All Activity

This stream auto-updates   

 1. Yesterday
 2. Great! Thank you for sharing. I love this song
 3. Last week
 4. Kommer jo lidt an på hvad man forstår ved langt En afstand på 10-100 km. er normalt ikke noget som påvirker prisen væsentligt hos fotograferne (og os andre). Lige i vores egen branche er der nogle som annoncerer med samme priser i hele landet. Det er jo også meget nemt når man bare går ud og hyrer en DJ i lokalområdet til at spille jobbet og det er det der sker:) Det kan solo-fotografen ikke gøre og vi gør det heller ikke da vi kun bruger de 4-5 DJs vi har inkl. mig selv. Typisk kører jeg selv over og ja der er prisen som regel lidt højere men ikke meget hvilket bl.a. skyldes at i vi har familie derovre og jeg kan kombinere det med andre ting. Ellers gjorde vi det ikke.
 5. @diskobil jeg skal ikke kunne udtale mig om fotografer, men de fleste leverendører i det hele taget plejer altså at tage sig betalt for at køre langt - også selvom de reklamerer med at de kommer i hele landet. Sådan set rimeligt nok, men det gør altså også at det giver mening at forsøge at finde een tæt på.
 6. Generelt er det jo svært at anbefale en fotograf fremfor en anden da det i høj grad handler om hvad man er til at stil + personlig kemi Men fotograferne er ligesom os andre vant til at opgaverne ikke ligger lige rundt om hjørnet Det gælder for fotograferne i særdeleshed hvor der er tale om heldagsfotografering fremfor billeder ved kirken Men Jesper Albrechtsen, Tina Liv og Enrique Christensen er nogle af de fotografer jeg selv har mødt ude ved bryllupsfesterne og altid har hørt rosende omtalt :)
 7. Min forlovede og jeg skal giftes i Ribe i pinsen næste år. Derfor leder vi efter en fotograf i Ribe og omegn, og håber at nogle herinde kan anbefale en Jeg håber I kan hjælpe!
 8. Earlier
 9. Det er en servicemeddelelse Corona har i øjeblikket lagt Danmark ned bogstaveligt talt: Der afholdes ingen fester, sammenkomster m.v. Alle bryllupsfester i maj er for vores del blevet aflyst indenfor de sidste par uger og det samme gælder størstedelen i juni. Jeg gætter på at de sidste kommer i løbet af denne og næste uge Der er imidlertid ikke tale om egentlige aflysninger idet samtlige kunder har valgt at udskyde festen. Nogle har allerede fundet en ny dato og der har vi valgt "at flytte med" naturligvis uden nogle former for ekstraomkostninger eller tillæg. Det samme gælder de øvrige som vender tilbage med en dato så snart de er mere afklaret. Det depositum de betalte ved booking flyttes bare over på den nye dato. Faktisk helt sådan som vi altid har gjort det og helt som vi også vil gøre det fremadrettet såvel under som efter Corona (når den tid forhåbentlig kommer). Det betyder imidlertid også at der kan forventes et større - ekstraordinært - pres på datoerne i sommerperioden (hvor vi forhåbentlig har lagt corona bare lidt bag os) og det samme vil angiveligt være tilfældet vedr. foråret 2012. Selvom vi er gode til at lægge kabaler og få tingene til at gå op i en højere enhed som virker så kan vi kun opfordre til at man allerede nu begynder at tænke på at indhente tilbud, så man har noget konkret at forholde sig til og gå videre med når man engang er klar til det.
 10. Der står at vi taler Sjælland. Nedenstående er nogle af dem som jeg har "oplevet" ved de mange bryllupsfester jeg har været ude til og særligt har bemærket: Kejserindens Gryder Frimans Gourmet (Næstved) Kok Amok (Slagelse) Eurokitch (Hillerød). Derudover har vi nogle stamkunder - ja dem har vi en del af - hvor det ene hold er nogle som jeg rendte ind i for ca. 10 år siden i forbindelse med noget fødselsdagsfest hvor fødselsarens søster er kok og også forestod maden. Bortset fra kokken/mandens eget bryllup og egne fødselsdagsfester - har hun - ligesom jeg - været fast inventar til alle fester der er blevet afholdt i "slænget" på hvert sit "komfur" siden da (jeg gætter på at vi taler ca. 20-30 stk og den har siddet i skabet hver gang). Hun tager selv ud og laver det. Jeg kan sende dig nogle kontaktinformationer hvis det kunne have interesse.
