brud 2008

Medlem
 • Content count

  97
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About brud 2008

 • Rank
  Aktiv bruger
 • Birthday

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://

Profile Information

 • Vielses dato
  30.08.2008
 • Type vielse
  Rådhus
 1. Tjek www.sundaymusic.dk Efter min mening et suverænt godt brylllupsband - i hvert fald helt klart det bedste bryllupsband jeg har hørt - jeg synes faktisk næsten de er for dygtige til at spille til brylluppr. - Og så er de ikke særlig dyre. Og nej, jeg har ingen interesse i at promovere dem. Er bare utrolig begestret for dem efter de fornylig satte vildt gang i vores bryllupsfest!
 2. 1000 tak for jeres hjælp. Det var lige, hvad jeg havde brug for. Og ja, det er ikke tænkt som at de skal sidde og læse i det i lang tid, men bare for at give dem noget at hygge sig lidt med. Skulle andre være inspireret til at lave lignende gaveposer, kan jeg da lige fortælle hvad jeg ellers kommer i dem: En slikpose, et engangskamera, sæbebobler, legetøj (f.eks. yoyo eller perlesæt), malebog og opgavebog - alt efter alderen.
 3. 1000 tak for jeres svar. Jeg har valgt at følge min mavefornemmelse og har nu fået en rigtig kosmetolog til at lave det.
 4. 1000 tak for jeres svar. Nu har jeg været ude at finde mig noget lækkert til bryllupsnatten og bryllupsrejsen.
 5. Jeg laver gaveposer til børnene til vores bryllup og deri vil jeg bla. komme et blad. Jeg har været nede og kigge på blade og der er bare kommet så mange til siden jeg var barn, og jeg kan simpelt hen ikke gennemskue, hvilke blade, der passer til hvilke aldersgrupper. Jeg vil jo gerne give børnene et blad hver især, der passer til deres alder. Så jeg tænkte om nogen af jer med børn, I vil være søde at fortælle mig lidt om hvilke blade der passer til hvilke aldre - hvis det er noget I har erfaringer med. Vi har børn med i praktisk talt alle aldre fra 3 til 12: 3, 5, 7, 9, 11,12 år. Tak!
 6. Jeg skal giftes på lørdag og har aftalt med frisøren, at hun sætter hår og lægger make up. Men nu er jeg pludselig blevet meget i tvivl om jeg tør lægge mit ansigt i frisørens hænder - altså om hun også skal ordne makeupen. Frisøren gjorde meget ud af at sige, at jeg MEGET gerne måtte tage mit eget makeup med, så det kunne supplere det de havde. Det synes jeg egentlig er lidt mærkeligt.. For hvis jeg ville have lagt makeup med mine egne produkter, så kunne jeg jo bare gøre det selv.. Så jeg ringede til frisøren for at høre lidt nærmere om hvilke mærker de brugte, om det var noget de var vant til at lave og sådan. Hun sagde, at de brugte forskellige mærker, bl.a chanel og loreal, men at de jo selvfølgelig ikke var kosmetologer. Jeg var så fræk at spørge om hun så havde været på makeup artist kursus eller hvordan, og hun sagde, at det var en del af deres uddannelse på frisørskolen, men igen fremhævede hun, at jeg jo også kunne vælge at gå til en rigtig kosmetolog i stedet, for det var hun jo altså ikke.. Nu er jeg så i syv sind, for lige netop på ens bryllupsdag, vil man jo bare gerne se blændende godt ud - og derfor er makeupen jo bare super vigtig. Så jeg vil egentlig gerne høre jer andre, hvad I gør, og hvad jeres erfaringer er med at få lagt makeup af frisører?
 7. Jeg skal ud - her i sidste øjeblik - og købe undertøj og nattøj til bryllupsnatten. Jeg vil derfor lige høre, hvor I andre evt. har købt jeres? Tak!
 8. Og de er bare super dejlige at have på! Det er nemlig et par som dem her jeg skal have på til min kjole.. De er helt guldfarvede, så ved ikke om du synes de passer til din kjole? -De er også fra billi bi.. ;) De sko du er ret lun på, prøvede jeg også, men de er altså temmelig høje, så husk på, at du skal kunne gå i dem en helt dag.. Tak for hjælpen! Men da jeg bruger str. 37 har jeg ikke kunne finde noget i den stil på TS. Men ellers tak for forslaget.
 9. Tak for alle jeres søde svar. Ja, der er ingen tvivl om, at jeg helst vil have Billi Bi skoene. Jeg synes bare mit outfit med frisør, makeup og alting sniger sig op og op og op. Og jeg havde egentlig bestemt mig for at fra nu af ville jeg bare holde budgettet.. Det er altså bare træls, når budgettet ligeså stille begynder at springe på en lang række punkter.. Anyway, jeg tager alle skoene med til tilretning i morgen. Og i mellem tiden søger jeg nettet tyndt for at se om jeg kan finde et par, som er ligeså høje lidt billligere og nogenlunde ligeså pæne.. Man er vel optimist.
