lii

Medlem
 • Content count

  1,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

lii last won the day on May 22 2011

lii had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About lii

 • Rank
  Old Zilla
 • Birthday 12/12/1973

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/LLs OG http://www.123hjemmeside.dk/bryllup310508

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Esbjerg
 1. TAK for de gode råd - jeg går straks igang ;)
 2. Hahahahaha!!! JA tak! *griner* Og jo, vi har prøvet at kontakte en dueforening i Nyborg, hvor brylluppet skal holdes, og formanden kan måske skaffe os en ti stykker, bare ikke hvide alle sammen. Og det var jo nærliggende liiiiiige at spørge herinde også ;)
 3. Måske er der andre, der ved noget også?
 4. Det er da vist rigtigt - det kan jeg næsten godt huske ;) Det prøver jeg i hvert fald lige - tak
 5. Min mands søster skal giftes om 14 dage, og vi har idag netop været ovre og se lokalerne - det er et gammelt slot, og det ville være perfekt med en mængde hvide duer, der kunne slippes løs. Er der nogen herinde, der har prøvet det, eller som har en ide om, hvordan jeg finder frem til nogen, der vil "udleje" deres duer?
 6. Åååh!!! Det er godt nok længe siden, jeg har været herinde, men jeg var ganske enkelt NØDT til at se, om du havde lagt lidt fotos ind - og JA, det HAVDE du Hvor VAR du smuk på dagen, og sikken KAGE! STORT STORT (og absolut) forsinket tillykke med dagen - selvom jeg godt ved, at dine tanker går med NOGET andet nu Hvor ER du fin med din store mave - selvom du ikke længere har kontakt med dine fødder ;)
 7. Årh mand, hvor er det bare en FLOOOOT kjole, du har fundet dig dér!!! Den er VIRKELIG skøn, og ja, den er faktisk skønnere end nogen af de andre overhovedet! Jeg er meget, meget glad på dine vegne! Det lyder jo til, at det hele flasker sig! Der er selvfølgelig heller ikke længe til, og SÅ skal vi se billeder!!! Hvis jeg ikke får kigget ind før, så stort, stort tillykke på forhånd!!! Jeg håber naturligvis, at I får en fantastisk dag!
 8. Pyyyh, godt ;) Tak
 9. Jeg er helt enig i, at man sagtens kan gøre det med penge Vi gjorde det, og det virkede rigtig godt! Folk tog det ikke ilde op, for de ved godt, hvor dyrt det kan være at holde bryllup. Vi har ligeledes været til kobberbryllup, hvor de gjorde det samme. Der er mange, der gerne vil være med til, at man ikke sætter sig i alt for stor gæld pga en fest. Igen enig Vi skal en del i Musikhuset her i efteråret, og vi skal til Wellness og på hotelophold Og det skal da lige nævnes, at vi selv kom til at betale den minimale pris af ca. 20.000,- for brylluppet, så det er heldigvis ikke gæld pga en fest, der kommer til at tynge os ;)
 10. Nu kan det godt være, at jeg spørger dumt, men... jeg synes, at der engang var én, der nævnte herinde, at man sagtens kunne få pagten lavet EFTER brylluppet også, og det havde vi aftalt, at vi ville gøre, eftersom tiden inden var knap ;) Nu er vi vel ikke helt forkert på den - den kan vel stadig lade sig gøre?
 11. Ved godt, der ikke er længe til nu, og du HAR sikkert allerede fået valgt, hvordan den skal se ud, men nu SKREV du jo orange... ;)
 12. Åh ja, sådan ser det bestemt også ud!!! MEget smukt!!
 13. Min svigerinde og hendes kæreste taler nu om at gifte sig. HAN vil gerne holde det bare for de aller aller nærmeste, dvs. forældre og søskende. HUN ved ikke helt endnu - kan godt lide det med at skulle gå op igennem en kirke - men er også lidt hooked på at holde det i udlandet. De ved ikke helt endnu, hvad de godt kunne tænke sig, men penge lader ikke til at være et problem; de mangler bare at finde ud af HELT præcist, hvad de kunne tænke sig. Så derfor: Hvad er jeres vildeste, fedeste, smukkeste, dejligste bryllupsdrøm? Kom endelig med nogle bud, så jeg kan give hende en smule inspiration
 14. Øøøøjjjj, hvor ER den flot!!! Den klæder dig fantastisk, og det er HELT vildt at du selv har lavet den!!
 15. Åh, hvor ser I bare glade ud!!! Og din mand ser godt nok RIGTIG stolt ud!!! STORT tillykke med dagen!!!!