 11. Set i bakspejlet har I dummet jer Det har begge parter sådan set Hvis I havde ventet lidt længere ville I formentlig kunne få det hele tilbage fordi det er force majeure lige så snart påbuddet bliver forlænget til også at omfatte maj, hvilket det højest sandsynligt bliver. Feststedet burde naturligvis stå ved det de har tilkendegivet overfor jer i jeres korrespondance og derved have flyttet datoen omkostningsfrit. Det 10% tillæg som de dagen efter siger det vil koste kan meget nemt vise sig at blive dyrt tjente penge i form af dårlig omtale, hvorved de slet ikke tjener nogle penge :) Men når det så er sagt så kan det med de 10% meget vel blive udviklingen fremover. Nu kender jeg ikke lige det hotel men hvis det er den stil og det område I søger i så kan jeg klart anbefale Helenekilde Badehotel
 12. Der ville jeg nok anbefale Diningsix og på cocktailsiden, helt klar Graffiti Cocktails eller Bartendertjenesten Er selv i branchen, så har ret godt styr på det
 13. Vi har haft meget dårlig oplevelse i forbindelse med vores kommende bryllup. Firmaet holder ikke deres aftaler og har en usympatisk måde at drive forretning på. Se vores anmeldelse her: https://bretagnehotel.dk/Hilsen Simon
 14. Selv om det her i marts 2020 er blevet nærmest umuligt at planlægge fester og bryllup - så er det vigtigt at bevare troen på, at det bliver godt igen. Det bliver det jo altid. Og ved I, at I skal giftes senere i år - så brug ventetiden nu - til at finde de helt rigtige ringe. Hos Ege Art kan I blot sidde der hjemme, og bestille personlige ringe via e-mail. Vi sender modeller ud til jer, så I kan prøve jeres design af - prøve om de er til at gå med, eller lige skal justeres lidt. Og vi er altid klar med et godt tilbud - også på jeres brillanter, som vi henter direkte i Antwerpen. ege art
 15. Det er vigtigt, at I finder en rød tråd til jeres ringe - så I føler, at jeres ringe bliver JERES ringe - få tilbud og få evt modeller, som I kan gå rundt med, så designet og størrelse kan fornemmes. Skal der sten i - skal det helst være nogen, der kan tåle alt og daglig slid. Er I bange for at fortryde - så bestil et sted, hvor I kan fortryde designet - og få dem lavet om. Det ER en jungle og der er 100.000 muligheder på nettet. Husk at det godt kan betale sig at bruge jeres egne materialer - metal og sten, så jeres historie kan føres videre i jeres ringe. ege art
 16. Jeg er ret vild med Rom, Barcelona og Budapest. Men de destinationer er ikke ligefrem perfekte til børn. Jeg har ikke lige været på bryllupsrejse, hverken med eller uden børn, men jeg har da rejst uden mine børn. Og mine forældre rejste også ind imellem uden mig og min bror, jeg har sågar selv valgt engang at blive hjemme selvom min ældre bror tog med fordi det var en kedelig bustur til Prag. Jeg husker nogle af de ferier jeg holdt hos mine bedsteforældre som nogen af de bedste - så fik jeg også lov til at holde fri fra mine forældre! Nu ved jeg ikke hvor gamle dine børn er og hvilket forhold de har til dem der i så fald skulle passe dem. Selvfølgelig skal de ikke passes første gang en hel uge, men hvis de er vant til at være der og er tilpas med det, kan selv ret små børn sagtens passes en uge.
 17. Hejsa, Er der nogle herinde som har været på bryllupsrejse selvom I har børn? Var børnene med, eller blev de passet de dage hvor I var væk? Og kan I anbefale en destination her i Europa?
 18. Jeg er venner med Lena på Facebook og hun har så vidt jeg kan se stadig et eller andet på Etsy. Søg hende på Facebook: Lena Kofod.
 19. Sikke nogle fine sko :D
 20. I går bestemt heller ikke galt med en god lokal "kogekone" eller kok. Personligt ville jeg holde mig fra de "kendte" landsdækkende firmaer. Når jeg nævner disse så er det fordi jeg har kendskab til dem og ikke mindst husker dem hvorimod det er noget andet med personer hvor man måske kun lige får et fornavn :)
 21. Måske du skal prøve at sende miss-lena en direkte besked. Hvis du går ind på hendes profil mener jeg der er mulighed for at sende en pb.
 22. Er hun stadig aktiv i aalborg området? I så fald vil jeg meget gerne i kontakt med hende!
 23. Jeg tænker også at det kræver en nogenlunde sikker farvesans for at det ikke bliver for rodet - og er enig med Frigga i at man enten skal vælge pastel eller pangfarver. De fotos du har vist er mega-fine!! Ville elske at gå til bords i det farvetema.
 24. Tak for forslag. Jeg tænker, der ikke nødvendigvis behøver være et større firma bagved. Vores udfordring er lidt, at vi har prøvet mad fra nogle forskellige steder her i byen ved andre fester, og den mad har simpelthen bare ikke været af høj nok kvalitet. Tænkte, der måske var noget herinde, der havde holdt bryllup eller større fest med en privat kok, som måske kunne anbefale en specifik mand/kvinde
 25. Hvis temaet ER farverigt, så kan der vel ikke være for mange farver. Men selvfølgelig skal de passe sammen på en alle anden måde. F.eks vil pastelfarver være fint eller legofarver, men kun hver for sig, ikke begge dele blandet sammen. Hvis du mangler inspiration vil jeg foreslå at søge på ''fiesta'' på pinterest.
 26. hej alle i skønne mennesker Jeg sidder her og er ved at tænke farver til mit bryllup her til sommer, så faldt jeg over disse skønne skønne billeder af bordopdækning med masser af farver.. Nu kommer mit spørgsmål. :D Ville i syntes det var for meget til et bryllup med alle mulige farver? det skal lige siges, at jeg er en person som holder utrolig meget at farver, og går gerne klædt i masser af farver, eller har ihvertfald altid noget farverigt på! .. :D Min kommende mand, har lidt givet op på alt det med pynt da det ikke siger ham noget som helst :D hahaha
 27. Kasmoselund kan jeg kun sige god for efter at have spillet bryllup der nogle gange. Superfedt sted og de kan også levere mad som en tillægsydelse ved jeg (om man må få mad udefra ved jeg faktisk ikke). Men der er jo stor forskel på om I booker en færdig feststedsløsning eller blot lejer selve lokaliteterne. Jo flere gæster, jo større er besparelsen ved at gøre det sidste Et sted I måske også burde kigge på (hvor I så skal have maden udefra) er Sinding Feriecenter.
 28. HVOR ER DE FINE! :D iiiihhhh!!!
 1. Load more activity