opal

Medlem
 • Content count

  30
 • Joined

 • Last visited

Everything posted by opal

 1. Min buket skal op på min svigermors grav dagen efter.
 2. Næsten klar med alt .....tiden går sååå langsomt.

 3. Kjolen er fin og du skal gøre det DU føler er det rigtige ... Men jeg skal have min kjole på så længe som muligt det er jo min drømmekjole
 4. Skal giftes i kirke d. 27.sept. 2014 på det tidspunkt er jeg 53 , og nu kommer spørgsmålet til jer alle : Kan man i min aldre være hvid / råhvid brud ?? Og Kan man have det helt store skrud eller skal man tone det ned ? Ville jo nødigt virke som om at jeg forsøger at være yngre end jeg er. :fløjt:
 5. Åhhhhhhhhh tusinde tak nu er jeg da ikke til at skyde igennem
 6. skal man holde sig udstrakt på tæer og albuer ???
 7. Super flot at du er startet op .... jeg skal smide 7 kilo inden 2014 .. men min insulin gør det mega svært da jeg skal tænke meget over hva jeg indtager , må ikke få lavt blodsukker ej heller højt blodsukker men ved at jeg vil køre træt i grøntsager alene så starter med at sætte mængden af mad lidt ned når jeg spiser og så altid have sundt snack hjemme når den lille slikmund melder sig.
 8. Ja så er kjolen jo valgt og er total forelsket ... har aldrig kunne forstå når folk sage at de bare kunne mærke når de kom i den rigtige kjole , men hold da op jeg var ikke et sekund i tvivl så snart jeg havde den på gad jeg ikke prøve flere men Hanne fra Brudegården fik mig i et par stykker mere men nej fik MIN kjole på igen og tårene pressede på da slør og hårpynt kom i så der var ingen tvivl ... Ved godt der er længe til vi skal giftes men det gør ikke noget , tænker overhovedet ikke i kjoler mere ... er bare Happy Happy. Så igen tak til alle der skrev herinde. Kjolen og mig kan ses i vis os din brudekjole og i den tråd hvor man har smidt et billede af kjolen på en model kontra et billede hvor man selv er i kjolen.
 9. Uhhaa den er ikke nem .... syntes den ide du har med at din stedfar går foran med din søn er en rigtig fin ide så er han inde i billedet og han ved du har tænkt på ham.
 10. Taaaaak det er osse tæt på jeg er mere forelsket i den end min kommende mand
 11. Undskylder lige de lidt sjove str. på mine billeder . billede 1 toppen er meget stor og skal syes ind så der kommer kavaler gang.
 12. Har fundet kjolen og skal først giftes om 1 år og 7 mdr
 13. http://www.bella.fr/passiflore.html kjolen her er meget blank men det er den ikke i virkeligheden.
 14. Brudegården i Gørding ... top betjening og fornuftige priser.
 15. Kan desværre ikke kopier modelbilledet fra deres hjemmeside men kan godt lægge et link ind ;-) men men men kan så ikke finde ud af at gøre mine billeder fra prøvning mindre så de kan komme herind ( ja jeg er total analfabet hvad redigering ang.) HJÆÆÆLP
 16. Celine Dion ; because you loved me :heart:
 17. Syntes det er okay ... planlægger selv at få en til at synge en sang i kirken da jeg ikke kan synge , og selv om jeg kunne synge ville jeg ikke være i stand til det lige den dag. Så jo det kan du godt .
 18. Har min egen lille privat Hår og make-up pige .... hun er såå dygtig så der er ingen anden der får lov.
 19. Ej hvor er den smuk
 20. Åhhh tusinde tak da er sikker på du osse bliver super smuk .... og billeder taaak
 21. Tror du en gang for alle skal have lukket det emne , og på en pæn man meget bestemt måde fortælle hende at hun og kun hun skal betale selv og kan eller vil hun ikke det må du vælge en anden. Ved godt det lyder hårdt men nogen mennesker fatter det ikke på anden måde.
 22. Har det allerede meget bedre med hensyn til hva jeg kan og ikke kan tusinde tak de damer
 23. Wauu en flot kjole ,
 24. smuk smuk og smuk
 25. Super flot ... og hvor er du dog flot slank !!