Gitte81

Medlem
  • Content count

    776
  • Joined

  • Last visited

  • Days Won

    1

Gitte81 last won the day on May 21 2011

Gitte81 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About Gitte81

  • Rank
    SUPER ÆRES MEDLEM
  • Birthday 08/03/1981

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://

Profile Information

  • Vielses dato
    29-07-2006
  • Type vielse
    Kirke
  • Lokation
    Toftlund / Sønderjylland
  • Interesse
    Hejsa allesammen <br /><br />Jeg hedder Gitte og er 24 år...<br /><br />Jeg ville lige prøve at se hvad det er for et sted det har.<br /><br />Jeg bor sammen med min kæreste Kim 26 år.<br /><br />Vi skal giftes D.29-07-2005<br /><br />Sammen har vi 2 drenge Marco på 2 år og Kian på 1 år...<br /><br />Jeg har også en søn Nicolaj 7 år som bor ved os...<br /><br />Kim har en søn Hans på 6 år som bor ved sin mor, men vi har ham hver 14 dag...<br /><br />Vi bor på en dejlig nedlagt egndom, langt ude på landet hvor vi har dejligt fred og ro...<br /><br />Nå nu vil jeg slutte, det kan værer der kommer mere sener...

Recent Profile Visitors

1,091 profile views
  1. hej Kan self godt se på datoen, at det er noget tid siden.. Meeeeeeeeeeeeen.

    Faldt over din velkommen sang.. og tænkte på om der osse er velbekomme sang i samme melodi?

