Lej en bartender

Lej en bartender til jeres bryllup og få serveret alle jeres favorit drinks. Det vil helt sikkert løfte jeres bryllupsfest og gøre det lille ekstra, som gæsterne virkelig sætter pris på.

• Læs hvorfor du skal leje en professionel bartender

• Læs hvad du skal være opmærksom på, og hvad det koster

Annonce ♥

Derfor skal du leje en bartender

Efter en lang bryllupsmiddag med masser af dejlig vin, så er der ikke noget så forfriskende som en lækker skøn drink. Hvis det skal være rigtig godt, så skal den være lavet af en professionel bartender. Du behøver ikke være ude på en bar for at få de gode drinks, du kan leje en bartender til brylluppet.

Det er bare noget andet af få super lækre drinks, der er lavet med kærlighed og blandet i de rigtige forhold.

En klar fordel hvis du lejer en bartender

For at lave mange forskellige cocktails og drinks behøver du en lang række ingredienser. Når du vælger at leje en cocktailbar incl. bartender, så sørger han eller hun for det hele. Dvs. du skal ikke ud og købe massevis af underlige flasker, som du aldrig får brugt op. Ud over det er der en anden fordel, som du måske ikke lige har tænkt over, når du lejer en professionel bartender.

Folk har en tendens til – særligt når de er småfulde – at hælde rigeligt med spiritus i glasset. Men det gør hverken drinken bedre eller gæsten og festen sjovere – tvært imod. Det slipper du for ved at leje en bartender, som sørger godt for dine gæster.

Ting du skal huske at få aftalt

Når du lejer en professionel bartender, så vil I altid først tage en snak omkring ønsker og præferencer. Bartenderen har jo et meget bredt udvalg af cocktails og drinks på menuen, men I skal finde ud af at få sammensat en drinkmenu, som rammer jeres og gæsternes smag. Måske har du også en yndlingsdrinks, som du helt sikkert vil have med, så sådanne ting skal I få aftalt.

Annonce ♥

I skal også aftale hvem der sørger for glas – skal du stå for det, eller har bartenderen det med. Og du vil sikkert blive bedt om, at der er en opvaskemaskine eller nogle opvaskere til rådighed, da der jo skal mange rene glas til at servicere en masse bryllupsgæster, man serverer jo ikke en drink i et beskidt glas.

Hvis I har et tema, så kan det meget vel være, at bartenderen kan sørge for at baren bliver pyntet eller på anden måde falder ind i temaet.

drinks i krystalglas

Det sker på selve aftenen

Bartenderen kommer med alt sit grej (flasker, shakere og pynt) og stiller cocktailbaren op og sørger så godt for jer resten af aftenen. Rydder af igen og efterlader baren uden svineri. Nemt og enkelt. De har også isterninger med, så I helt undgår at skulle have noget med baren at gøre ud over at vælge de drinks og cocktails, som I kunne tænke jer.

Hvad koster det at leje en bartender

En tommelfinger regel er 100 kr. i timen pr. person – plus/minus. Du kan som oftest vælge forskellige løsninger, der gør tingene enten billigere eller dyrere.

Her kan du leje en bartender

På Bryllupsklar har vi nogle firmaer, der har speciale i mobile barløsning, se en oversigt her. Vi anbefaler at I kontakter dem, hvis I vil have en lækker cocktailbar og en dygtig bartender til brylluppet. Jeres gæster vil elske en sådan ekstravagance, og det vil uden tvivl sætte prikken over i’et til jeres fest.

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup