wisbech

Medlem
 • Content count

  978
 • Joined

 • Last visited

Community Reputation

0 Neutral

About wisbech

 • Rank
  SUPER AKTIVT ÆRES MEDLEM
 • Birthday 05/01/1981

Kontakt

 • Hjemmeside
  http://www.123hjemmeside.dk/kirstineogjesper

Profile Information

 • Køn
  Kvinde
 • Lokation
  Tønder
 • Interesse
  Min mand og mine dejlige børn, venner og veninder, samt motionscenteret
 1. NØJ HVOR ER DET BARE EN SUPER SMUK KJOLE!!!!!!!!!
 2. TILLYKKE MED LILLE-PIGEN
 3. Hjertelig tilykke med papir brylluppet.... Håber i får en dejlig dag.
 4. Lige mine ord. - Og mine!!!! Var der nogen, der sagde tomgang? Der sker bare ikke nok i lille Danmark til at have 24-timers nyheder... Ikke engang når der sker sådan noget i fodbold kan de holde udsendelsen interessant i mere end to minutter! HELT ENIG..... de gentager sig selv langt over 1 million gange i løbet af dagen. I hverdagen har de intet what so ever at sige som ikke for længst er sagt i nyhederne på tv2. De sidder og klapper i deres fede små hænder når der sker noget som dette - så kan de få "lidt mere fylde" i deres rådne program! (sorry, men det er sandt!)
 5. Nej nej nej hvor er det bare uretfærdigt! Sender jer den varmeste medfølelse og en masse
 6. Lige mine ord. - Og mine!!!!
 7. Jeg ville heller ikke lave noget særligt om. Jeg har valgt min drømme kjole - intet andet vil kunne hamle op med den (synes jeg). Havde jeg så mange penge, at 400.000 ekstra ikke betød noget, ville morgengaven nok blive en del større. Ellers ville jeg da bruge pengene på mine børn og resten af familien i det daglige!
 8. Jeg tror bestemt ikke du træder nogle over tæerne. Det er jo trods alt kun mennesker der kontrolerer i Parken..... Der er kun én med skyld i alt dette rod - og han er forhåbentligt under lås og slå!!!!!
 9. Er det så ikke Parkens skyld? Hvorfor ska' det danske hold straffes for noget, de ik' har nogen mulighed for at kontrolere? Jeg synes med Gravgaards indblanden, at holdet gjorde hvad de kunne... Synes 0-3 resultatet er helt hen i vejret i den sammenhæng! Parken må da have en eller anden form for ansvar. Er det ikke deres job at sørge for sikkerheden for spillerne på banen ? Jo, det er Parkens ansvar. Men min kæreste, som er fast inventar i Parken, siger, at hvis man vil ned på banen, så er det ikke svært at komme det... