Mullemusen

Medlem
  • Content count

    1,016
  • Joined

  • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Mullemusen

  • Rank
    Totalt bryllupsklar men mangler kærestens frieri...
  • Birthday 03/26/1982

Kontakt

  • Hjemmeside
    http://www.123hjemmeside.dk/boe-lisby

Profile Information

  • Vielses dato
    Vides ikke endnu
  • Type vielse
    Kirke
  • Køn
    Kvinde
  • Lokation
    Bording, mellem Ikast og Silkeborg
  1. Så er der dem her fra Footlux.com
  2. De her er fra taastrup-sko.dk
  3. Her er lidt fra min inspirationsmappe på computeren... De her er fra denne webshop bryllupswebshop.dk
  4. Waaaauuuuww Sikke en smuk brud og brudegom! Og hvor ser i forelsket ud!! Rigtige dejlige billedere og endnu en gang tillykke med dagen!!
  5. Åhh Rikkemusen!! Hvor er det bare de smukkeste, kærligste og skønneste billeder jeg længe har set!! Jeg føler jeg er med jer, som Kat og jeg jo tilbød jer , og kan virkelig se og føle jeres kærlighed til hinanden!! Billedet af dig Og Ole hvor i danser og Ole kigger på med så stor en kærlighed måtte jeg altså lige knibe en tåre!! I er så skønne og smukke!! Jeg glæder mig rigtigt meget til at komme op til jer og se alle billederne sammen med dig og høre alt, ja okay nej ikke ALT , men næsten alt om jeres rejse også den til LA!! Jeg har vist billederne til min Mor og hun sagde også at tog vi sådan et sted hen for at blive gift var det helt i orden selvom de ikke kunne med for det så, så smukt og romantisk ud at det slog alle bryllupsfester herhjemme!! Endnu en gang tillykke med titlen, hov hvad er det egentlig blevet til med jeres navn?? Mega stort fra mig til dig!!!
  6. Hi Hi Hi Nej nej jeg skal skam betale for det akvarie men jeg skulle bare lige op og sige hej til ham der har passet butikken mens Skønne Rikke og Ole var afsted og så kon jeg til at sige til Frank at jeg stadig skulle have et akvarie som Ole skulle finde til mig og have nogle specielle fisk og straks stod min kæreste og Frank og var ved at tømme det ene akvarie til mig hvor de fisk var i som jeg skulle have! Så det er skam ikke gratis selvom jeg har kælet meget med Rikkes dejlige katte... thi hi hi hi http://bryllupsklar.dk/forum/public/style_emoticons/default/biggrin.gif Der ligger en regning oppe i butikken som jeg skal op og betale når vi alle er hjemme i DK igen! Og jeg vil lige tilføje at Ole havde bedt Frank om at få solgt så meget af butikken som muligt... he he he Men jeg tror ikke han ligefrem mente akvarie der var i brug! Nanna Ej, du må ik' sidde dernede og græde, søde... Hvornår kommer du dog hjem igen?? Altså, vi studsede godt nok over, at der manglede et, men det grinte vi bare lidt af.... Okay, den kommentar skal forklares nærmere...altså hvis man bare må snuppe et akvarie fordi man har passet hus osv for jer, mens I har været på rejse...jaaa... så melder jeg mig som den næste katte, hus barnepige!!!!!!!!!!!!!!!!!! Og her kommer den....JØSSES!!!!!!! Knus herfra, Nanna
  7. åhh Rikkemusen i er bare så smukke!! Jeg er VILD med ALLE billederne!!! Men jeg vil have MERE MERE MERE MERE Glæder mig så meget til at komme op og fejre dig på din fødselsdag med lidt morgenkaffe!!
  8. åhh Musen I er bare så smukke og dejlige og skønne!!! Nu sidder jeg jo her nede i min Mors have og har tårene trillende ned af mine kinder!! Glæder mig til at komme hjem og give dig et stort knus nu hvor i endelig er hjemme i lille DK igen!! Håber forresten ikke Ole er alt for sur på¨Frank og mig over det manglende akvarie??
  9. Chokolade muffins Ingredienser: 50 g margerine 100 g Atwel eller andet sødemiddel der svarer til 100 g sukker 2 æg 200 g hvedemel 2 spsk kakao 2 tsk bagepulver 2 dl ylette evt kokosmel til pynt Fyld: Fremgangsmåde: Margerine og sødemiddel røres godt. Æggeblommerne røres i en ad gangen. Mel, kakao og bagepulver blandes og hældes i dejen sammen med yletten. Æggehviderne piskes stive og vendes forsigtigt i. Dejen fordeles i smurte linseforme eller papirsforme. Pyntes evt med lidt kokos. Bages ved 175 grader i 15-20 min midt i ovnen.