    Knus bettina

  2. De ting der er på siderne af kagen kan jo godt spises... Men hvis Topfiguren ikke kan spises feks. hvis det er fimo, så ville jeg lave et rundt stykke sugarpaste i 3-5 mm tykkelse og lade tørre også ligge det på kagen også figuren ovenpå også dække kanten så den ikke kan ses med feks. bitte små blomster
  3. Her er noget af det værktøj som jeg bare ikke vil undvære... De giver nogle rigtige flotte blade som du feks. kan se her Kvik Rose udstikker Blossom udstikker m. ejector sæt 4stk Nellike udstikker i forskellige str. Skumpude til blomster Balling tool Kan jeg ikke undvære Tylose er meget vigtig at bruge da det gør din sugarpaste/fondant "stærker" det vil sige at dine blomster holder beder og at de tørrer hurtiger op og kan holde til mere...
  4. Her er er video som er rigtig godt og viser hvordan man laver flotte roser... Tryk her Du kan også finde mange gode videoer på youtube bare søg på fondant
  5. Jeg plejer at bruge denne kageberegner 200cm3 er hvis det er om eftermiddagen så spiser folk gerne lidt mere, end efter 3 retters menu og der bruger jeg så 160cm3 Sugarpaste : plejer man at sige at 1 kg passer til en rund kage på 20 cm. også er der til lidt pyndt
  6. Denne opskrift er til en rund kage på 20 cm.
  7. Jeg køber også mange ting i udlandet og kan varmt anbefale Almondart Har handlet der mange gange og får varene i løbet af 3 dage... Sidst jeg købte der prøvede jeg at købe covapaste og den smager faktis ligesom fondant og er lige så god at arbejde med også kostede det kun 120 kr for 5 kg!!! det er sku da billigt....
  8. Kan se at som noget nyt kan man nu også bestille lagkagebunde ved kagebutikken.dk Prøv at kigge her kagebunde og de er runde
  9. Hvor er du bare kreativ. Den idé skal da prøves af. Har lige et ekstra spørgsmål. Jeg skal lave bryllupskage til min søsters bryllup og det er en 4 etager som placeres direkte ovenpå hinanden. Nu er jeg begyndt og panikke lidt mht hvad jeg skal bruge som "bund" under hvert lag og hvad skal støtte lagene. Har du et råd til en mybegynder? Knus Jeg lavede denne kage sidste år og det er lidt svært at forklare derfor har jeg prøvet at tegne det op på billedet... Du laver alle kagerne på hver deres kageplade. Så stikker du nogle tykke plastik pinde i den nederste kage, en i midten også nogle stykker rundt omkring , de skal støtte den kage, der skal ovenpå så kagerne ikke sønker ned i hinanden og sådan bygger du så vider... Når du skal lave det vi kalder en stakket kage og den skal være i 4 lag så er der jo snakke om en stor og MEGET tung kage. Derfor er du nød til at bruge nogle kageplader af plastik feks. som dem her. Også skal du bruge nogle tykke pinde, som dem her de her er ca. 22 cm. lange og dem kan man så klippe til så de passer med højden på din kage... Det er nok billigst at købe Her Da kagepladerne er meget dyre herhjemme... Pladerne er dem der ligger som nr. 6 derinde og pindene er nr. 12 Kagepladerne skal have samme str. som dine kager. Men den nederste må godt være lidt større. Håber du forstå... ellers må du spørge igen
  10. Mange tak Monogrammet er lavet på pcén og printet og klippet det ud også har jeg rullet fondanten tyndt ud og skåret efter skabelonen
  11. Man kan faktis bruge flere foreskellige slags smør... Men jeg vil sige at jeg fortrækker den usaltet frem for den saltet. Nu er jeg ikke så vild med smørcrem, da jeg synes det smager meget af smør og den smag er ikke lige mig. Så jeg har prøvet mig frem med lidt foreskelligt og er faktis endt med at bruge den billige smørbar fra Fakta mener det er Bakkedal den hedder...Den er i pakker ligesom kærgården. også tilsætter jeg lidt mere flormelis end smør. Som smag tilsætter jeg enten mandelessens eller vanillieessens nogen gange smælter jeg istedet noget chokolade og kommer i og synes faktis ikke at det smager så meget af smør når jeg gør på denne måde... Hvis du bruger denne opskrift med 500g smør og 500 g flormelis vil jeg mene der er til lidt over 2 kager på 20 cm. i ø mål Hej Gitte, Lige et par spørgsmål til den famøse smørcreme... Jeg har det nemlig også meget svært med den... Når du bruger ex Bakkedal, er det så ikke en udfordring, at det ikke stiver op som almindeligt smør - eller bliver det alligevel stift pga. flormelis'en?? Den bliver faktis lige så stiv som med lurpak Hvordan er konsistensen at arbejde med, når du smelter chokolade og putter i - og hvor meget tilsætter du forholdsmæssige?? Ja hvor meget jeg kommer i har jeg ikke noget fast tal på tilsætter bare lidt efter smag Tror du, at man kunne lave en choko-orange variant... altså tilsætte både smeltet chokolade og enten en indkogt orange-sirup eller orangepasta?? Så kunne man måske overdøve smør-smagen endnu mere... Tja jeg kan ikke sige andet end prøv det... Nu er jeg ikke selv til orange smag så har aldrig prøvet det og ved ikke om der er noget frugtsyre i Feks. orange-sirup for det er jo frugtsyren fondanten/overtrækket ikke kan tåle da det smælter af det Tak for hjælpen og en super-guide!!!!!
  12. Synes det virker voldsomt dyrt rundt omkring.. kan det ikke gøres billigere på nogen måde? Eller kan man bruge noget andet? Overvejer at prøve at lave MMF - fordi det er nooooget billigere og meget lige til... kan det ikke farves anderledes? Ja det er en dyr hobby med disse kager... og den eneste måde der er at gøre det billiger er ved at købe det i England. Til fondant kan du kun bruge pastafarver til at indfarve med... MMF kan man hvis godt bruge alm. frugtfarve, hvis du erstatter det med noget af det vand der skal i.... Men du vil ikke kunne få de mørkefarver frem. Men synes da du skal prøve at købe 1 kg. fondant og lave noget MMF det er den eneste måde du kan prøve at arbejde med begge dele også smage på det. Da jeg startede brugte jeg hjemmelavet sugarpaste og stortset alle lod overtrækket ligge tilbage da det simpelhen var alt for sødt, så gik jeg over til fondant og nu spiser folk op.... hvilket betyder meget for mig... Tak! Jeg vil prøve mig frem. Snakkede lige med L om det i aftes. Vi blev enige om, at næste gang vi skal være hjemme en weekend skal jeg prøve at lave en. Det bliver bare en hurtig lagkage med købte bunde og sådan - men for at prøve at arbejde med belægningen. Regner med at købe runde bunde og skære over på midten - således får jeg jo både en rund side og to kanter.. Synes det lyder som en rigtig god idé Prøver MMF i første omgang. KAN også ske, at jeg prøver med marcipan.. har jeg slet ikke fået snakket med L om.. men ellers må jeg lige prøve at købe 1 kg fondant og lege lidt med Du kan faktis blande ½ fondant og ½ marsipan det giver en rigtig god smag og er nemmer at arbejde med end ren marsipan, da marsipan er meget klisteret...
  13. Man kan faktis bruge flere foreskellige slags smør... Men jeg vil sige at jeg fortrækker den usaltet frem for den saltet. Nu er jeg ikke så vild med smørcrem, da jeg synes det smager meget af smør og den smag er ikke lige mig. Så jeg har prøvet mig frem med lidt foreskelligt og er faktis endt med at bruge den billige smørbar fra Fakta mener det er Bakkedal den hedder...Den er i pakker ligesom kærgården. også tilsætter jeg lidt mere flormelis end smør. Som smag tilsætter jeg enten mandelessens eller vanillieessens nogen gange smælter jeg istedet noget chokolade og kommer i og synes faktis ikke at det smager så meget af smør når jeg gør på denne måde... Hvis du bruger denne opskrift med 500g smør og 500 g flormelis vil jeg mene der er til lidt over 2 kager på 20 cm. i ø mål
  14. Synes det virker voldsomt dyrt rundt omkring.. kan det ikke gøres billigere på nogen måde? Eller kan man bruge noget andet? Overvejer at prøve at lave MMF - fordi det er nooooget billigere og meget lige til... kan det ikke farves anderledes? Ja det er en dyr hobby med disse kager... og den eneste måde der er at gøre det billiger er ved at købe det i England. Til fondant kan du kun bruge pastafarver til at indfarve med... MMF kan man hvis godt bruge alm. frugtfarve, hvis du erstatter det med noget af det vand der skal i.... Men du vil ikke kunne få de mørkefarver frem. Men synes da du skal prøve at købe 1 kg. fondant og lave noget MMF det er den eneste måde du kan prøve at arbejde med begge dele også smage på det. Da jeg startede brugte jeg hjemmelavet sugarpaste og stortset alle lod overtrækket ligge tilbage da det simpelhen var alt for sødt, så gik jeg over til fondant og nu spiser folk op.... hvilket betyder meget for mig...
  15. Pastafarve kan du ikke lige få fat i alle steder... De kan godt fås ved kagebutikke, men der koster de 39,50 kr. pr. stk. men i England kan du få præsis de samme til 9 kr. ved Almondart som jeg har lagt et link til øverst i tråden, så der er rigtig mange penge at spare...