det jo også bare en rigtig fed undskyldning for at få lejligheden til at købe hele 2 fantastiske kjoler og præsentere 2 forskellige looks.

I vores indkøbsguide finder du alle landets førende Brudekjole butikker som også sælger dansebrudekjoler.

Annonce ♥

Modellen til venstre er 8706 fra Justin Alexander, den til højre er model 08-3244-CR fra LILLY.

justin alexander 8706 kort brudekjole med blonder

Hermed ikke sagt, at du ikke kan undvære en danse brudekjole, for selvfølgelig kan du det. Måske glæder du dig til at have din fantastiske og helt perfekte kjole på hele dagen. Måske er du slet ikke en danser, og måske er det slet ikke et problem at danse i din kjole, hvis du er det.

Og i bund og grund er det nok også en luksus-ting og en af de første ting, du kan vælge at spare væk, hvis budgettet er presset.

Hvis du til gengæld drømmer om en dansevenlig sag, men har svært ved at få økonomien omkring den til at hænge sammen, hvad så med fra start at vælge en kjole, der både kan gå i kirken og på dansegulvet senere?

Der findes rigtig mange smukke knælange brudekjoler på markedet og sammen med den rigtige frisure, kan du skabe et supersmukt retro-look, som passer til både dagen, aftenen og natten.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup