Lindaloo

Medlem
 • Content count

  133
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Lindaloo

 • Rank
  Damn - jeg er ved at blive afhængig af forumet
 • Birthday
 1. Ja - jeg vil gerne have forslag til vine fra vinhandler også. Det skal bare være nogle steder hvor man kan levere tilbage efter aftale. Og hvor man kan købe løse flasker så vi kan smage den først :-) Nogen der har forslag? Hvad skal I drikke for en vin?
 2. Jeg er ikke til store serviet-opsætninger ala "brudelys", så vores bliver hjemmesyede stofservietter i forskellige mønstre, foldet på tallerkenen med bordkort/gæstebogskort indeni. Der kommer hvid dug, en farvet bordløber og små hvide vaser med blomster i vores farver.
 3. Tak for svar. Vi vil gerne undgå at køre til Tyskland, det koster hurtigt 1200+ herfra og jeg er desuden stor fan af at kunne lave en tilbageleveringsaftale med der hvor vi køber fra.
 4. Ja - de er almindelige i størrelserne. Jeg har rigtig gode erfaringer og bruger dem jævnligt.
 5. Vi vil gerne købe vin i supermarkedet (Netto, Brugsen el. lign.) - kan I anbefale nogen gode vine vi skal prøvesmage? Gerne max. 80 kr. flasken. Hvilken vin har I valg?
 6. Nogle af roklubberne i svanemøllehavnen måske? Jeg har været til fest der et par gange (men kan ikke huske hvilken klub det var i).
 7. Nej det vil jeg helst blandes udenom. Det var bare et forslag Jeg synes det er en fed ide....hvad er begrundelsen for at i ikke må på den blå planet og tivoli?? (man kan jo lege ocenariet til events, så det kan da ikke være af hensyn til fiskene (man kan måske fotografere uden blits?), men måske mere et spørgsmål om monnies eller tidspunktet?). Der er også akvarium i Malmø (aner ikke hvor stort det er) og Øresundsakvariet i Helsignør.
 8. Måske jeg ville tage kontakt til den der akvarieentusiastbutik Neonfisken og høre om de kendte nogen med store private akvarier - om du evt. måtte lave et opslag hos dem. Eller måske man kunne lave en fotostat/fotovæg og købe sig til noget fiskebaggrund?
 9. Ja - de er virkelig flotte de invitationer. Og hvor er I dog langt i forhold til os (selvom vi skal giftes en måned før).
 10. ahh...jeg læste det som om du gerne ville have forældre med fordi det føltes forkert at gifte sig uden. Altså at i havde valgt et format du måske i virkeligheden ikke var så glad for. Kirke eller rådhus....så vil jeg sige kirke, fordi det virker som om det er det du helst vil. I kan jo følges op ad gulvet hvis du synes det er mærkeligt at ankomme sammen og du så går alene. Det eneste jeg ville synes var lidt mærkeligt er det med salmerne - der ville jeg sørge for nogle kirkesangere så der kommer lidt lyd på.
 11. Jeg synes også du skal holde fast i at I ikke har lyst til at invitere hende. Jeg er ellers all-in på at invitere bredt og vi inviterer 6 personer jeg aldrig har mødt og 5 gemalen aldrig har mødt (det er diverse påhæng og noget familie der bor i udlandet) - MEN vi har et nært familiemedlem der ikke bliver inviteret - fordi vi ikke har lyst til at se ham den dag. Det er vores beslutning og den står vi ved uanset hvad brok der så kommer i familien. og så ville jeg være super velformuleret, sød med sød på, bestemt og fornuftig i den mail du sender til kusinen....for du kan regne med at den i hvert fald vil blive læst af moster og måske også cirkuleret rundt i familien. Så du skal virkelig kunne stå inde for hvad du skriver.
 12. Det kan man jo gøre fuldstændigt som man vil. Hvis I helst bare vil være jer selv eller jer selv + et vennepar er det fint, men der er jo heller ikke noget i vejen for at være jer, et vennepar og jeres forældre. Jeg ville personligt ikke gifte mig uden mine nærmeste omkring mig, men kender flere der har gjort det. Et par af dem var rådhusbryllupper hvor de så blev velsignet i kirken og holdt fest et år eller 2 senere. Jeg har også været til et lille kirkebryllup med brud og gom, 3 forældre, 2 søskende og 3 venner og det var alletiders hyggelige, dejlige bryllup. Vi havde taget en madkurv over armen og efter kirken spiste vi frokost i en park.
 13. Skøn tråd med en masse inspirerende idéer. De der sko er virkelig lækre....jeg får helt lyst til at lave nogen, men tror ikke jeg har tålmodighed til at sidde og fedte med stenene ...men WOW de er blevet lækre.
 14. Nu har jeg lige læst mig igennem din tråd. Tillykke med brylluppet. Sikke dog et drømmebryllup, med smuuuk smuuk kjole og lækre detaljer hele vejen igennem