  10. Her er nogle af mine yndlingsopskrifter da jeg selv har sukkersyge. Ostelagkage med rabarber (12 pers.) Ingredienser: Bund: 2 dl havregryn (ca. 60 g) 1 dl hvedemel (ca. 60 g) 50 g margarine sødemiddel svarende til 50 g sukker 1 spsk. koldt vand Ostemasse: 200 g cheasy friskost 6 % 2 dl fromage frais 1 bg. pasteuriserede æggeblommer 2 bg. pasteuriserede æggehvider sødemiddel svarende til 75 g sukker 2 tsk. vanillesukker saft af 1/2 citron 6 blade husblas Rabarberkompot: 200 g rabarber, friske eller frosne 1-11/2 dl vand 1 tsk. kartoffelmel 2 tsk. vand sødemiddel svarende til 40-50 g sukker Nonoxal (calciumchlorid) efter anvisning på flasken Fremgangsmåde: Bund: Havregryn og hvedemel blandes i en skål. Margarinen smuldres i. Sødemidlet tilsættes. Dejen samles med vandet. Dejen trykkes ud i en smurt springform (ca. 22 cm i diameter). Bunden prikkes med en gaffel. Bunden bages på næstnederst rille i ovnen ved 200 °C i ca. 15 min. Bunden afkøles i springformen. Ostemasse: Cheasy friskost, fromage frais, æggeblommer, sødemiddel og vanillesukker røres godt sammen evt. med en håndmikser. Husblassen lægges i blød i koldt vand i mindst 10 min. Citronsaften lunes over vandbad. Husblassen tages op af vandet med det vand, der hænger ved og smeltes i citronsaften. Husblassen piskes i ostemassen. Æggehviderne piskes stive og vendes i. Ostemassen fordeles forsigtigt over bunden. Kagen dækkes til og stilles i køleskabet i mindst 1 døgn. Rabarberkompot: Rabarberstilkene rengøres og snittes i ca. 1 cm lange stykker. Rabarberne kommes i en gryde sammen med vand og Nonoxal. Bringes i kog og koges kun lige møre i ca. 5 min. Gryden tages af varmen. Kartoffelmel og vand røres sammen. Kartoffelmelet røres i rabarberne. Rabarberne smages til med sødemiddel. Rabarberne afkøles. Kompotten lægges oven på ostemassen, og kagen stilles i køleskabet et par timer. Kagen tages ud af springformen og lægges på et fad. Servering: Ostelagkage med rabarber serveres som dessert. Tip: Vinrabarber giver en flot rød farve. Pr. pers.: Energi 550 kJ Kulhydrat 13 g Fedt 6 g **************************************************************************************************** ******* Mandelrand (10 stk.) Ingredienser: 200 g mandler 100 g Atwel eller Perfect Fit 4 æggehvider 1 spsk. majsstivelse 2 tsk. bagepulver Pynt: 75 g mørk chokolade 1 tsk. fedtstof 10 g mandler Fremgangsmåde: Æggehviderne piskes meget stive. Atwel sigtes i, mens der piskes kraftigt. Mandlerne smuttes og males til mel i mandelkværn/foodprocessor. Mandelmel, majsstivelse og bagepulver blandes og vendes forsigtigt i. Dejen hældes i en smurt, raspet randform. Mandelranden bages ved 175 EC i ca. 30 min. på næstnederste ovnrille. Mandelranden afkøles i formen, inden den vendes ud. Chokoladen smeltes over vandbad sammen med 1 tsk. fedtsstof. Mandelranden overtrækkes med den smeltede chokolade og pyntes med hele, smuttede mandler. Servering: Mandelranden serveres med vanilleis eller som en del af dessertsymfoni. Tip: Velegnet til frysning. Pr. stk.: Energi 750 kJ Kulhydrat 10 g, heraf 4 g tilsat sukker Fedt 11 g Opskriften er fra Diabetesforeningens kogebog: ’Kager, der smager og andre søde sager’, 2002. **************************************************************************************************** ***** Kanelkage (12 stk.) Ingredienser: 75 g fromage frais eller kvark 50 g sukker 100 g Atwel eller Perfect Fit 200 g hvedemel 2 tsk. stødt kanel 1 tsk. natron 2 1/2 dl kærnemælk Glasur: 1 spsk. oliemargarine 50 g Perfect Strø 1 tsk. vanillesukker 1 tsk. kakao 1-1 1/2 spsk. kold, stærk kaffe Fremgangsmåde: Fromage frais eller kvark og sukker røres godt sammen. Sødemiddel, mel, kanel og natron blandes og sigtes i skiftevis med kærnemælken. Dejen røres, til den er glat. Dejen hældes i en smurt springform (ca. 24 cm i diameter). Kagen bages ved 200° C i ca. 30 min. på næst-nederste rille. Kagen afkøles. Ingredienserne til glasuren røres sammen, og glasuren fordeles på den kolde kage. Servering: Kanelkage kan serveres med 1 spsk. fromage frais rørt op med sødemiddel og vanillesukker. Opbevaring: Kagen kan fryses. Pr. stk.: Energi 450 kJ Kulhydrat 14 g heraf 4 g tilsat sukker Fedt 1,5 g
  11. Hvad tid skal i giftes i Horsens?? Vi skal nemlig være oppe ved Hobro kl. 17. Men jeg er sikker på min kæreste gerne vil kører jer, men det er ikke en veteranbil han har! Bare en mercedes der er rigtigt flot og stylet lidt! Men det er den eneste af dens slags i DK! Han har kørt til bryllupper før og skal ikke have andet end til benzinen frem og tilbage! Hvis du er interesseret så skriv en PM.
  12. Selvfølgelig kan du have flade sko på hvis det er det du gerne vil!!! Det er dig der er bruden så du bestemmer!! Knus Nanna
  13. Ihh de er altså bare vildt søde! Jeg har søgt lidt rundt på nettet og hvad jeg skal se så er det ikke en vagabond! Men jeg har desværre ikke kunne finde den andre steder endnu! Men jeg leder videre! Knus Nanna