Zide

Medlem
 • Content count

  673
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Zide

 • Rank
  SUPER ÆRES MEDLEM
 • Birthday 09/30/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  4. august 2007
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Jeg har den desværre ikke. Men du kan købe og downloade den her : http://musik.tdconline.dk/servlets/2452306...;artistid=84060 Det koster 8 kr., så det er da til at overse.. Har fundet et sted man kan downloade den Brudevalsen
 2. Håber der er nogen der kan hjælpe. Skal bruge brudevalsen til bryllup i aften, mente selv jeg havde den på comp, men har jeg desværre ikke. Og den CD jeg havde er lånt ud.
 3. Jeg syede også selv min brudekjole. Jeg fandt et mønster på McCall, der er mønstre fra Vogue, Butterick og McCall. Synes der er rigtig mange flotte mønstre.
 4. Jeg købte et mønster på et tyll skørt i stof og stil, som jeg syede underskørt af til vores bryllup. Det var utrolig nemt at sy efter. Var bare nogle lange baner af tyll man syede sammen. Det bliver syet sammen i etager. Jo smallere strimlerne er, jo flere etager bliver der, og jo mere vidde kommer der i skørtet.
 5. Helt klart, SY DEN SELV. Kan udmærket godt forstå du har svært ved at punge ud med så mange penge for en kjole. har det selv på samme måde. Er selv brancheuddannet og har i flere år syet brudekjoler på bestilling, så jeg synes også at butikkerne tjenner uhæmmet meget på kjolerne. Det er lige før det er uanstævgigt at de skal være så grodige. Så se at få sving i symakinen. Overtro, ja det er vel det man selv gør det til. kender par der både stadig er sammen og er blevet skilæt hvor bruden selv har syet kjolen. Så det er bare overtro, det andet er økonomisk sans og lysten til at få lige nøjagtig den kjole man selv har udtænkt sig. Tænk hvor fedt det bliver når folk roser din kjole på dagen og du stolt kan erklære at den har du selv lavet.... Jeg syede også selv, og har fået rigtig meget ros for den. Det var bare SÅ skønt at man havde lavet den selv, og der ikke fandtes noget magen til! Det er også nogle rigtig flotte kjoler i har fået lavet jer. Stor ros til jer begge to
 6. Hej Held og lykke med syningen af kjolen. Syede også selv min kjole, sammen med min mor. Og er bare SÅ glad for jeg gjorde det, blev rigtig rigtig glad for min kjole. Jeg købte i den forbindelse bogen Pynt og pift af Dorthe Kjeldgaard Rasmussen, der er rigtig mange ideer til blomsterpynt af mange forskellige materialer. Du kan se nogle af siderne i bogen her. Var egentlig meningen vi skulle have syet nogle blomster, der skulle på som pynt, men skiftede mening undervejs, og syntes det blev for meget. Istedet brugte vi noget af blonden som pynt på skørtet. Og man kan også finde mønstre på pynt i stofforretninger. I stof og stil kan man få et mønster på syede roser. Håber vi får lov at se et billede af det færdige resultat.
 7. Er helt tosset med hendes brudekjole, den er bare SÅÅÅ flot. Så billedet i et blad forleden, havde helt glemt det igen, indtil jeg så denne tråd.
 8. Wow, sikke en kjole, både før og efter. Har selv gået og leget med tanken om at lave min brudekjole om. Vi syede den selv, og har også selv tænkt mig at sy den om. Nu er der muligvis også nyt bryllup i familien i sigte, så ville det jo være oplagt! Mht båndet. Så synes jeg det er fint i taljen, men kunne også være rigtig flot lige under barmen. Er båndet sort? Har du overvejet et, der er i samme nuance som blonderne, bare lidt mørkere? Fx gammelrosa eller noget i den stil. Det tror jeg også kunne være rigtig flot til.