 10. 1000 tak for jeres svar. Kagen er nu på plads.
 11. Vi elsker også bilferie. Men til bryllupsrejsen vil vi helst bare kunne slappe helt af og komme os oven på brylluppet. Vi har derfor valgt at flyve 5 dage til Norditalien. Vi flyver mandag formiddag efter brylluppet, og har været så heldige at finde nogle super billige billetter hos ét af lavprisselskaberne. Vi tager som regel på sommerferie 3 uger hver sommer - men efter brylluppet snupper vi altså bare lige denne lille luxusferie, hvor vi kan slappe af, nyde hinanden og Italien og fordøje alle indtrykkene fra brylluppet.
 12. Vil I se den kjole jeg skal have dem på til? Jeg har desværre kun et modelbillede indtil videre - og synes egentlig, at kjolen ser ret så anderledes ud i virkeligheden.. Men det kan da give et indtryk.
 13. Hej. Jeg arbejder i en skobutik som studiejob, og har derfor set "billi bi" skoene in real life. Og de er simpelthen bare HELT FANTASTISKE! Jeg vil så gerne eje dem selv, men dengang vi havde dem i butikken, vidste jeg ikke at jeg skulle giftes...så øv øv. Men synes også at du helt klart skal vælge dem - godt nok er de dyre og overskrider budgettet, men du får tilgengæld også kvalitet for alle pengene. De sidder så godt og svøber sig bare om fødderne. Og tror ikke du får ondt i de små fusser selvom skoene er høje. Og så til en champagnefarvet kjole - kan det blive mere perfekt?! Hvor henne har du forresten købt din kjole? Er nemlig selv på jagt efter en champagne farvet kjole, men synes ikke det er helt nemt..... Tak for dit svar. Ja, de er bare lækre de Billi Bi.. Tror også det er dem der passer bedst til kjolen af de 3 muligheder. Men jeg vil lige sige, at min kjole ikke er champagnefarvet. Så vidt jeg har forstået, så er champagnefarvede kjoler noget mørkere. Jeg ved faktisk ikke helt, hvad man kalder den farve min har, men det er vel en creme, råhvid eller så noget. Det er i øvrigt en Linea Raffaelli, som du kan få i flere butikker i Danmark. Tror måske, at de faktisk laver nogle champagnefarvede kjoler. Hvis jeg ikke tager meget fejl, vil du kunne finde chanpagnefarvede kjoler i mange forretninger. Tror bla. jeg så nogen der, hvor jeg købte min: Askepotmodeller i Horsens.
 14. Jeg har ledt og ledt og ledt.. Og jeg kan bare ikke finde de rigtige sko. Butikkerne har bare ikke særlig mange af den slags sko tilbage for tiden... P.t. har jeg faktisk købt 3 par (hvor jeg afleverer dem jeg ikke skal have igen). Det ene par er et par champagnefarvede Billi Bi, hvor der er noget bling bling på foran, men som skal tages af. De sko er sådan set ret perfekte, de er bare laaangt over budgettet, da de koster 1200 kr. Øv! - De er til venstre i billedet nedenfor. Det næste par er et par sølvsko - og det der er galt med dem er, at jeg synes ikke sølv passer ligeså godt til kjolen, som lys champagne. Desuden er hælen også en anelse for kort til min smag. - De er bagerst på billedet. Det sidste par er et par hvide bryllupssko med en sløjfe foran. Dem er jeg også meget usikker på om passer til min kjole og stil - og desuden er hælen også ret korte på disse. - De er til højre på billedet. Har I nogen råd? Jeg skal have rettet kjolen til på fredag - derfor er jeg ved at løbe tør for tid.
 15. Vi står lige en situation, hvor vi ikke helt kan finde ud af, hvad vi skal gøre. Blandt gæsterne til vores bryllup er også vores søskendes børn. Vi elsker dem og for os er det naturligt, at de er en del af hele brylluppet. Så de skal med. I blandt disse børn, er der 2, som er 1 år. Og det er i forhold til disse to, at vi er lidt i tvivl om, hvad vi gør. Vi holder festen på et hotel, og betaler 350 kr (halv pris) for børnene, og de får det samme at spise, som de voksne. Det har jeg det helt okay med. Så er der de to på 1 år. Vi har spurgt forældrene, og de vil gerne have, at de får lidt at spise, da de jo ikke længere lever af mælk. Jeg synes dog det er lidt skørt, at servere en 4 retters menu til 350 kr. til nogen der kun er 1 år.. De spiser måske en most kartoffel med sovs.. Er det bare mig eller hvad? Og hvad gør I andre, der evt. også har så små børn til jeres bryllup? Har restauranten villet servere en særlig babyret, eller har I bare betalt for dem som almindelige børn, eller hvad? Det skal lige siges, at det ikke er fordi, jeg ikke vil betale for de børn, jeg inviterer til mit bryllup. For de øvrige børn, som er fra 3 år og opefter betaler jeg glædeligt de 350 kr. Men jeg synes som sagt bare det er lidt skørt for de på 1 år.