mettemoller

Medlem
 • Content count

  1,419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mettemoller

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/08/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/famjacobsen1

Profile Information

 • Vielses dato
  ved ikke endnu
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fra det sydlige sønderjylland
 • Interesse
  Min søn, Kæreste, Bryllup!! hund, hest, kat
 1. Årh nogle gode taler. Hold da op, de rykkede!! Vil da især give din far ret i, at du gjorde en forskel på neonatal afsnittet. Vi var Så glade for dig. Du var den sødeste af alle sygeplejerskerne, og havde altid tid til os og Michlas.
 2. Velkommen hjem. Håber i har haft en fantastisk tur! Glæder mig rigtig rigtig meget til en beretning
 3. Hold da op, hvor var i bare smukke. Dejligt at se alle zillaerne tage så mange billeder!! Endnu engang stort stort tillykke
 4. Kære Tine og Gio Vi ønsker jer et kæmpe stort tillykke med brylluppet. Vi håber i har/ får en fantastisk dag. Vi kunne desværre ikke komme til glo bryllup, selvom det var et højt ønske Vi ønsker jer alt muligt held og lykke i fremtiden, og glæder os rigtig, rigtig meget til at se billeder, og høre om jeres fantastiske dag. Mange knus fra Mette, Thomas og Michlas
 5. Puha, jeg kan slet, slet ikke følge med herinde!! :wacko: Hold da op hvor du bare kører derudaf. Total sejt vejskilt Alle dine ting er så super flotte og så gennemført. Jeg er sikker på at der ikke er nogle af jeres gæster, der har oplevet så mange ting og overraskelser til et bryllup før. Det blir da helt vildt for dem. Jeg ville blive beæret over at komme til en fest, hvor der er gjort SÅ meget for gæsterne. Det er jeg også sikker på de gør!
 6. Ja kom så med de billeder!! :smash:
 7. Smukt, smukt par. Glæder mig til at se og høre mere.
 8. Lyder til at have været en rigtig dejlig og sjov polter Lidt sjovt, min svoger og ekssvigerinde har boet i Frederiksparken. I den første blok, eller er det mon den sidste? Alt efter hvor man står jo! Det længst mod vandet, på første sal, helt henne i enden!
 9. Kæreste Maria og Jacob Så kom endelig dagen i har ventet så længe på. Jeg håber i får en helt igennem fantastisk dag, med masser af glade gæster, gode gaver og dejlige minder. Jeg ønsker jer mange gange tillykke og alt muligt held og lykke fremover, både som ægtefolk og med lille blobber. Jeg håber jo stadig at se dig på babyklar, i novemberterminen! Ha en ovenud fantastisk dag, og husk at nyde den i fulde drag. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre og se en fantastisk beretning for dagen. :carrot:
 10. Hej sødeste Maria Kun 2 dage!!!!!! :carrot: Det er da for vildt. Vil bare lige sige at dine kreationer er så smadder flotte. Ville så gerne med til bryllup, i hvert fald i det mindste bare globryllup, men nej, du bor sgi så langt væk! Øv, ellers havde jeg været der.
 11. Vi havde også chokoldae overtræk. Det var dog mørk chokolade, da vi havde hvid chokolade mousse inde i kagen. Det var super lækkert.
 12. Vi lavede træklodser i forskellige størrelser, og draperede en velourdug henover. Det fungerede rigtig godt, og vi fik meget ros for det.
 13. Suk hvor bliver du altså bare smuk!! Dejligt at du kunne være i den med din flotte mave Og hold da op, nu er der bare ikke længe til mere!!
 14. Hej kære Mette Ihh hvor dejligt med 'besøg' fra dig Håber du har det godt og nyder din graviditet. Hvornår er det nu, at du har termin?! Jeg har termin d 15/11 så der er jo lææææænge til. Selvom tiden godt nok går hurtigere når man har en lille trold i forvejen at passe. Jeg er deltidssygemeldt på grund af bækkensmerter, hvilket de ikke helt har forstået på mit arbejde!! Skal stadig klare næsten det hele jeg gjorde før! Øv øv. Men nå har kun knap 9 ugers arbejde tilbage. Så har jeg masser af ferie og så på barsel! :fløjt:
 15. Så sød en topfigur!! Den er så sej. Passer jo lige til jer. Får vi så snart en beretning. Glæder mig til at høre om den og ikke mindst se billeder.