Happy_A

Medlem
 • Content count

  273
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Happy_A

 • Rank
  Life is like a jar of jalapenos.
 • Birthday 02/27/1986

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  10. maj 2008
 • Type vielse
  Kirkebryllup
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  2635
 1. Hold da helt op. Det kunne ligeså godt have været min historie du havde skrevet. Jeg sidder her 2 år efter brylluppet og er skide skuffet over min polterabend. Det lyder fuldstændig ligesom din. Ingen vilde...eller halvvilde oplevelser og bestemt ingen alkohol. Jeg havde så bare den frustration yderligere at mange af mine veninder åbenbart meldte helt fra til brylluppet fordi indholdet var for kedeligt. Det resulterede i at jeg måtte fejre min polterabend med min søster, mor, kusine, moster, mosters veninde, mors veninde, mors venindes ene datter, min søsters veninde og til slut på aftenen dukkede en enkelt af mine egne veninder op og var med os i ca. 2 timer :-(. Jeg var totalt nedslået og ked af det. Jeg skulle have overnattet hos mine forældre, men det kunne jeg slet ikke overskue. Så efter en af min far krævet fuldstændig overflødig alkoholblæsetest, kørte jeg pinligt ædru hjem. Jeg havde fået en øl foræret af en sød kvinde på nyhavn, som havde ondt af mig. Rendte rundt i bagende hede med en masse gammelt tøj på, tykt lag sminke, 2 skilte og krone på hovedet.....og uden at have fået noget som helst vådt eller tørt hele dagen. (Min far og lillebror havde været med til mandens polter og var fulde og i super godt humør efter at have spist og drukket og festet). Det eneste jeg fik af vådt eller tørt den dag var da vi gik på Ankara. Jeg HADER ankara og kan ikke tåle deres mad, men det er billigt og min søster er vild med deres mad. Jeg græd hele vejen hjem i bilen og det blev ikke spor bedre af at komme hjem og finde ens hjem i ruiner og ens kommende mand ørlende på toilettet. Der blev jeg bare så sur og endnu mere skuffet over min polterabend at jeg brød fuldstændig sammen. Jeg har gået i snart 2 år og tænkt på om jeg skulle sige noget eller lade være. Men kan mærke at det pisser mig gevaldigt af. Jeg ville ønske at man kunne lave sådan noget om.
 2. Måske i bilka...de har ihvertfald usaltede nødder af andre slags....Men de er i særlige poser i grøntafdelingen.
 3. Jeg ville have været meget ked af at have mens på dagen. Det var skønt ikke at behøve at skulle tænke på røde mærker bag på kjolen, ikke at skulle tænke på at skulle skifte tampon iført kæmpe kjole og ikke at skulle risikere mavepine. Vi regnede også med at vi ville være for trætte til lidt ægteskabelig hygge, men da først vi ramte hotelværelset var jeg endnu mere glad for ikke at have mens. For der var godt gang i ægtesengen.
 4. Jeg var rigtig glad for min buket...... Måske den kunne give lidt inspiration.
 5. Esthers Skrædderi..... Helt klart Super god pris og super service
 6. Hejsa... Carina Ernst er i Stenløse, men kører ud. Hun kommer gladeligt ud til mig i Ishøj på lørdag og ordner hår og make-up. Jeg har brugt hende som alm. frisør her det sidste års tid eller mere og hun er bare super. En rigtig perle, så jeg synes bestemt at du skulle undersøge det og tage ud og møde hende.
 7. Jeg kan fortælle dig det senere idag ;-)..... Men ved ikke helt om du kan regne med det eftersom det jo er min far vi skal have samtale med, så han ved jo meget i forvejen. Men jeg vil også tro at det er meget forskelligt hvor meget tid den enkelte præst bruger på et kommende ægtepar.
 8. Allerførst en masse af dem her Hvor er det bare uretfærdigt. De må da være helt opløste af tårer. Giv dem lige et par her fra.
 9. Vi har Dj under middagen, så der er lidt baggrundshygge. Og efter maden så får han lov at skrue op *SS*
 10. Det kommer jo helt an på hvilken mad I har valgt at servere
 11. Der er også mulighed for at få taget billeder nede bag farum kirke... Det der blandt farumborgere hedder "storebjerg" og ellers er der jo skulpturhaven på hovedgaden ikke langt fra kirken. Håber at det kunne hjælpe lidt.
 12. Uha... Kunne man være så heldig at der var en herinde, der kunne hjælpe til vores reception. Alle vi har haft fat I har andre aftaler... Ufatteligt så mange bryllupper der åbenbart er d. 10 maj Det er i Torslunde Kirke (Ved Ishøj). Maden er gjort klar og der er sat service osv. frem. Det eneste vi skal have en til at stå for er at sætte fadene med mad frem og hælde asti i glassene, så det er klart til at gæsterne og vi selv kommer fra vielsen. Det vil være fra 12.50 til (Vil gerne lige stikke hovedet ind og sige hej inden jeg skal op af kirkegulvet kl. 13.00) og så til ca. 17.00. Når gæsterne er smuttet skal maden så pakkes sammen (Hvis der er noget, sådan så vi har lidt at tage med hjem til weekenden ;) ) og alt servicet er plastic og pap, så det skal bare smides ud. Nogen, der har lyst og tid?? Vi giver selvfølgelig lidt for ulejligheden og tilbyder også selv at give en hjælpende hånd, hvis det kan bruges til andres bryllupper.
 13. Her er vores lille røver. Han hedder Lasse og er 100 % labrador. Han blev 5 år i februar, så han er en stor dreng, selvom han stadig tror at han kun er en baby.
 14. Jeg fik at vide at jeg skulle regne med ca. 2500,- Men da jeg kom for at få et tilbud blev det noget helt andet. Det ENESTE der skulle laves var at lægge den op ca. 2 cm og så sætte en dut i til slæbet... Pris: 3050,- Det er jo for sindssygt Men den skrædder jeg har valgt skal kun have 350,- for præcis det samme arbejde. Så ingen tvivl om at jeg var glad for min beslutning
 15. LIge hvad jeg søgte... Tusind tak