 9. Tak. Stoffet er købt hos Bridekjoledesigneren Hansen og Højmark i Aalborg, ligger ved Mølleåarkaden, bag Bones. Jo det er nok blevet lidt pebret for materialerne. Men som jeg har skrevet tidligere, så har jeg bestemt ikke sparet på noget. Og fandt jo en blonde der kostede 1000 kr meteren, og silken der kostede 5-600 kr meteren. Det kan sagtens gøres billigere. Men nu er jeg meget kvalitetsbevidst, det skulle bare være det bedste af det bedste på den dag. Og jeg har stadig sparet mange penge ift at gå ud at købe en kjole. Og så fik jeg jo lige præcis den kjole jeg gerne ville have, og er en rigtig dejlig følelse selv at have lavet kjolen.
 10. Mit havfrue-underskørt er fra Lilly. Der er ingen ringe i. Jeg mener, det kostede ca. 500 kr. Janne. Hej Janne vi skal giftes sammen dag... hvor hyggeligt. Tak for tippet. 500kroner. Det kan godt være at det slet ikke kan svare sig at sy noget. og al besværet... Tak for det Hej Nu ved jeg ikke om du har fundet et skørt. Men jeg syede selv mit skørt. Var i tre baner, med masser af tyll. Der gik ret meget tyll til at sy det. Men det koster jo ingenting, og det var rigtig nemt at sy. Jeg købte et mønster til 15 kr i stof og stil.
 11. Jeg købte stoffet hos en brudekjole-skrædder i Aalborg. Var bestemt ikke noget billigt stof jeg fandt mig. Men ville gerne have silke i en lækker kvalitet, og alt i alt blev det alligevel ikke så dyrt. Vi syede efter et færdigt mønster, da hverken min mor eller jeg har erfaring med at konstruere mønster selv. Dog har vi tilrettet nederdelsmønsteret lidt med draperinger, da vi ikke kunne finde et mønster med de draperinger jeg gerne ville have. Mønsteret til nederdelen er fra Burdaog kan købes i de fleste stofbutikker, bla stof 2000 eller i Fjølner, som også har en fin netbutik, hvor man kan købe alt fra mønstre til stof og tilbehør. Mønsteret til corsagen er fra Butterick.Her kan du kan finde flere mønstre fra McCall, Butterick og Vogue Held og lykke med det.
 12. Jeg købte en gine da vi selv syede brudekjolen. Det er sådan en man kan indstille, så den passer helt til ens egne mål. Købte min i Fjølner, men de forhandles også i Stof og stil Jeg har siden brylluppet haft min kjole på ginen, og har været rigtig glad for det. Synes det er en skam at gemme den væk. Indimellem må den så vige pladsen for de syprojekter jeg har gang i, men når jeg er færdig med dem, kommer brudekjolen frem igen.
 13. Jeg fandt disse på nettet efter lang tids søgen, og lang ventetid, de kom hjem en lille uge før brylluppet, så var i sidste øjeblik. Det er dansesko, og de var bare super behagelige at have på. Dog havde jeg fået dem købt med en lidt for høj hæl, så mine lægmuskler var ret ømme de efterfølgende dage. Men ellers sad de perfekt, og skavede ikke på noget tidspunkt.
 14. For hulan da den er flot Fantastisk stykke arbejde. Jeg glæder mig nu endnu mere til jeg sammen med min svigermor skal fremstille min kjole Ejjj tusind tusind tak. Hvor er det dejligt at få ros! Der ligger jo også et stort arbejde bag. Ja du kan roligt glæde dig til at være med til selv at lave kjolen, eller ihvertfald kommandere med din svigermor hvordan den skal se ud. Det er bare rigtig skønt at være med i hele processen. Glæder mig til at se det endelige resultat!
 15. Vi lavede et sjal af samme slags tyll som vi brugte til sløret. Var utrolig nemt, da tyll ikke trævler. Så vi klippede det bare ud i den størrelse det skulle være. Havde det kun på i kirken, da jeg ikke ville have bare skuldre.