arno

Medlem
 • Content count

  3,967
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About arno

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/19/1974

Profile Information

 • Vielses dato
  08.05.2004
 • Type vielse
  Grenaa Kirke, fest i forsamlingshus bagefter
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Frederiks

Recent Profile Visitors

1,751 profile views
 1. Var til bryllup d. 1.5.2010 i Randers, og I skal absolut se den smukke brudebuket!
 2. Så er det i dag 6 år siden, at Dan og jeg sagde JA til hinanden i Grenaa Kirke. Tiden flyver, og vi hænger stadigvæk sammen. Eet eller andet MÅ vi vel gøre rigtigt...?
 3. Dejligt at se, at der er så godt gang i bryllupsplanlægningerne Der går længere og længere tid imellem, at jeg kommer her forbi. Overvejer, om jeg helt skulle stoppe. Kan mærke, at mit hjerte ligger i MBK nu, og det er virkelig et dejligt sted. Hos os går det lidt op og ned. Lige for tiden mest "ned", da min mand er blevet arbejdsløs per 1.1.2010 - han var ellers rigtig glad for sit arbejde, men er blevet sparet væk. Ved ikke helt hvordan det kommende år kommer til at blive, men håber inderligt på, at han snart finder noget andet at lave - ellers bliver jeg vist bimmelim i låget, af at have ham gående hjemme. Hus, bil, hund og arbejde - der er rigeligt at tage sig til, og det kan godt mærkes. Overskuddet er nærmest på nul-punktet, men jeg hænger i, så godt som jeg overhovedet kan. Føler ikke rigtig at jeg har tid nok, til alle de ting jeg skal have lavet, og det dræner en del. Vi har nu været gift i snart 6 år. Tiden er bare fløjet afsted, og vi har været igennem diverse kriser af forskellig art. Der venter sikkert flere rundt om det næste hjørne, specielt nu hvor min mand skal til at gå hjemme. Men dem klarer vi vel også, ligesom alle dem vi HAR overvundet. Ønsker jer allesammen et rigtig godt og dejligt kommende år! Held og lykke med alle jeres bryllupsplaner, og med jeres liv generelt.
 4. Jeg køber bl.a. marsvinefoder i Tyskland, og det bliver sendt med DHL til Danmark. De er YDERST effektive og pålidelige. Jeg har aldrig haft problemer med dem. Hvis ikke vi har været hjemme, har vi en aftale med dem om hvor de skal stille pakkerne. I starten smed de en seddel i postkassen, med et tlf nummer så vi kunne ringe og aftale hvornår de kunne komme med pakken. Da jeg ringede, aftalte vi at de fremover skulle stille pakker, hvis ikke vi var hjemme. Oplever dem som LANGT mere fleksible (og ikke mindst hurtigere) end PostDanmark - og de er endda meget billige... Sidst fik jeg tilsendt 17kg foder via DHL - det kostede kun 6,90 euro (= cirka 50kr).
 5. Er lige kommet forbi for at se hvordan I har det, og på mængden af indlæg kan jeg se, at der vist går helt godt herinde Jeg befinder mig stadigvæk fremglimragende på MadamBK (REKLAME REKLAME!), og hygger mig med at "snadre" med alle de andre madammer derinde. Har lige mødtes med et par stykker i sidste weekend, og det er virkelig dejligt at man også kan mødes med mennesker derindefra, ligesom jeg har mødt et par stykker herindefra. Vi har søreme fået os en hund! I sommerferien overtog vi BAJADS, som er en næsten 5-årig Shetland Sheepdog (sheltie). Han er helt aldeles vidunderlig, og vi har stor fornøjelse af ham. Se vedhæftede billede Held og lykke med alle jeres bryllupsprojekter!!
 6. 8.5.2004 sagde vi JA til hinanden i Grenaa Kirke. Det er i dag 5 år siden... Jeg fatter det ikke helt, men samtidig er der sket UENDELIGT meget siden vi stod side og side i kirken. Det har været 5 gode år, selvom der også er sket en del mindre gode ting. Vi har bl.a. mistet min farmor og Dan's mor meget pludseligt. Men vi har også fået bil og hus, og jeg har fået kørekort, uddannelse og senest fast arbejde. 5 år kan virke som ingenting i forhold til at vi nu er 34 og 44 år gamle, men de sidste 5 år har vi været sammen om stort set alt, og vi står i dag kun endnu mere tæt. Vores forhold er blevet solidt og pålideligt, uden at være kedeligt og forudsigeligt. Dan overrasker mig stadigvæk hver uge, men jeg elsker at vi kender hinanden så godt som vi gør. Jeg elsker ham jeg sagde JA til for 5 år siden. Og han elsker mig. Mere er der vel ikke at sige om den sag
