Smukke headpieces og fascinators

Headpieces er efterhånden blevet en rigtig stor del af brudelooket. Der har nemlig de senere år været en stærk tendens til at udskifte eller kombinere sløret med forskellige typer hårsmykker, fascinatorer og birdcage slør. En moderne brud vil vise sin personlighed eller en side af den i hvert fald og ikke bare gøre som alle andre.

Derfor er der masser af muligheder og meget få begrænsninger, da du kan købe headpieces lavet af mange forskellige materialer og pyntet med alverdens lækkerier. Og som brud er du ikke engang længere begrænset til lyse, hvide nuancer – hele farvepaletten er i spil. Læs mere om headpieces i denne artikel.

Headpieces er den nye trend

En af de store trends lige nu er headpieces med blomster, Hollywood glam med rhinsten og romantiske blonder.

Annonce ♥

Desuden er 20’erne og 30’ernes festlige stil også en stor inspirationskilde for mange brude. Fx er hårclips med fjer og fingerwaves super hot. Hårbånd findes i uendelig mange spændende og smukke udgaver.

Lækkert blødt satin bånd med rhinsten og krystaller eller en slinky hårbøjle med en smuk dekoration i siden, eller måske hele vejen hen over hovedet. Der er så mange muligheder for at fuldende dit helt unikke og personlige look: Blomster, krystaller, blonder, perler og fjer.

headpiece pyntet med stofblomster

Headpiece fra Marianne Carøe

Illusionen af et pandebånd

Boheme looket er helt sikkert på vej ind i varmen. Men det kan være lidt af en udfordring at kombinere et pandebånd med en smuk og moderne brudefrisure, da det jo normalt skal bindes højt oppe i nakken, og det kan være svært at få til at se godt ud til de fleste frisurer.

Der findes dog flere hårsmykker der sidder på kamme, clips eller bøjler, og som kan skubbes frem mod panden. På den måde opnår du en illusion af et pandebånd og bliver boheme chik.

Hårbånd lavet af smukke blonder

Hårbånd fra Marianne Carøe

Brug headpieces på din egen måde

Med hårclips og kamme får du fleksibilitet til at pynte din frisure på en personlig og unik måde. Du kan style din frisure med præcis den mængde pynt, du ønsker og opnå lige fra et roligt klassisk look til et mere dramatisk statement, uanset hvad vil det være med dit helt eget twist.

Et andet meget fleksibelt hårsmykke er en hårblonde, der ved hjælp af kamme og hårnåle kan placeres på alle mulige måder i frisuren.

Birdcage er mere end kun vintage glamour

Birdcage sløret har et godt stykke tid været inde i varmen og det er det stadig. Uanset om du går efter et romantisk vintage look eller en mere moderne udgave med bandeau versionen. Det grovmaskede tyl er fleksibelt, og det er kun fantasien, der sætter grænser for, hvordan det sættes i håret.

birdcage marianne carøe

Birdcage fra Marianne Carøe

Sløret er på vej tilbage

Lige nu er sløret det klassiske og traditionelle valg,  men det er igen på vej frem. Ikke mindst på grund af de store kongelige bryllupper.  Tak Kate Middleton! Skulle du som brud have lyst til både det klassiske slør og det mere moderne hårsmykke, kan du vælge at bruge sløret til kirken og så skifte over til et lækkert headpiece senere.

Det er helt i tråd med en anden trend nemlig at skifte look mellem vielsen og festen.

Du kan via vores indkøbsguide købe en masse fine, lækre håndlavde headpieces og fascinators.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup