henriksjane

Medlem
 • Content count

  109
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by henriksjane

 1. Vi skal vies kl 13. Derefter skal vi holde reception m bryllupskage og champagne i sognegården. Vi bliver 52 til selve festen, og 95 til reception. Gæsterne til receptionen er selvfølgelig den 52 fra festen og så vores kolleger. Vi har bare haft et uformelt opslag på vores arbejdspladser hvor der stod de var inviteret til kirke og efterfølgende reception fra 14-17.
 2. Yes var til skrædder igår:-) Jeg kan passe kjolen og skal endda have den syet lidt ind:-) Jeghar tabt godt 30 kg på knap 6 mdr efter fødslen. Det har virkelig været op ad bakke, men det er fedt nu. Har skåret ALLE kulhydrater væk - også rugbrød til sidst. Har fået monster mange grøntsager, hytteost og kød. Når de andre har fået pasta, ris el kartofler har jeg fået kogte gulerødder (i små stykker) og skåret spidskål. Det har virkelig smagt godt med pastasauce el noget andet sammenkogt halløj på. Har slet ikke manglet kulhudraterne. Og som bonus har min kommende mand smidt 8 kg;-)
 3. Go go go;-)
 4. vi har også bare sat en uformel seddel op på vores arbejde.
 5. jeg har også været til et par bryllupper hvor bruden var HØJgravid. Tror aldrig jeg har set smukkere brude.
 6. Baby i første række, helt klaret:-) Vi har selv to børn og skal giftes om to uger. Vores mindste er 6 mdr til den tid. Det med kjolen finder du ud af hvis det er. Klø på, klø på klø på;-)
 7. Vi har helt samme problem, og sidder og bakser med det lige nu. Vi har ikke Mac men alm windows. Vi har forsøgt os på 3 forskellige computere og forskellige browsere. What to do?
 8. Er der nogen der kender til permanent vippebuk? Jeg overvejer det nemlig, da mine vipper bare står lige ud i luften og stort set ikke kan ses.
 9. I know;-) Men det er blevet så meget bedre end de sidste gange jeg har været ved frisør og givet kassen for det. Jeg er ret imponeret (læs skræmt) over hans evner;-)
 10. Vi går og venter på at kommunen sender prøvelsesattesten til os. Hvor lang tid gik der før i modtog jeres?
 11. I skal selvfølgelig gøre som I føler er bedst for jer. MEN tænk sig at hun vil lave jeres kage. Det er da vildt sødt af hende, og hun har sikkert tilbudt det i den bedste mening. Er sikker på, at hendes kage ikke kommer til at overstråle jeres bryllup. Min søster skal også lave vores kage, og jeg håber da at folk vil rose både hende og kagen. Synes det er så flot at hun vil gøre det. Det er jo et projekt der varer over flere dage.
 12. Min kæreste har lige lavet lyse striber i mit hår - og nej, han er ikke frisør. Det var et sats, og det blev vildt godt. Derudover skal jeg have Spraytan - tænker torsdag før bryllup. Hænder og fødder forsøger jeg at pleje selv. Skal bare have en klar lak på hænderne og en eller anden farve på tæerne. Ordnet bryn i ugen op til brylluppet. Overvejer at få lavet et permanent vippebuk. Er der nogen af jer der har prøvet det?
 13. Vi er også på asti-vognen.
 14. Vi skal have biksemad med spejlæg, fordi vi rigtig godt kan lide det. Jeg hældte dog nok lidt mere til karrysuppe m kylling, ris og brød.
 15. Vi har booket Limelight Disco, og han kommer fra start til slut.
 16. Vi bliver omkring 90 til reception, og der har vi valgt at servere bryllupskagen.
 17. UUHHH! Har du stadig Bruden og Gommen bladerne? Både ja og nej. De ubrugte eksemplarer er væk, men har de samme som så bare er læst i. Og har også et andet bryllupsmagasin du kan få. Jeg får ikke læst mere i dem.
 18. Vi bliver samme antal til selve festen og ca 30 mere til reception. Vi har et budget på 75.000kr alt incl. Altså ALT lige fra invitationer, bryllupstøj, mad, musik, reception osv osv. Vores bliuver holdt på Comwell hvor de har en fast pris på fest.
 19. Jeg har et ubrugt eksemplar af både "Bruden" og "Gommen" som kan afhentes gratis i Aalborg Vestby.
 20. Hvis man nu virkelig føler man har alt, kunne man jo overveje at ønske sig pengene og donere dem til et godt formål. Læste lige den anden dag om en mand der havde gjort det i forbindelse med sin 50 års fødselsdag. Han havde doneret hele dynen til "Din Nødhjælp". Virkelig smukt gjort synes jeg.
 21. Vi skal have reception fra 14-17 - altså mellem kirken og festen. Vi skal have bryllupskage, chokolade og frugt. Dertil skal vi have champagne/asti og øl og sodavand. Men hvor mange drikkevarer skal vi købe?
 22. Er der nogen der kender et godt sted at få tilrettet sin kjole i nærheden af Aalborg? Det skal være et godt sted, men behøver ikke være dyrt;-)
 23. Jeg købte min i feb 2013, 1 md efter jeg var blevet gravid. Vi skal giftes april 2014. Jeg købte den på udsalg. Turde ikke vente til efter min graviditet, da jeg så var bange for ikke at nå det, da der lige er et par kg jeg skal smide. Så nu har jeg også et mål at stile efter.
 24. Personligt ville jeg nok bare invitere. Men ville nok lade beslutningen være op til din kommende mand. Det er bare så træls med de familiedramaer. Kender dem alt for godt.
 25. Vi har helt samme tidsplan, og tror det bliver passende. Vi er i hvert fald blevet anbefalet at starte kl 13, når vi også skal nå reception. Vi satser også på at pakke gaverne op ved receptionen.