Havebryllup i telt

Artiklen indeholder betalt annonce.

Det er ikke nogen hemmelighed, at de fleste brudebar vælger at sige ja til hinanden i sommermånederne. Faktisk er august den måned, hvor det største antal brudepar bliver gift.

En forklaring på augusts popularitet kan forklares med, at juli’s høje temperaturer er aftaget samt de lune sensommeraftener er i vente. Det er særdeles populært at holde sit bryllup udendørs i sin egen have eller et andet sted.

Annonce ♥

Her er 4 grunde til, at det også kan være det rette for dig.

Personligt med telt i haven

Ved at afholde sit bryllup udendørs kan man naturligt nok frygte, at festen bliver spoleret af regn. Vejret er ingen herre over, men hvis man sørger for at holde tæt øje med vejrprognoserne, så kan man oftest undgå det.

Derudover foregår det meste af festen typisk i et indendørs telt, som skærmer gæsterne mod gener forbundet med vejrforholdene. Man kan hos flere festudlejningsfirmaer leje et bryllupstelt til anledningen.

Fordelen ved et havebryllup er, at man til gengæld også kan opleve enorm glæde, hvis solen skinner på brudeparret og gæsterne. Er der tørvejr i sigte, så kan man med blomsterdekorationer og spændende planter give haven et romantisk og drømmende udseende.

Lys og anden dekoration som hænges fra træerne er også meget smukt og med det sætter I jeres personlige præg på brylluppets omgivelser.

lys hænger fra træ

vaser-hænger-fra-træ

Annonce ♥

Smukke billeder af brudepar og gæster

I forlængelse af ovenstående, så er en billedskøn have også en oplagt mulighed for at få taget smukke bryllupsbilleder af både brudepar og gæster. Naturligt lys bringer det bedste frem på både billeder og i folks humør.

brudepar i mørket med lamper fra træ

Haven som frirum

Et inderum i teltet og et uderum i selve haven åbner op for muligheden for, at gæsterne kan boltre sig udenfor. I kan arrangere havespil for gæsterne, det vil helt sikkert være til stor morskab. Se fx hvordan I laver jeres eget Klodsmajor spil som kan indgå i have legene.

Derudover kan haven også bruges til at opholde sig, hvis man har brug for en kort pause under begivenheden.

Det er nemmere, end du tror

Hvis du vælger at afholde et havebryllup, så behøver du ikke gå på kompromis med servicen. En virksomhed, som Jysk Festudlejning, kan levere alt til festen, som vedrører telt, borddækning, service og lys og varme.

telt til bryllupsfest

Ydermere kan de opstille et separat telt, hvor kokkene kan opstille deres køkken. Som en ekstra service har man også muligheden for at aflevere den brugte service til firmaet, hvis man ikke selv orker eller har lyst til at stå for opvasken.

Hos Jysk Festudlejning er det kundens fest, som er i centrum. Derfor er der ikke trykt hverken logoer eller sponsorer på nogen af deres telte.

Hvis man ønsker, at romantiske lyskæder skal pryde teltets loft, så kan Jysk Feltudlejning også være behjælpelig med at opfylde dette. Ved at indgå en aftale med et professionelt telt- og serviceudlejningsfirma kan man være sikker på, at man har de fornødne ting til ens drømmebryllup.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup