aura

Medlem
 • Content count

  579
 • Joined

 • Last visited

 • Days Won

  1

Everything posted by aura

 1. Hej Er det ikke en ide at vise billeder af bordkortene i en samlet tråd? (sorry, hvis jeg har overset en allerede eksisterende tråd) Jeg mangler lidt inspiration, men det tager altså tid at læse alle jeres spændende tråde for at finde jeres bordkort Takker aura
 2. Den hedder Lazada, og er fra Pronovias
 3. Ja, som overskriften lyder vil jeg meget gerne se billeder af hvad jeres kommende mænd skal have på, men ikke mindst hvor det er købt. Til bryllupsmessen så vi nemlig et sæt tøj manden gerne vil have, men kan nu ikke huske hvad forhandleren hed. (Vi bor i kbh).
 4. Her kommer der en beretning om vores helt fantastiske og anderledes bryllup.
 5. Så får i ikke mere for den 25 øre
 6. vores dejlige datter
 7. Så lytter vi til Nicole http://***IKKE TILLADT***/ mens hun synger "Endless Love"
 8. her tænder vi det store lys. Det er en katolsk tradition, som vi brugte da vi synes at den er så smuk
 9. her er ved at blive viet
 10. vores fotogra Hanne paludan kristensen http://www.hannesfoto.dk/ Har tage de efterfølgende billeder Her er vi ved at tænde hvert vores lys
 11. her danser vi brudevalsen
 12. her holder jeg min tale
 13. Der var kysserunder, og K. holdt en god tale hvor jeg skrald grinede Det kom vist lidt bag på ham Min far holdt en rigtig god tale, og jeg holdt en tale, som også blev rost rigtig meget. Vi havde hyret Peter reiming http://www.reiming.dk/ til at spille fra 18-24 og det var helt perfekt med arkustisk guitar, det gav en meget romantisk stemning og kan klart anbefales Vi var færdige med at spise ved 22 tiden, og snakkede og hyggede med gæsterne indtil brudevalsen kl. 23. Vi havde øvet et par gange, og den gik rigtig godt. Jeg har danset i mange år, men k. er normalt ikke god på et dansegulv, men bryllupsvalsen gik helt vildt godt. han fik klippet sokker med en meget sløb saks, og man kunne se hans flotte røde negle Mit slør var forbudt at klippe i, og jeg havde ikke noget riveslør, men hørte da ikke noget brok fra damerne Vi festede indtil kl.02 hvor der blev serveret natmad, og de sidste incl. os gik lidt i 3. Vi skulle sove på hotel i byen, og da jeg ikke havde drukket kørte jeg i brudekjole og det hele, ærgeligt at vi ikke fik et billede En helt igennem perfekt dag, lige som vi ønskede. Kan slet ikke komme i tanke om noget vi glemte eller som skulle gøres på en anden måde. Det kan godt være at det regnede meget, men det rørte mig ikke en pind, det var jo ikke det vigtige den dag Solen skinnede da også fra en blå himmel da vi skulle spise, men der var fotografen jo over stok og sten, men dejligt var det alligevel.
 14. Så var tiden kommet til en lækker 5 retters menu Forret: Fiskeanretning med Tun mousse, Hellefisk, og Fiskepate. Krydderurtedressing og hjemmebagt brød. Vin: Baron de Pocé Mellemret: Laurbærsorbet. Vin: Baron de Pocé Hovedret: Hvidløgsmarineret oksemørbrad med Årstidens grønsager, kartoffel gratin og sauce Burgonne. Vin: El Satinaco Mellemret: Osteanretning. Vin: El Satinaco Dessert: Crème Brûlée Orange Med is , frugt og Chokolade. Vin: Asti Marco Bonfante Natmad: Indisk karry suppe.
 15. Vi hyggede med gæsterne om eftermiddagen og pakkede alle vores flotte gaver op. Kl. 17.30 fik vi et glas asti martini, inden vi gik til bords.
 16. her er min smukke buket med orkider
 17. hov glemte kage inspirationen
 18. her er vores topfigur fra something blue, samt kage inspirationen