Ghettognu

Medlem
 • Content count

  1,404
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Ghettognu

 • Rank
  Fru Johnsson
 • Birthday 02/06/1982

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.anneogstig.dk

Profile Information

 • Vielses dato
  7/4 2007
 • Type vielse
  Kirke
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  København
 1. Jeg vil også mene at du skal give det et par dage. Lige når mine er blevet farvet er de MEGET mørke, men efter et par dage har det "lagt sig" igen. Hvis de stadig er for mørke efter 2-3 dage, så ville jeg gå tilbage til frisøren - "gør det selv"-affarvning ville jeg ikke turde at kaste mig ud i.
 2. God idé med denne tråd (siger den gamle brud og blander sig) Jeg havde først købt et sæt fra Femilet (enten samme sæt som det første her i tråden, eller et der ligner meget), men min kjole var for lav i ryggen, så der måtte en corsage til i stedet.
 3. Sådan var min mand også. Jeg endte med en corsage som var flot og til at holde ud at have på under kjolen (den er jo heller ikke ligefrem en joggingdragt, så lidt ekstra stivere osv. var ærlig talt ikke noget jeg mærkede noget til). Den er købt hos Figleaves (www.figleaves.co.uk), og den vakte lykke på bryllupsnatten.
 4. Det fra MAC koster oppe omkring de 150, men er også rigtig godt! Er budgettet ikke helt til dét, er det også ganske fint det fra Body Shop til 30-40 kroner. Der er dog ret meget pudder på papiret, så der skal lige 'børstes efter' med en pudderbørste eller hånden, så man ikke har pudderstriber på næsen bagefter.
 5. Jeg havde "5th Avenue - After Five" på - den er helt fantastisk!
 6. Jeg behøvede en bøsse fordi jeg er en pimp og du er jaloux...
 7. Husk at mange kjoler er lavere på ryggen end en alm. bh. Og så vælg noget du kan holde ud at have på længe. En lillebitte g-streng er sikkert fræk, men hvis den sidder alle de forkerte steder kan det godt blive en meget lang dag...
 8. Jeg havde slør på hele dagen, men havde ikke lige overvejet at det var VARMT at have på (ja, to lag tyl kan godt holde på varmen). Under middagen "satte jeg det op" med en elastik - det blev der dog hurtigt protesteret imod, så jeg måtte pille det ned igen (det så ærlig talt også lidt dumt ud ) Efter brudevalsen var mit (reserve-)slør revet så meget i stykker, at jeg pillede det af. Og så var resten af aftenen uden slør.
 9. Jeg havde pudderservietter, lipgloss osv. i min taske, og var glad for at jeg havde den. Men den var 'deponeret' hos forskellige familiemedlemmer det meste af dagen. Og da jeg manglede hårnåle (og selv var løbet tør) fik min onkel tryllet nogle frem (ved faktisk ikke hvorfra), og køkkenet reddede mit slæb med en sikkerhedsnål, da 'ophægtningsstroppen' knækkede. Så selvom jeg troede jeg havde alt hvad jeg skulle bruge, var det alligevel ikke det rigtige jeg havde med.
 10. Hov, havde ikke set at "skriv pænt"-computeren havde haft fat i min ene julegave.
 11. Jo, hende kan jeg sagtens huske! Hendes smukke billeder var grunden til at vi også valgte Torben Thorhauge som fotograf - vi havde dog ikke så godt vejr som dem på bryllupsdagen... Hvor dejligt med barnedåben - og sikke et sødt navn. Det kommer lige på min liste med det samme!
 12. Jeg har også stemt!
 13. Hør i øvrigt også 4 Non Blondes' sang af samme navn: http://www.youtube.com/watch?v=iTPjWoXimc0
 14. Jep, den er FED!
 15. Jeg har fået; 2 x sengesæt (fælles med manden) Smykkesæt fra Pilgrim (halskæde og øreringe) Anne Linnet-CD Becksöndergaard-tørklæde (er byttet, indtil videre til tilgodeseddel) Flybillet til London (tøsetur med mor og søster i maj måned) 550 kroner (fra mormor og farfar) Halskæde med sølvvedhæng (var for stort til min smag, men har byttet til ringen i samme design - den er super flot!) En CD; "Et produkt af fire gymnesieelever fra Randers til idrætsprojekt om opvarmning nu som julegave 2007" - min lillebror og 3 andre 1.g'ere har indspillet 6 uforglemmelige sange, blandt andet "I formning lavede jeg en fjols ud af ler". Min lillebror medvirker på vocals og triangel! Et nyt sæt undertøj Træskåle og en dåse med hjemmelavede vanillekranse (fra farmor) 3 x Nynnes Dagbog Et gavekort til Bog & Idé på 150 kroner Carré perleøreringe Billeder af mine to brødre - de er skide gode! /Anne