mettemoller

Medlem
 • Content count

  1,419
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by mettemoller

 1. Årh nogle gode taler. Hold da op, de rykkede!! Vil da især give din far ret i, at du gjorde en forskel på neonatal afsnittet. Vi var Så glade for dig. Du var den sødeste af alle sygeplejerskerne, og havde altid tid til os og Michlas.
 2. Velkommen hjem. Håber i har haft en fantastisk tur! Glæder mig rigtig rigtig meget til en beretning
 3. Hold da op, hvor var i bare smukke. Dejligt at se alle zillaerne tage så mange billeder!! Endnu engang stort stort tillykke
 4. Kære Tine og Gio Vi ønsker jer et kæmpe stort tillykke med brylluppet. Vi håber i har/ får en fantastisk dag. Vi kunne desværre ikke komme til glo bryllup, selvom det var et højt ønske Vi ønsker jer alt muligt held og lykke i fremtiden, og glæder os rigtig, rigtig meget til at se billeder, og høre om jeres fantastiske dag. Mange knus fra Mette, Thomas og Michlas
 5. Puha, jeg kan slet, slet ikke følge med herinde!! :wacko: Hold da op hvor du bare kører derudaf. Total sejt vejskilt Alle dine ting er så super flotte og så gennemført. Jeg er sikker på at der ikke er nogle af jeres gæster, der har oplevet så mange ting og overraskelser til et bryllup før. Det blir da helt vildt for dem. Jeg ville blive beæret over at komme til en fest, hvor der er gjort SÅ meget for gæsterne. Det er jeg også sikker på de gør!
 6. Ja kom så med de billeder!! :smash:
 7. Smukt, smukt par. Glæder mig til at se og høre mere.
 8. Lyder til at have været en rigtig dejlig og sjov polter Lidt sjovt, min svoger og ekssvigerinde har boet i Frederiksparken. I den første blok, eller er det mon den sidste? Alt efter hvor man står jo! Det længst mod vandet, på første sal, helt henne i enden!
 9. Kæreste Maria og Jacob Så kom endelig dagen i har ventet så længe på. Jeg håber i får en helt igennem fantastisk dag, med masser af glade gæster, gode gaver og dejlige minder. Jeg ønsker jer mange gange tillykke og alt muligt held og lykke fremover, både som ægtefolk og med lille blobber. Jeg håber jo stadig at se dig på babyklar, i novemberterminen! Ha en ovenud fantastisk dag, og husk at nyde den i fulde drag. Jeg glæder mig rigtig meget til at høre og se en fantastisk beretning for dagen. :carrot:
 10. Hej sødeste Maria Kun 2 dage!!!!!! :carrot: Det er da for vildt. Vil bare lige sige at dine kreationer er så smadder flotte. Ville så gerne med til bryllup, i hvert fald i det mindste bare globryllup, men nej, du bor sgi så langt væk! Øv, ellers havde jeg været der.
 11. Vi havde også chokoldae overtræk. Det var dog mørk chokolade, da vi havde hvid chokolade mousse inde i kagen. Det var super lækkert.
 12. Vi lavede træklodser i forskellige størrelser, og draperede en velourdug henover. Det fungerede rigtig godt, og vi fik meget ros for det.
 13. Suk hvor bliver du altså bare smuk!! Dejligt at du kunne være i den med din flotte mave Og hold da op, nu er der bare ikke længe til mere!!
 14. Hej kære Mette Ihh hvor dejligt med 'besøg' fra dig Håber du har det godt og nyder din graviditet. Hvornår er det nu, at du har termin?! Jeg har termin d 15/11 så der er jo lææææænge til. Selvom tiden godt nok går hurtigere når man har en lille trold i forvejen at passe. Jeg er deltidssygemeldt på grund af bækkensmerter, hvilket de ikke helt har forstået på mit arbejde!! Skal stadig klare næsten det hele jeg gjorde før! Øv øv. Men nå har kun knap 9 ugers arbejde tilbage. Så har jeg masser af ferie og så på barsel! :fløjt:
 15. Så sød en topfigur!! Den er så sej. Passer jo lige til jer. Får vi så snart en beretning. Glæder mig til at høre om den og ikke mindst se billeder.
 16. Hej søde Hiver dig lige op fra side 4, for jeg ved at du ikke btyder dig om at være der!! Håber og tror at du nok kan passe kjolen. Men ja det kan være "farligt" at gå hjemme. Der ryger sgi mere ned i mavsen!! Nå men ellers ser du ud til at have godt styr på det.
 17. Hej søde Hold da op hvor tiden render. Nu er der godt nok ikke længe til i skal giftes!! Super, super flotte gaveæsker. Glæder mig meget til at høre om jeres polter. Det lyder som om i virkelig fik prøvet lidt af hvert.
 18. Wauw for en kjole. Du bliver så smuk!! :carrot: :carrot:
 19. Hejsa Stort tillykke til jer. Jeg håber i havde en fantastisk dag. Sad lige og læste ude og hjemme, og så tænkte jeg hende der "kender" jeg da!! Er det ikke dig og Paul??? Rigtig fin artikel.
 20. Hvor skønt at se jeres lille blobber. Det er så dejligt at være til scanning, man for set at den virkelig er der. Hvilket kan være svært at tro på (også som 2gangsgravid!! ) Vi var til scanning i fredags, og vores bettefis har det også godt. Jeg har termin d 15/11, så vi kan jo føde samme dag!! Kan se der at der ikke er lang tid til brylluppet, det er bare for spændende!
 21. Hej søde Stort stort tillykke Hvor er jeg bare glad på jeres vegne. Det er så fantastisk at blive forældre. Jeg håber at se dig inde på søstersiden Babyklar, der huserer jeg jo en del. Har jo termin lidt efter dig! Håber alt kommer til at gå som det skal.
 22. Uh kun 125 dage. Det nærmer sig søde!! God ferie
 23. Hej søde. Hiver dig lige op fra side 7 Håber du har det godt, og bare rolig du skal nok nå det hele. Jeg vil også lige fortælle dig, at jeg er gravid igen, og har termin midt i November.
 24. Puha, så kom jeg lige igennem ca 15 sider!! Og sikke da en masse der er sket! Det hele ser bare godt ud. Du har bare styr på det søde. Det hele er bare gennemtænkt og i orden. Jeg er jo ikke herinde så meget mere, huserer for tiden mere inde på søstersiden, babyklar, vi skal nemlig være forældre igen til November!!
 25. Hej søde Troede os liiige det var dig, men sikke en sød lille kalv. Har lige opdateret mig. Flotte invitationer og lækre chokolader. Det bliver sååå flot det hele. Mange knus fra mig.