 7. Så kom vi søreme til år 2009, og I er rigtig godt i gang herinde på Bryllupsklar. Jeg har igen fundet frem til at jeg hygger mig inde på MBK. Der var lige et stykke tid, hvor jeg ikke lige kunne se hvad jeg skulle bruge forummet til, men nu er jeg tilbage igen. Det bliver jo aldrig HELT det samme som at være herinde, men det er jo heller ikke meningen Det nye år bringer en del udfordringer med i bagagen til mig og min mand. Vi skal have bygget en carport, rejst en flagstang i forhaven, have skiftet vinduer og døre i huset, og have fundet ud af hvordan haven evt kunne komme til at se ud. Der er en masse at give sig til, så vi venter egentlig bare på at foråret skal komme, så vi kan komme i gang med det hele. Som noget nyt, er jagten på en HUND startet for alvor! Jeg har længe gerne ville have en hund, men har trukket det til 2009. Men NU skal det være, så nu skal vi ud og kigge på nogle hunde på internater eller lign. Håber at VORES hund sidder et sted derude og venter på os, så vi snart kan få en trold til at tumle rundt i hus og have Håber at I allesammen har det rigtig godt herinde, og tillykke med alle jeres bryllupper!
 8. Har I fundet et godt hjem til den lille...?
 9. Gjerrild Kro Nu ved jeg ikke helt hvad det er du leder efter, men jeg har været til mange forskellige slags fester på Gjerrild Kro, og har også overnattet der flere gange i forbindelse med fester (både bryllup, reception, fødselsdagsfester...). Deres mad smager himmelsk (specielt deres nøddetærte til dessert!), betjeningen er i top, og overnatningen er rigtig fin - til rimelig priser, når det er i forbindelse med fest.
 10. ...tak
 11. ...ja det gør jeg altså stadigvæk, også selvom jeg stort set aldrig er herinde mere. Men af og til skal jeg lige forbi for at se hvad I har lavet imens jeg var væk, og holde de mest "uartige" i ørerne Men det ser jo ud til at alt er som det plejer at være. I julehygger også, ligesom vi gør inde på MBK. Jeg har ikke helt pakket mit julehumør ud hjemme i vores dejlige hus, men det kommer forhåbentlig snart. Ønsker jer allesammen en rigtig dejlig jul, og et mindst lige så hyggeligt nytår. Håber at I allesammen har det godt.
 12. Ej altså... Søde, dejlige Lajla! Jeg kommer så sjældent herind på BK, men ville lige kigge forbi i dag. Og det første som fanger min opmærksomhed, er dit triste indlæg... Tårerne triller ned af mine kinder, og jeg kan slet ikke finde ord som udtrykker hvad jeg føler på dine vegne lige nu. Hvor er livet dog bare underligt af og til - og døden lige så. Nogle gange givende, lykkeligt og livsbekræftende - andre gange uretfærdigt, trist og næsten ikke til at klare. Mine tanker er hos dig i denne juletid. Jeg mistede min svigermor i foråret, og der går ikke een dag uden at jeg sender en tanke til hende. Hun ville have fyldt 80 år d. 14.12. og det er jo på een eller anden måde mere "i orden" at miste et menneske som har levet så lang tid, i stedet for din elskede mand, som jo slet ikke var "gammel nok" til at sige farvel til livet. Håber du/I får en nogenlunde jul, og at I snart kan se lyset for enden af alt det mørke som jeg kun kan forestille mig at I går igennem lige nu. Dit budskab er hørt for mit vedkommende. Jeg styrtede op og gav min mand et gigantisk stort kram... Han kiggede undrende på mig, og jeg sagde bare: "Fordi du er her".
 13. Så er jeg lige forbi igen! Der sker ikke ret meget på MBK lige i disse timer, så jeg trængte ligt til at blive lidt opdateret med hvad I går og laver herinde på Bryllupsklar. Og nej - HELT har jeg ikke sluppet det, men jeg er glad for at have fundet et andet sted at "slå mine folder". Men Bryllupsklar er og bliver nu noget helt specielt, og vil altid være det for mig. Hos mig går det ellers fint. Det går rigtig godt med at være hus-ejere, og vi nyder hver eneste dag, og hver ting som finder sin "faste plads". Det tager tid at pakke 300 flyttekasser ud, men jeg håber vi er færdige omkring juletid - eller måske januar måned... Der er mange ting som bliver skubbet rundt, frem og tilbage, før de finder deres plads. Men det er rigtig hyggeligt, og vi elsker det! Forleden (8.10.) havde vi 6 års "kæreste-dag". Det er utroligt som tiden er gået hurtigt... Det føles på samme tid som om vi lige har lært hinanden at kende, og samtidig som om vi har kendt hinanden altid. Men summasumarum: Vi er fortsat glade for hinanden, nyder hinandens selskab, og vores ægteskab. Håber I har det godt allesammen, og hyg jer til jeg kigger forbi igen!
 14. Hrmf! I dag er jeg syg, og tænkte at jeg ville bruge lidt tid på MBK. Men MBK er desværre ikke til at komme ind på - ved ikke lige hvad der sker... Så derfor kigger jeg lige forbi herinde igen. Siden jeg var her sidst, har I produceret 22 sider, som jeg kan scrolle igennem Så der er da lidt at kigge på, imens jeg venter på at MBK vender tilbage. Dejligt at komme forbi igen, selvom jeg efterhånden ikke kender ret mange herinde, og der sikkert heller ikke er mange som kan huske mig længere.