Stnia-pigen

Medlem
 • Content count

  389
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

1 Neutral

About Stnia-pigen

 • Rank
  Hjælp - jeg er ved at blive en Bridezilla
 • Birthday 11/30/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  29.09.2012
 • Type vielse
  Herlufsholm Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Næstved
 1. Jeg har i forbindelse med planlægning af min venindes polterabend siddet og surfet nettet for polestudier i næstved området og vil da lige hjælpe andre som måske selv er ved at planlægge noget Jeg faldt over denne FB side: https://www.facebook.com/pages/Polejunkies-N%C3%A6stved/380189812164244 Håber der er andre som kan bruge den.
 2. Jeg giver Mette Holm ret, det er virkelig svært at få et pænt resultat med de klistermærker.... Mit råd til dig er, vælg en lys og en lidt mørkere farve, læg den mørke i globelinien (bukket hvor øjeæblet slutter) og den lyse på øjenlåget, og så ellers bare tone det sammen, med en pensel, det er ikke så svært
 3. Min elskede kjole
 4. Tak for jeres forslag, har fået fat i Dina hos Design blomster som har lavet et fantastisk tilbud til mig
 5. Må jeg spørge hvad din buket kostede? Og hvor stor var den?
 6. så skulle der gerne være 4 på dansk på vej til jer Kunne jeg måske også få dem tilsendt???
 7. Øv.. det er bare ikke sådan noget man lige behøver her i de sidste uger op til.... Kan du måske tage forbi hende ? Eller er du mere ovr i at finde en anden blomsterdame ? Jeg er ved at undersøge nogle af de lokale blomsterbutikker, men så er prisen også bare en anden, end når det er en bekendt som laver den. Men ligenu vil jeg hellere betale dobbelt bare for at hun ikke for æren!!! Jeg er SÅ harm på hende, så kunne hun da i det mindste give besked, hvis det er fordi hun ikke kan eller vil alligevel. Jeg kan rigtigt godt forstå du er harm.. det er også helt vildt tarveligt af hende.. man kan selvfølgelig ikke vide om der er hændt noget alvorligt.... Men hvad hvad havde I aftalt om at skulle snakkes ved angående blomsterne ? Hvor længe før brylluppet osv ? Jeg kan varmt anbefale Præstø Blomster, Anja der arbejder der, laver vores blomster... og det blev ikke så dyrt igen.. jeg giver ca 1000 kr for min buket og 30 kr pr blomst til bænkene i kirken... ved at en blomsterdekoration med roser koster ca 275 kr stk.... Der er godt nok lidt vej til Næstved... men hun er meget meget sød og hjælpsom. Det er heldigvis "kun" brudebuket og brystbuketter hun skulle ha lavet. Kirken sørger for blomster til bænkene og feststedet har blomster med i deres arrangement. Jeg kan se at hun er aktiv på FB, og der svarer hun heller ikke på mine beskeder.... ih det er så træls!
 8. Øv.. det er bare ikke sådan noget man lige behøver her i de sidste uger op til.... Kan du måske tage forbi hende ? Eller er du mere ovr i at finde en anden blomsterdame ? Jeg er ved at undersøge nogle af de lokale blomsterbutikker, men så er prisen også bare en anden, end når det er en bekendt som laver den. Men ligenu vil jeg hellere betale dobbelt bare for at hun ikke for æren!!! Jeg er SÅ harm på hende, så kunne hun da i det mindste give besked, hvis det er fordi hun ikke kan eller vil alligevel.
 9. Vi har valgt: 729 - Nu falmer skoven 494 - Kærlighed fra Gud 696 - Kærlighed er lysets kilde 706 - I blev skabt som mand og kvinde Vi har begge sunget i kirkekor som børn, så vi valgte dem der betød mest for os.
 10. Jeg er enig med Lena.... Et quick-lån er den dummeste ting man kan gøre. Så hellere ringe til banken og tal med dem om en løsning. Ellers kan I jo vente med bryllupsrejsen til jeres 1 års bryllupsdag.
 11. Ja som overskriften siger, så er jeg blevet brændt af, af hende som skulle binde buketten Nu har jeg den sidste måned forsøgt at få fat i hende, men uden held. Og nu kan jeg ikke vente længere, skal giftes den 29. i denne måned og stresser vildt over de sidste ting.... PUHA glæder mig faktisk til alt det planlægningsræs er overstået.
 12. 1 måned til den store dag :)

 13. Nu synes jeg stressen begynder at dukke op i ny og næ... Mon jeg har husket alt? Heldigvis har jeg lidt over en måned endnu, men tiden flyver jo af sted
 14. Jeg synes nr. 1 er rigtig flot til dig... og jeg er normalt ikke tyl-pige
 15. Nu ved jeg ikke hvad jeres budget er på, men der er Vinhuset i Næstved, Menstrup Kro eller Hotel Kirstine