Pernille1975

Medlem
 • Content count

  2,312
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

2 Neutral

About Pernille1975

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 06/27/1975

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  11. november 2006
 • Type vielse
  Brøndby vester Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Brøndby
 • Interesse
  Jeg er født og opvokset på vestegnen: vallensbæk, Brøndby og tilsidst Glostrup. Jeg har været væk i en del år, men købte for i marts 2003 hus i Brøndbyvester med kæresten Jesper, som jeg importerede fra Sønderborg.<br /><br />Jesper har jeg mødt via internettet (opasiachatten) og delte sorger og glæder og alle andre oplysninger i 11 mdr. inden vi tilsidst mødtes (jeg havde haft anden kæreste i perioden, så Jesper ventede galant med, at springe til, til han var vappet ud af døren). Første gang vi mødtes var 8. januar 1999.<br /><br />Det har hele tiden været planen, at vi skulle giftes på vores 7½ års dag... det vil sige, at det har været planen fra vi begyndte, at snakke bryllup for små 3 år siden ;-) Men ligesom planerne var på sit højeste og det meste var reserveret bremsede to streger på en graviditetstest planlægningerne, så tankerne gik på både at arrangere bryllup og dåb, så det ville blive lagt sammen. <br /><br />Desværre fødte jeg vores lille engel Lukas d 11.02 præsic 9 måneder inden vi havde planlagt hans dåb. Lukas blev født i min 21. graviditetsuge og var død ved fødslen.<br /><br />Vi har valgt, at holde fast i datoen og få det bedste ud af dagen. Forhåbentlig har jeg mave på igen til den tid.
 1. Hej med dig. Mette Logan gar temmelig mange islandske heste, dem vil i sagtens kunne ride, det er en dejlig rolig race og samtidig kan de slæbe på voksne mennesker i alle størrelser. Hun er enorm proffesionel og der er en rigtig behagelig tone. Krakær ligger jo også lige i nærheden af Ebeltoft, hvis det er der i ender op. I kan se mere på hendes hjemmeside her. Rigtig god fornøjelse og håber i får en dejlig dag.
 2. Jeg forstår ikke helt, at du spørger om det er nødvendigt med ris på bordene ???? Altså hvis du synes, at det er det sødeste du har set længe så laver du det - er det total for overskudsagtigt så lader du værre. Det er ikke nødvendigt... bestik og tallerkner er nødvendigt - ris er det ikke. Pernille, som synes det var super hyggeligt med ris på bordene og synes det gav det sidste på en fantastisk bryllupsstemning når der var riskamp.
 3. Sessi har lavet nogle efter inspiration af dem du viser. Tjek evt. hendes planlægningstråd,
 4. Jeg lavede selv vores kirkehæfter og gav omkring 100 kr for 70 kirkehæfter, så det skulle helst ikke være fordi man gerne vil bruge pengene på noget andet, at man fravælger det. Jeg har lavet det hele i word og ikke klippet og klistret meget - tilgengæld har jeg fået ekstrem meget ros for den gennemførte stil. Men ret skal være ret - vi sang også 2 salmer der ikke står i hverken den nye eller den gamle salmebog.
 5. Stort tillykke kat...... Meget smukkere kunne det så ikke gøres, jeg håber i har den mest fantastiske dag.
 6. Du kommer ikke til, at ligne en sæk kartofler og jeg glæder mig allerede til at se billederne
 7. Hej søde Det var faktisk forbløffende nemt i forhold til hvad jeg havde frygtet. Jesper under den ene arm og kjolen under den anden og vupti så var jeg oppe, det var det jeg gruede mest for og det var der absolut ingen grund til - corsager eller ej.
 8. Nr 2 synes jeg er genial og modig........ og mest las vegas agtig, den ville jeg sætte min lid til.
 9. stort tillykke med i morgen, jeg håber at i får den mest fantastiske dag..... nyd hvert et sekund af den.
 10. Og når vi begge 2 var væk....... ja så ser det umiddelbart ud som om det var min far der måtte stå for tur Og nu vil jeg stoppe for i dag og gå ind og se de fantastiske fem. I morgen venter en arbejdsdag og så fortsætter livet som om intet var hændt
 11. Men ha ha han er ikke alene i verden, heldigvis har jeg også en horde af fyre oppe så snart han havde forladt bordet
 12. Jesper bliver kysset af pigerne Og han ser oven i købet ud som om han nyder det
 13. Ja ja og vi kyssede under bordene
 14. Efter Jespers tale..... som jeg klarede helt uden, at fælde så meget som en tåre...... det gjorde jeg faktisk ikke hele aftenen Ja så var det tid til hovedretten..... Og må jeg lige have lov til at sige MUMS .... puhha det var godt. Vi fik Helstegt oksefilet med årstidens grøntsager og råstegte krydderkartofler serveret med rødvinssauce. Jeg bliver helt sulten bare ved tanken. Der blev skålet en masse, sunget en masse og skålet lidt videre........ Vi skulle både op på stolene og kysse