Bryllupsfotografering

En af de bedste måder at genopleve jeres bryllup på er ved at se bryllupsbilleder fra dagen. Hvis I vælger en professionel fotograf, får I med stor sandsynlighed, billeder af meget høj kvalitet. Dagen kan ikke gøres om, så det er supervigtigt, at I får en bryllupsfotografering, som I er tilfredse med.

Det er en god idé at tage en personlig snak med bryllupsfotografen, sådan at I bliver helt enige om, hvad der skal ske på dagen. Det er meget vigtigt, at I kommer frem med jeres drømmeønsker, så I sammen med fotografen kan finde de helt rigtige bryllupsmotiver og bryllupsbilleder, som passer til jer.

Skal I fotograferes i fotografens studie, på en aftalt nær location eller skal fotografen komme til jer? Hvis fotografen er kendt i området, har han eller hun helt sikkert nogle rigtig gode forslag til forskellige spændende og romantiske locations. Sørg for at aftale en fast pris med fotografen, samt hvad prisen/pakken inkluderer.

Annonce ♥

Det er ligeledes også en god idé at få aftalt, hvornår der er deadline for at aflevere bryllupsbillederne til jer efter brylluppet.

Valg af fotograf

De fleste bryllupsfotografer er dygtige til at komme med forslag og idéer, da de har stor erfaring jo. Der er også mange fotografer, som tilbyder en helt anderledes fotografering af bryllup med billeder, som ofte er mere kreative og spændende end de “traditionelle” billeder.

Hvilken slags bryllupsfoto I er til, og hvor jeres grænse for kreativitet går, ved I kun selv. Vi vil anbefale jer at kigge på flere fotografers hjemmesider for at se, om I kan lide deres materiale og stil. Når I har fundet den bryllupsfoto stil, som I kan lide så tag hurtig kontakt til fotografen.

De gode bryllupsfotografer bliver hurtigt fuldt bookede. Book derfor så hurtigt som overhovedet muligt.

I vores indkøbsguide under bryllupsfotografer har vi mange  dygtige og rutinerede bryllupsfotografer, som leverer bryllupsbilleder i forskellige stilarter.

Hvilken location til bryllupsfotografering

I dag er det mest almindeligt at blive fotograferet on location, altså på den location, hvor I bliver viet eller i den nærliggende natur. Hvis I vælger at blive fotograferet i naturen, giver det ofte nogle smukke billeder med flotte kontraster.

Der ligger mange smukke natur områder, slotte og spændende bygninger i Danmark, og måske i nærheden af jeres vielses sted, så hvorfor ikke benytte sig af dette?

Det gamle studiefotografier med velour baggrund er lidt gammeldags. Der er ikke særlig mange brudepar, som benytter sig af denne type fotografering mere. Stilen bærer nu præg af kreativitet og det unikke og meget mere afslappede bryllupsfotografi.

Derfor bliver de fleste bryllupsbilleder i dag taget på selve locationen i friske omgivelser. Mange brudepar vælger at blive fotograferet på flere locationer.

De fleste får taget deres ”officielle” bryllupsbilleder umiddelbart efter vielsen ved selve kirken eller rådhuset. Derefter kører brudeparret væk til en fotosession i naturen. I kan også hyre en fotograf til at følge jer hele dagen og aftenen, sådan at alle højdepunkter bliver fanget af en rigtig fotograf.

Dette vil uden tvivl give jer og stort udvalg af super skarpe, flotte og professionelle billeder. I kan selvfølgelig også spørge gæsterne, om de er flinke at fremsende elektroniske kopier af de billeder, som de på egen opfordring har taget til festen.

Tænk jer meget godt om, inden I vælger at spørge et familie medlem eller ven om denne ikke kunne tænke sig at agere fotograf til festen. Ofte er det en irriterende opgave at få pålagt sig, også selv om man er god til at fotografere. De fleste vil meget hellere deltage i festen på samme afslappede vilkår som alle de andre gæster.

Bryllupsvideo

Som et supplement til almindelige billeder, kan I vælge at få optaget jeres bryllup på video. Her er det vigtigt, at I gør jer klart, om det skal være en professionel video eller amatør video. Hvis I vælger en professionel videograf, så får I filmen klippet til, så I kun får de højdepunkter med, som I har ønsket.

Alternativt skal I bede en af gæsterne om at filme, dette er selvfølgelig klart billigere, men ofte er resultatet også meget dårligere. Og igen det en irriterende opgave at få pålagt sig, også selv om man er god til at filme.

En idé kunne være at bede om, at folk sender en kopi af de videoklip, som de på egen opfordring har taget til vielsen og til bryllupsfesten. Så kan I efterfølgende selv klippe de små videoklip sammen i f.eks. Microsoft Movie Maker eller i et lignende program.

Du kan finde professionelle fagmænd under Bryllupsvideo.

Held og lykke med bryllupsbillederne.

Læs også vores artikler Huskelister til bryllup og Bryllupsbudget

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup