Sessi

Medlem
 • Content count

  1,966
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Sessi

 • Rank
  Helt nygift
 • Birthday 12/14/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  5 august 2006
 • Type vielse
  Vil gerne giftes på stranden
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Kolding, Jylland Vielsesdato: 5 august 2006
 1. Hvis du har brugt for mere hjælp, så er jeg frisk Jeg blev gift sidste sensommer, og bor i Kolding. Kan kontaktes pr mail: Louise141282@hotmail.com
 2. Åhhh...hvad søren...i skal da lige se et billede af min nye ring...som Rasmus selv har valgt...imponernde! Den hedder "The Ring" og er den bred guld ring, som er børstet og med en stor diamant i midten. Det er den som står op. På det andet billede er det den i midten af stkken af ringe...suk den er smuk!
 3. Ja, det var så det første år...tiden går alt for stærkt... Vi mærkede begge den samme stemning i går, som vi havde til brylluppet. Det var en meget følelsesladet dag, hvor der var skruet fuld op for romantikken! Det har været en meget lykkeligt år, med mange store oplevelser. Gid det andet år bliver ligeså godt, men mon ikke...jeg er jo gift med den mest fantastiske mand!!! Lige nu arbejder vi begge meget, er ved at spare op til vores sene sommerferie. Vi tager afsted den 2 oktober til Florida, hvor vi skal køre rundt derovre. Først i Orlando, så Miami og tilsidst Key West. Hvis der er nogle derude, så kan anbefale noget derovre, så må I endelig sige til! Kærligst Louise...som stadig synes det er fantastisk at være gift!!!
 4. Bryllupskagen!...suk, hvor var den fin...men smagen skal man altså ikke sætte sig super meget op efter... ;)
 5. Vi tog også en tur ud til hytten, hvor vi holdt festen. Men der var andre mennesker, så vi kiggede blot på afstand...men sikke mange skønne minder der vælter frem! Om eftermiddagen så vi billeder og læste alle kortene fra gæstebogen og tog vores mindekasse frem fra brylluppet, som indeholder alle mulighed ting, så som Rasmus brystbuket, lykønskningskort og diverse. Rasmus overraskede mig med en fantastisk smuk ring fra Ole Lynggaard!!! Åh, jeg tuede helt! Om aftenen spiste vi ude, så hyggeligt! Derefter tog vi hjem, hvor vi spiste bryllupskagen og åbnede vores kasse med hilsner og rødvin, som blev lavet til brylluppet!
 6. Vi stod op i går morges og ryddede op efter festen og kl 11 så vi videoen fra brylluppet. Præcis kl 1120, så vi selve vielsen, som foregik kl 1120 året før. Derefter to vi ned ved kirken og gik en tur og derefter ud til stranden, hvor vi fik taget billeder. Dog er badebroen ikke så fin mere, som da vi fik taget billederne.
 7. Så havde vi 1 års bryllupsdag i går. Hvor er det vildt at der allerede er gået et år, det forstår jeg slet ikke. Vi havde mange af vores venner oppe lørdag aften, da det var Rasmus´fødselsdag, så da kl slog 24, blev der skålet for os.
 8. Ja det mener jeg bestemt )
 9. Er der nogen der har opskriften til Kartoffel cheesecake med pesto, den var på Karolines for et par år siden...men kan ikke finde den mere. Det er noget med nogle kogte kartofler og forårsløg i en form med noget pikantost rørt op med noget osv...også dip lavet af creme frais med pesto -der skal serveres and og broccolisalat ti. Men Rasmus og jeg holder brunch på lørdag og kunne godt tænke mig at servere det... HJÆLP!!! God dag!
 10. Det eneste som gik galt, var at opvaskemaskinen i hytte gik i stykker 2 dage fr brylluppet. Så pigerne måtte vaske op i hånden. Der var sikkert en masse små fejl i løbe af dagen...men jeg så det ikke. Jeg var for opslugt af det hele, min dejlige mand, gæsterne, dagen...alt. Man ser alt og ænser alligevel intet. Jeg spiste næsten intet, for jeg var så optaget af alt andet. Så en ting, som jeg gik så meget op i, hvad vi skulle spise, smagte jeg slet ikke selv... Bare et godt råd: Nyd dagen, den er SÅ kort. Se på helheden, ikke alle de små ting, som sikkert ikke er helt som planlagt. Skidt pyt -gæsterne hygger sig alligevel. Kærlig hilsen Louise, som vil -uden pis- gerne give sin højre arm for at få lov til at opleve sin bryllupsdag en gang til! Og som stadig, her 11 mdr efter brylluppet, ikke kan forstå at hendes bryllupsdag er ovre. Øv-jeg vil det igen!!!
 11. Rigtig gode forslag! Til min polterabend var der først brunch, så kørte vi go-card, så indspillede vi en cd, bagefter pic-nic. Derefter tog vi hjem til mig hvor jeg fik massage og fik lagt make-up og fik sat hår. Så blev der taget billeder af mig i bryllupsundertøjet, som Rasmus fik i et album om morgenen efter vores bryllup. Derefter spiste vi tapas og til sidst kom en stripper. Til lidt inspiration...
 12. Mig på vej ud til Frihedsgudinden