mettemoller

Medlem
 • Content count

  1,419
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About mettemoller

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 07/08/1980

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/famjacobsen1

Profile Information

 • Vielses dato
  ved ikke endnu
 • Type vielse
  kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Fra det sydlige sønderjylland
 • Interesse
  Min søn, Kæreste, Bryllup!! hund, hest, kat
 1. Årh nogle gode taler. Hold da op, de rykkede!! Vil da især give din far ret i, at du gjorde en forskel på neonatal afsnittet. Vi var Så glade for dig. Du var den sødeste af alle sygeplejerskerne, og havde altid tid til os og Michlas.
 2. Vi havde også chokoldae overtræk. Det var dog mørk chokolade, da vi havde hvid chokolade mousse inde i kagen. Det var super lækkert.
 3. Vi lavede træklodser i forskellige størrelser, og draperede en velourdug henover. Det fungerede rigtig godt, og vi fik meget ros for det.
 4. Wauw for en kjole. Du bliver så smuk!! :carrot: :carrot:
 5. Hmm farligt emne!! Hvis ikke jeg måtte tage min 3 mdr. gamle barn med, blev jeg hjemme! Jeg synes ikke masn kan forlange at så lille et barn skal passes ude. Men det forstår man måske først når man er mor. Men jeg synes godt du kan undlade at invitere fætre og kusiner. Vi har været til et bryllup hvor der var mange små børn med ( 0-6 år) De blev ganske vidst hentet senere på aftenen, men jeg sad lige der hvor de legede, og de resulterede i at jeg ikke hørte et ord af taler osv. Så derfor synes jeg det er godt nok at holde fest uden børnene, men ikke spædbørn. Det med at du er irriteret over at de har planlagt en graviditet, har de andre skrevet om, og det tilslutter jeg mig. Som du selv siger, det er egoistisk at føle sådan!
 6. Hvor er hun sød
 7. Jeg synes det ligger godt i munden
 8. Jeg har længe gået og tænkt over et navn du kan bruge, og lige pludselig slog det mig.( det gjorde heldigvis ikke ondt!!) Det skal da være Metju-design. Det kan da ikke være andet! Vi kender dig jo kun under det navn, og jeg synes det klinger godt.
 9. Stort tillykke med det. Det var dejligt.
 10. Vi fik hjemmelavet pizza. Det havde vi ikke fået Michlas blev født. Jeg laver selv dejen, så kom der tomat sauce, pepperoni, kylling, majs, løg, peberfrugt, ost og oregano på. Det var bare mums. Michlas gnaskede bare løs. Idag skal vi have hjemmelavet burger. Jeg har lavet grove burgerboller og laver selv bøfferne, for at spare påå fedtet. Dertil skal vi have hjemmelavede "pomfritter" og gulerodsstave.
 11. Super, super smuk!! :carrot: Din kommende kan da ikke lade være med at fælde et par tårer!!
 12. Hvordan dælen, kan i få lavet rodbehandlinger uden bedøvelse??? Uha, det gjorde da så ondt, selvom jeg var bedøvet!
 13. Av av, føler med dig. Hader at være ved tandlæge. Var selv i mandags, og fik lavet 2 huller. Det ene uden bedøvelse, jeg var sgu helt stolt af mig selv!! Men det er da bare p.... dyrt!! Jeg kom af med 1400 kr, for en undersøgelse, tandrensning, 2 billeder, 1 bedøvelse og 2 fyldninger. Det burde være med i skatten, ligesom det er gratis at gå til læge. Ellers skal der i hvert mere tilskud til.
 14. Lige et mere. Kan desværre ikke få dem større, men der er flere i min planlægningstråd.
 15. Jeg vil da også rigtig gerne vise min kjole frem igen. Jeg var også s.... bange for at jeg ikke kunne finde en kjole i min størrelse, som der også sad godt. Men det var ingen problem!! Her er min kjole. Det er en str. 46, men er normalt en str 48. Jeg ville også have haft ærmer på, pga. mine arme, men det var slet ikke nødvendigt