All Activity

This stream auto-updates   

 1. Today
 2. Nåh, du har bare en julidato 2020 på din profil - derfor. Så er det jo ikke så præserende, men jeg tror altså over koen er pænt booket op 2 år frem i tiden, bare så du er opmærksom på det.
 3. Yesterday
 4. Åh rolig nu. Det bliver nok ikke engang næste år.... Vi har skam god tid endnu, jeg kigger bare lidt rundt efter muligheder. Nu skrev jeg også at jeg ikke ved hvor meget vi skal forvente at bruge på brylluppet, og vi har dermed heller ikke noget budget endnu. Det kommer først når vi ligesom har en ide om hvad vi vil.. Det med slot var også bare for at pointere lokalet skal se pænt ud.
 5. Så skynd dig da at undersøge om over koen er ledig, så ved du om det overhovedet kan være med i dine overvejelser. Der er så vidt jeg husker en kalender på hjemmesiden for hvordan skulle jeg ellers vide de er meget booket - jeg har ikke haft kontaktet den. Hvis ikke det må være forsamlingshus så ligger priserne altså nemt deroppe omkring hvis man vil have fredag til at stille op. Mange steder 6-7000 uden overnatning og mange steder er rengøring obligatorisk. Nu sagde du slot - Hesthave herregård ligger vist i den billige ende for slotte og det gør Rydhave slot også men det er selvfølgelig i forhold til at det IKKE er forsamlingshuse.....Men dem har jeg også kun læst hjemmesider på, så det kan jo snyde. Rydhave slot var vist 5000 for et receptionslokale 1/2 dag og det samme for den tidligere kirke til spisning 1/2 dag. Og så kan man stå for alting selv. Og de har billige værelser på selve slottet (tydeligvis ikke luksus) Men det fremgår ikke af hjemmesiden om det er incl eller excl borde, stole, service eller rengøring - eller tid til borddækning dagen før, hvilket jo gør en ret væsentlig forskel.
 6. Ja det syntes jeg også det ser ud til man gør. Puha, min forlovede vil aldrig gå med til forsamlingshus (og det har jeg virkelig heller ikke lyst til) med mindre det ligner et slot
 7. Men på over koen får man altså meget for pengene.
 8. Hvis du virkelig skal spare så skal du gå efter et forsamlingshus. Mange af dem ser ganske udmærkede ud, men ikke lige rusikt-lade agtigt. De er bare svære at søge på hvis man ikke lige kender dem i forevejen. De søgesider der findes har kun nogen af dem og der er meget sjældent billeder af det indvendige. Og mange forsamlingshuse har slet ikke en hjemmeside. Men man kan jo køre rudt og lege vindueskigger. Kommer lige til at tænke på at Nørholm forsamlingshus vist nok har træspær i loftet. Jeg vil dog mest beskrive det som moderne og lyst i udseende, ikke rustikt.
 9. Tak det vil jeg helt sikkert tjekke ud.
 10. Vi er gået virkelig lowbudget og holder det hjemme se evt mine to tråde, den ene med en masse ret detaljetænkte ideer før det blev alvor "mest muligt for mindst muligt" og den jeg har startet efter der er sat en dato "Tilvoli/cirkus-reception" Jeg mener jeg kom frem til ca 10.000 incl rengøring og forbrug for en hel weekend fre-søn. Men der er priser et eller andet sted på siden.
 11. Altså var det for dyrt til jeres budget? Jeg ved ikke rigtig hvor meget jeg skal forvente at bruge på hele brylluppet, budgettet er bare så lavt som det kan lade sig gøre
 12. Var vi endt på det store budget havde vi (øh jeg) nok valgt Over Koen. Men med sommerbryllup næste år skal du nok skynde dig at tjekke om der er ledigt!
 13. Ej det havde jeg da slet ikke tænkt på, tak. Over koen ser umiddelbart meget fint ud
 14. Den slags lokaler hænger bare ikke på træerne i vores område (bor nær Farsø) Hvad med at kikke på spejderhytter? Synes i hvert fald lige du skal kikke på Over koen i Hvalpsund, men den kan godt knibe med at være ledig om sommeren.
 15. Last week
 16. Vi bor selv i Skive og har det meste familie mellem Aars og Nibe så det er lige langt nok nordpå
 17. "- og hav venligst mobiltelefonerne slukket hele dagen, så vi alle er en del af den samme fest "
 18. God indsats
 19. De fleste serverer kaffe og bryllupskage. I kommer fra kirken ca. kl. 15, så kaffe og kage kl. 15.30 er fint
 20. Kl. 13 er helt sikkert det bedste. Kl. 15 er lige lovligt sent, hvis der også skal tages billeder ;-)
 21. Hej, Mette Har du prøvet på https://www.fotostart.dk/forum/viewforum.php?f=9 Venlig hilsen Brian
 22. Ikke helt området, men kik evt på Havrevang ved Hjørring.
 23. Kære RFF Hvad skal I betale for Slotssøpalæet? Har selv kigget på det og det ser meget smukt ud, så vi overvejer det også :-)
 24. Kære RFF Hvad skal I betale for Slotssøpalæet? Har selv kigget på det og det ser meget smukt ud, så vi overvejer det også :-)
 25. Er der nogen der kender til en lokation i Nordjylland hvor man selv kan stå for (næsten) det hele? Vi har kigget på Sebber kloster men 23000-26000 bare for det lokale vi ønsker (man skal leje hele gården for at få det) det er kun inkl. Stole... Det er lige pebret nok Borde, service og alt andet skal vi selv sørge for. Det skal være i omegnen af Aalborg-Nibe-Aars-Farsø-løgstør osv.
 26. I kan også lave lidt sjov med det. Stil en stor spand eller kasse ved indgangen til kirken med et skilt, som ikke kan overses. Så kan I skrive noget i stil med: "I gamle dage indsamlede man kirkegængernes våben her. Til alle jer gæster der havde tænkt jer at skyde med jeres mobil under vielsen: Læg venligst mobilen her i spanden, læn jer godt tilbage og nyd forestillingen i stedet for". Husk en smiley Det kommer jo meget an på jeres gæster, men jeg ville godt kunne lave sådan et skilt til min fest, og så ville mine venner forstå, at det er skrevet med et stort glimt i øjet, men at jeg mener det, at jeg frabeder mig at der bliver taget billeder/film.
 27. Lav en stor ramme til at stille i våbenhuset, så alle der kommer ind ser det Vi vil gerne frabede os fotografering i kirken. I vores kirke har menighedsrådet bestemt at det slet ikke er tilladt at fotografere under den kirkelige handling og det står på døren Så for os var det let Ang de inviterede sagde jeg til vores søskende at de skulle lade det sive at det ikke var tilladt i vores kirke Enkelt og nemt
 28. Jeg har ingen anelse om hvordan situationen er på Sjælland, men kom til at tænke på at hvis jeg skulle foreslå noget i mit område så kunne det være det lokale messecenter. Jeg har været til afgansk bryllup med flere 100 mennesker i messecenteret. Lokalet var da delt op med gardiner fra gulv til loft så det ikke virkede messeagtigt - og det er jeg sikker på var messecenterets, så måske kan det betale sig at tænke lidt ud af boxen. Måske du skulle undersøge om der er steder i dit område man normalt ikke forbinder med bryllupsfest, f.eks. sportshaller eller messelokaliteter.
 1. Load more activity