Kamstrup Christensen

Medlem
 • Content count

  453
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About Kamstrup Christensen

 • Rank
  Monster Bridezilla
 • Birthday 07/26/1979

Profile Information

 • Vielses dato
  4. august 2007
 • Type vielse
  Kirkelig vielse
 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Aalborg
 1. Nybo børnetøj kunne måske have noget. Det var her jeg langt om længe fandt sorte festsko til sønnen og nylonstrømper til datteren da vi skulle til bryllup i august.
 2. Jeg fik taget et rigtig godt billede af den, som i dag hænger på væggen. Derudover tog jeg nogle få blomster ud (af de små) og sendte til forsølvning. Jeg ville kun have en enkelt blomst, men på guldsmedens opfordring sendte jeg flere med, så de selv kunne vælge den, der egnede sig bedst. Nu ligger den pænt foran vores memozz, som vi fik i bryllupsgave. Den er stadig lige flot efter 3 år, og der er INTET blevet gjort ved den, siden vi fik den hjem. Den kostede 900 kr.
 3. Jeg synes det er ret afgørende, om kæresten var blevet inviteret, hvis ikke han havde kameraet med. Hvis han udelukkende er der i sin rolle som fotograf ser jeg absolut ingen grund til at invitere kollegaen med. Er han derimod OGSÅ inviteret som gæst, synes jeg kollegaen også skal med. Et eksempel: i maj blev min mands kusine gift. Min mand, der er fritidsfotograf, blev spurgt om han ville agere fotograf, og selvfølgelig ville han da det. På intet tidspunkt var der tale om, at jeg skulle med, og det var også langt fra mine forventninger. Vi har til daglig kun yderst begrænset kontakt med kusinen, så hvorfor skulle jeg dog blive inviteret bare fordi min mand tilfældigvis er fotograf på dagen?
 4. Muligheden for at frabede sig at sløret ødelægges foreligger jo også... Det gjorde både min søster og jeg, og jeg har ikke hørt nogen gæster kommentere det...
 5. Manden fik lov at bestille. Jeg sagde til ham, at jeg gerne ville have den helt lys - helst hvid - og at den matchede borddekorationerne. Manden havde heldigvis fuldstændig samme tanker som mig, og han stod for ALT hvad der havde med blomster at gøre - ja, også borddekorationer og kirkepynt!
 6. Der ligger festlokaler i Valgmenighedens hus i Skolegade, og Per, der bestyrer festhuset er desuden rigtig dygtig kok. Vi har holdt en del familiefester der efterhånden, selv om vi ellers ikke kommer i valgmenigheden. LINK
 7. Vi fik bl.a. taget billeder i Østre Anlæg. Men ellers er havnen også et rigtig godt sted. Hesteskoen (nord for Øster Uttrup) er også ret god - se HER. Gadekæret i Øster Uttrup er også sødt. Og så er der div. forskellige forladte bygninger, som manden (fritidsfotograf) af og til bruger (send en pm, hvis det har interesse, så kan han sikkert forklare hvor de ligger), hvor man kan få nogle ret rå billeder.
 8. Man kunne måske også lave det som en 'lær hinanden at kende'-quiz, hvor de skal svare på spørgsmål om hinanden - måske lidt som en tipskupon?
 9. Hvor frit spil man har afhænger vist en del af, om det er højsæson... Forventer kirken nu flere vielser hver lørdag, så vil der nok være 2-3 tidspunkter at vælge imellem. Ellers tror jeg det er ret frit. I den kirke hvor jeg synger, har vi i højsæsonen mulighed for vielse kl 12.00, 13.30 og 15.00. Men uden for sæsonen kan vi også sagtens have både kl 14 og kl 16. Når bare der er minimum 1½ time mellem hver start (hos os).
 10. Den normale rækkefølge er: Præludium (kan fx være Here comes the bride) 1. salme Bøn og læsning 2. salme (kan udelades) Tale og vielse (evt. solo-indslag) 3. salme Velsignelse 4. salme Postludium (det lyder til I ønsker Widor - hvis det er toccataen fra 5. symfoni, så tjek lige med organisten, at han/hun kan spille den, før I sætter den i programmet!) Hilsen kirke(kor)sangeren, der netop i dag har været ude at synge til bryllup (for gang nummer jeg ved ikke hvor mange!)
 11. Uh, jeg håber det er lige så godt som jeg hører Jeg ved ikke rigtig med de kalkminer.. er det ikke utrolig svært at få et godt lys? Jeg vil jo helst have billeder udendørs, men vi skal selvfølgelig have en backup, hvis nu det regner... Har du dine billeder liggende et sted jeg kan se? Har lige sat et par stykker ind her. Det tog ret lang tid at tænde alle de små lys, men synes det giver en rigtig god effekt. Og så ligger der endnu et HER. Det i linket er taget med en speciel teknik, der kaldes at male med lys. Det er ikke alle fotografer der mestrer den, og det er vist langt fra alle, der vil bruge tid på det til en bryllupsfotografering. Min mand (hobbyfotograf) mestrer den (det er ham der har taget billedet), så hvis det har interesse kan du prøve at kontakte ham.
 12. Her holdt manden om kniven og jeg om hans hånd. Vi havde et barn i forvejen og har siden fået et mere, så barnløs - nej. Hvem der bestemmer? Hm... det gør vi vist begge to, selv om jeg vist i dagligdagen tager flere beslutninger end ham. De store ting er vi 110% fælles om (måske presser jeg ham nogle gange lidt i min retning, men siger han nej, er det et nej jeg accepterer uden videre pres).
 13. Jeg ønskede mig et guldarmbånd. Jeg fik den flotteste arm-ring, som bare passede HELT PERFEKT med designet på vores vielsesringe. Desværre var den for stor - jeg ville konstant være nervøs for, at den skulle glide ud over min hånd (har en ret lille hånd), så jeg var nødt til at bytte den. Fandt så heldigvis en anden, der også bare er rigtig smuk! Manden fik et ur og en japansk whisky.
 14. Tror det er muligt i de fleste kirker at skjule buketten, så gæsterne ikke ser den før bruden. Om ikke andet, kan der jo lægges et tyndt klæde over den... Min buket fik jeg i kirken - og jeg elskede den på stedet! Jeg havde ikke kunnet nyde den før kirken alligevel, for det var der ganske enkelt ikke tid til. Det var rart ikke også at skulle koncentrere sig om den på vej derind.
 15. Velkommen til! Faldt lige over, at I overvejer Rold Storkro - det kan jeg KUN anbefale! Vi holdt vores fest der, og der var bare absolut INTET at sætte en finger på! Der er bare SÅ lækkert! Hvis det bliver der, synes jeg også I skal overveje at få taget billeder nede i Thingbæk kalkminer - det gjorde vi, og de er bare så flotte og ikke lige noget alle har hængende.