Skuggi

Medlem
 • Content count

  1,185
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Skuggi

 • Rank
  Det kan godt være at jeg er tosset men jeg har det rigtig sjovt
 • Birthday 03/05/1973

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Østjylland - Hadsten
 • Interesse
  Mine små "Is-muler" og vores dejlige have samt meget, meget mere.... BK!!!
 1. Halløj! Det er godt nok ved at være længe siden jeg har skrevet her inde, men måtte bare lige gi' lidt lyd her.... Min buket var så godt som gratis, da vi havde/har masser af blomster i haven! her kan du se min buket! Rigtig god fornøjelse!!
 2. Lige præcis her hvor vi bor!! På Volstrup! Ca 4-5 km fra Hadsten som sådan rent geografisk ligger ca mellem Århus og Randers! Vi har 28 km ind til domkirken i Århus og samtidig har vi total ro og idyl og 650 ha skov til nabo! På vejen er der ca 10 hustande fordelt over ca 2 km vej og her er bare et fantastisk sammenhold!!! Vi var så heldige at finde huset (som er fra 1922) for ca 3½ år siden og der var det fuldstendig gennem renoveret fra a-z og der var lavet en tilbygning så vi nu har 200 kvm i to plan!! Vi skal bæres her fra!!
 3. Øhhh... Ja, må tilstå at jeg også er aktiv på MBK!!! Nu er det ved at være et år siden vi blev gift, så er det vel ved at være på tide at trappe lidt ned her inde.... eller!?!?
 4. Hejsa!! Nu er jeg lige lidt "rasmus-modsat".... Jeg ville nemli' ikke ha' undværet at planlægge det hele og at holde festen her hjemme i telt i haven!! Ja, det gav da lidt ekstra arbejde, men til gengæld havde vi jo alle de dejlige oplevelser under festen, lige her udenfor døren!! Det er altså dejlige minder at ha' fra sin have!! Vi havde heldigvis nogle helt fantastiske hjælpere som vi ikke ville ha' undværet!! Der ud over ville jeg i øvrigt ikke ha' undværet et eneste sekund af dagen!! Det var bare SÅ fantastisk!! Tænk at det snart er et år siden..... Vildt som tiden går!! Ha' en dejlig dag!!
 5. STORT TILLYKKE HER FRA KÆRE ANNA -Du er da bare for sej!!!!
 6. Hej! Bare lige et lille pip her fra..... Jeg var godt et år på sygedagpenge inden jeg for ca 1½ år siden fik tilkendt pension. For vores vedkommende gjorde det ingen forskel om vi var gift eller ej, da vi havde haft samme adresse i mere end to år inden da og meldingen til os var at det i så fald var hustands indtægten der er afgørende! Ligeledes har min mands indtægt indflydelse på min pension og det havde den også haft selvom vi ikke var gift da vi jo som nævnt har haft fælles adresse over to år! Jeg er ikke så meget inde i reglerne og ved slet ikke noget om kontanthjælp, det var bare lige lidt om min historie! Held og lykke her fra
 7. Jamen kæreste Anna da.... Sæ'fø'li' vil jeg da krydse alt hvad overhovedet krydses kan for dig!! Glæder mig til at hører hvordag det går dig!! Knus og varme tanker her fra Anne
 8. Se lige her hvad der kom til vores have i går! -Mon ikke det er en "undvegen fange"?? Jeg har sat et bur med foder ud i håb om at den måske vil flyve der ind, men det ser det ikke lige ud til at den har tænkt sig!! Den kan jo nok ikke klarer sig i den danske natur sådan på sigt, men jeg kan jo så ikke gøre så meget andet end at glæde mig over at den så i det mindste når at opleve at være en "fri fugl"!! Den synger bare helt fantastisk her udenfor mit vindue lige nu!! Det var bare lige det jeg ville vise jer piger!! En fin lille gul kanariefugl i min blomstrende rødtjørn!!
 9. Vi bruger det til mange ting, men f.eks. som tilbehør til frisk kogte nye kartofler, som "dip" til brød eller salater og meget meget andet!
 10. Sikken et romantisk frieri!! Stort tillykke her fra!!
 11. Håber det gik godt!!
 12. Det smager bare SÅ mums, mums, lækkert!!!!! Her er den opskrift jeg bruger: 100 g frisk basilikum 100g fint revet parmesanost (frisk) 2-3 fed hvidløg 1 god håndfuld ristede pinjekerner Det hele køres gennem persillehakker (eller blender, men sådan en har jeg ikke!) Lidt groft salt tilsættes og der røres olivenolie i til det har den konsistens man gerne vil have. Jeg bruger vel ca ½-1 dl olie til ovennævnte portion, men den originale opskrift siger 1-2 dl. Det er jo smag og behag! Lad være med at lave mere end I kan spise på en eller to dage, for det hele er jo frisk og har ikke så lang holdbarhed! Rigtig god fordøjelse!
 13. Jamen tillykke da! -Det var da dejligt for jer!!
 14. Jeg købte min kjole hos Lilly i Århus og fik bare en helt fantastisk betjening!!!
 15. Øv altså oz.... Hvorfor har jeg så langt til Bilka???? Besparelsen på Asti bliver jo ædt op med de brændstofpriser vi har pt.!!