Bryllupsrejse til Hawaii

En bryllupsrejse på Hawaii er en skøn måde at runde jeres bryllup af på. Hawaii består af de smukkeste øer, og klimaet er perfekt med en gennemsnitstemperatur på 25 grader hele året rundt. Hawaii tilbyder en god blanding af flotte og eksotiske hvide sandstrande, mægtige naturoplevelser, shopping og storbyliv.

Vi håber, at denne artikel kan give dig inspiration og hvem ved, måske ender det med, at bryllupsrejsen går til Hawaii.

Bryllupsrejse destinationer på Hawaii

Hawaii er en øgruppe bestående af 8 øer. Den største af øerne hedder Hawaii (også kendt som Big Island), og denne ø er på størrelse med Sjælland. De øvrige øer hedder Maui, Molokai, Oahu, Lanai, Kauai, Niihau og Kahoolawe (ubeboet). Vi har her beskrevet de mest populære af øerne.

Annonce ♥

vandfald hawaii big islandHovedøen Hawaii (Big Island)

Hovedøen Hawaii har den eneste aktive vulkan på Hawaii, og det er faktisk verdens mest aktive vulkan. Det er et helt fantastisk syn at glide hen over vulkanen i en helikopter og nyde synet af den levende lava i en passende sikker afstand. En naturoplevelse ud over det sædvanlige.

Hawaii er ikke en party ø, her kommer man for at slappe af og nyde naturen, og øen byder fx på storslåede muligheder for at dykke med havskildpadder og svømme med delfiner.

Og så er der masser af historie på øen i form af gamle smukke polynesiske landsbyer og ruiner. På trods af at Hawaii er den største ø, så er det også den mindst besøgte ø, så her er der virkelig tid til at dagdrømme og nyde hinanden.

Verdens bedste ferieø Maui

Den lækre ø Maui er flere gange blevet kåret som verdens bedste ferieø, på grund af det helt perfekte klima, de meget smukke strande og alle de rige muligheder for spændende udflugter. Oplev de mange smukke vandfald og eksotiske laguner, hvor du direkte fra stranden kan snorkle med havskildpadder.

På Maui kan I også se hvaler, der kommer fra Alaska til Hawaii for at parre sig. Efter en dejlig dag på øen kan I nyde en romantisk middag på en af de mange restauranter, der ligger ved stranden.
Læs rejsebrev fra Martin og Pauline fra Hawaii, Maui hvor de blev gift og efterfølgende nød deres bryllupsrejse.

Oahu den mest kendte ferieø på Hawaii

Oahu der er på størrelse med Fyn – er nok den mest kendte af Hawaii’s øer med storbyen Honolulu, hvor der bor ca. 400.000 indbyggere. Faktisk bor 75% af Hawaii’s befolkning på øen Oahu. Oahu er til jer, der er vilde med fest, farver, natteliv, shopping og storbyliv.

Oahu er desuden kendt for verdens mest berømte strand Waikiki beach, der ligger midt i storbyen samt for Pearl Harbor, som blev bombet under 2. verdenskrig. Hvis I kører lidt væk fra storbyen, så vil I også finde storslåede naturoplevelser på resten af øen.

strand på maui Kauai hawaii

Kauai – bryllupsrejse i grøn og frodig natur

Kauai er den mest grønne og frodige af alle Hawaii øerne, derfor kaldes den også i folkemunde Garden Island. Øen er blandt andet kendt for, at det var her Jurassic Park filmene og King Kong blev optaget. Det rige planteliv, de spektakulære klippeformationer og kløfter gør øen til en helt speciel naturoplevelse.

I må ikke snyde jer selv for en trekking tur ved det fantastiske Waimea Canyon Drive eller en kajaktur på de mange flotte floder.

Bryllup på Hawaii

Hawaii er også perfekt til jer, der ønsker en romantisk vielse udenlands. En vielse på en af verdens smukkeste strande i solnedgangen – så bliver det ikke mere romantisk. De lokale bryllupsarrangører kan på forhånd hjælpe jer med alt det praktiske, så I bare skal nyde ferien og hinanden.

Se aktuelle tilbud på rejser til Hawaii og få masser af gratis inspiration til jeres kommende bryllupsrejse.

palmer på HawaiiArtiklen er skrevet i samarbejde med Nicksamerika.dk, der ejes af Nicolai Nyrop-Larsen. Nicolai har mere end 15 års erfaring fra rejsebranchen, og han er specialist i at arrangere bryllupsrejser til Hawaii, USA og Canada. Alle hoteller og udflugter han anbefaler er personligt testet på hans egne rejser.

Så I kan roligt og trygt overlade det til Nicolai at arrangere jeres bryllupsrejse på Hawaii. (Nicksamerika er selvfølgelig registreret i Rejsegarantifonden).

Vil du vide mere om bryllupsrejser til fx Hawaii, USA, Bahamas? Bestil en gratis samtale med en bryllups specialist med over 100 bryllupper på sit cv. Bestil et uforpligtende opkald her

Læs også vores andre spændende artikler om Bryllupsrejse til Maldiverne og Bryllupsrejse til Caribien

Få vores gratis e-bog + nyheder om bryllup