lii

Medlem
 • Content count

  1,246
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  2

lii last won the day on May 22 2011

lii had the most liked content!

Community Reputation

3 Neutral

About lii

 • Rank
  Old Zilla
 • Birthday 12/12/1973

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/LLs OG http://www.123hjemmeside.dk/bryllup310508

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Esbjerg
 1. TAK for de gode råd - jeg går straks igang ;)
 2. Hahahahaha!!! JA tak! *griner* Og jo, vi har prøvet at kontakte en dueforening i Nyborg, hvor brylluppet skal holdes, og formanden kan måske skaffe os en ti stykker, bare ikke hvide alle sammen. Og det var jo nærliggende liiiiiige at spørge herinde også ;)
 3. Måske er der andre, der ved noget også?
 4. Det er da vist rigtigt - det kan jeg næsten godt huske ;) Det prøver jeg i hvert fald lige - tak
 5. Min mands søster skal giftes om 14 dage, og vi har idag netop været ovre og se lokalerne - det er et gammelt slot, og det ville være perfekt med en mængde hvide duer, der kunne slippes løs. Er der nogen herinde, der har prøvet det, eller som har en ide om, hvordan jeg finder frem til nogen, der vil "udleje" deres duer?
 6. Pyyyh, godt ;) Tak
 7. Jeg er helt enig i, at man sagtens kan gøre det med penge Vi gjorde det, og det virkede rigtig godt! Folk tog det ikke ilde op, for de ved godt, hvor dyrt det kan være at holde bryllup. Vi har ligeledes været til kobberbryllup, hvor de gjorde det samme. Der er mange, der gerne vil være med til, at man ikke sætter sig i alt for stor gæld pga en fest. Igen enig Vi skal en del i Musikhuset her i efteråret, og vi skal til Wellness og på hotelophold Og det skal da lige nævnes, at vi selv kom til at betale den minimale pris af ca. 20.000,- for brylluppet, så det er heldigvis ikke gæld pga en fest, der kommer til at tynge os ;)
 8. Nu kan det godt være, at jeg spørger dumt, men... jeg synes, at der engang var én, der nævnte herinde, at man sagtens kunne få pagten lavet EFTER brylluppet også, og det havde vi aftalt, at vi ville gøre, eftersom tiden inden var knap ;) Nu er vi vel ikke helt forkert på den - den kan vel stadig lade sig gøre?
 9. Ved godt, der ikke er længe til nu, og du HAR sikkert allerede fået valgt, hvordan den skal se ud, men nu SKREV du jo orange... ;)
 10. Åh ja, sådan ser det bestemt også ud!!! MEget smukt!!
 11. Min svigerinde og hendes kæreste taler nu om at gifte sig. HAN vil gerne holde det bare for de aller aller nærmeste, dvs. forældre og søskende. HUN ved ikke helt endnu - kan godt lide det med at skulle gå op igennem en kirke - men er også lidt hooked på at holde det i udlandet. De ved ikke helt endnu, hvad de godt kunne tænke sig, men penge lader ikke til at være et problem; de mangler bare at finde ud af HELT præcist, hvad de kunne tænke sig. Så derfor: Hvad er jeres vildeste, fedeste, smukkeste, dejligste bryllupsdrøm? Kom endelig med nogle bud, så jeg kan give hende en smule inspiration
 12. Åh, hvor ser I bare glade ud!!! Og din mand ser godt nok RIGTIG stolt ud!!! STORT tillykke med dagen!!!!
 13. Åh, hvor er det bare en flot kjole!!!! Hov, undskyld! STORT tillykke med dagen - og velkommen hjem ;) Mer, mer, mer ;)
 14. Ej, hvaaaaaaad!?? Så var det bare SNYD alt det, vi så på tv???????? ;) ALTSÅ!!! ;) Dejlige, dejlige, skønne fotos!!!
 15. Selvom man ikke har glædet sig til dagen i mange år, kan man sagtens blive lidt mut/trist, når dagen og racet er overstået. Og selvom jeg var forberedt på det, sneg det sig alligevel en smule ind ved mig, men det kom ikke umiddelbart efter. Fra jeg friede til vi var gift, gik der ca. 5½ måned, og der var knald på med at få brylluppet planlagt, strejket, bestå videruddannelseseksamen lige oveni hinanden Den første måneds tid som nygift fløj vi højt på bølgen, men så kom det bare snigende. Som en art tomhed, jeg ikke havde noget at fylde ud med. Synes ikke, man kan kalde det depression, selvom det minder om - det virker bare mere som en seriøs træthed, og DET er jo GANSKE naturligt at puste ud efter en stor opgave Jeg var så heldig at have denne her "afhængighed" af fx dette forum ;) og det var svært at slippe - selvom det ikke længere var ligeså interessant - og så var der jo MadamBK, som jeg hoppede over på. Først nu efter tre måneder er jeg ved at have løsrevet mig fra pc-en igen og finde ud af, at man godt kan lave andet end at sidde foran skærmen igen ;) Jeg tog turen ned i roen sammen med jer herinde og på Madam ;) Dejligt Og nej, det er bestemt ikke meningen, at det skal tage så lang tid *griner* Jeg æææælsker bare min pc Du kommer snart ovenpå igen