shirley81

Medlem
 • Content count

  476
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

shirley81 last won the day on May 29 2013

shirley81 had the most liked content!

Community Reputation

1 Neutral

About shirley81

 • Rank
  Cecilias Mor
 • Birthday 09/21/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/fam-nielsen-

Profile Information

 • Vielses dato
  1.september 2007
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Lyngby

Recent Profile Visitors

1,155 profile views
 1. Er der en der har en opskrift på neutral fromage eller lign??
 2. Vi havde også farvetema til vores bryllup og jeg ville have at brudepigekjolerne skulle være i den farve. Vi betalte både brudepigernes kjoler og sko samt brudesvendenes skjorter og slips da det også skulle være en bestemt farve. De fik alle lov til at beholde tøjet. Jeg synes ikke man kan forvente at brudepigerne selv skal betale deres kjoler hvis man vil have bestemte kjoler, jeg synes i det hele taget ikke at man kan forvente at brudepigerne skal betale deres tøj hvis man har spurgt dem om at være brudepiger. Jeg synes det er underligt at man spørger en om hun ikke nok vil være brudepige og så bagefter siger og så koster det forresten 2000 kr for en kjole. Det kunne jeg i hvert fald aldrig drømme om. Jeg ville hellere spare det ekstra op så jeg havde råd.. vi brugte ca. 5000-6000 kr på tøj til brudepiger/svende. Det kunne sagtens gøres billigere men det var bare det tøj vi havde valgt..
 3. Lige præcis.. Tusind tak
 4. Jeg har fundet denne her bordplan herinde. Den skal jeg nemlig bruge til min mors 50 års fødselsdag. Men problemet er at vi kun bliver 19 og ikke 20. Er der en der kan lave den så der er 10 pladser på venstre side og ni pladser på venstre side.. Pladserne på venstre side på gerne side lidt forskudt af de andre så de ikke sidder lige overfor hinanden men at personen øverst på højre side sidder mellem person 1 og 2 på venstre side.. Er der overhovedet nogle der fatter hvad jeg mener....? Håber en kan hjælpe.
 5. Hejsa Nu har vi 1-års bryllupsdag idag og som traditionen siger skal vi selvfølgelig spise toppen af bryllupskagen som har været frosset ned siden brylluppet. Hvor mange jer har gjort det og hvordan smagte kagen?
 6. Lige et billede indvendig.
 7. Vi blev transporteret i en Rolls Royce silver cloud. Jeg blev hentet hjemme sammen med min far og blev kørt til kirken og efter kirken blev vi kørt til vores foto location og derefter til receptionen og efter et par timer til receptionen blev vi kørt til feststedet. Vi gav 3900 og brugte bilen i ca 3½ time
 8. Vi havde eneundervisning og det kostede 500 kr for en time. Jeg ved ikke hvad det koster hvis man melder sig på et hold.
 9. Jeg sælger min fordi jeg ikke har plads til den og det er synd den bare hænger hvis en anden kan få glæde af den. Jeg gider ikke bruge en masse penge på at få den syet om eller farvet.
 10. Vi blev kærester 1.september, vi blev forlovet 1.september og vi blev gift 1.september. Så vi har en helt sikker tilknytning til vores bryllupsdag.
 11. Jeg havde 2 voksne og 2 børn, det passede fint, men der kunne sagtens have været flere. Vælg dem du vil, det er din store dag og hvis du vil have 2 eller 10 brudepiger synes jeg det er det du skal have. Her er et billede af mine 4 brudepiger/børn
 12. HAHA... Hold da op, hun kan da trylle hva
 13. Det er 25% af pakken værdi så det kan godt blive dyrt.
 14. Jeg havde de her sko på, der er en meget lille hæl på. Jeg er også 2 cm højere end min mand så de var helt perfekte de sko.
 15. Jeg kan faktisk ikke huske hvad hun hed, men mener ikke det var det hun hed. Hun bor på Egehegnet i nærum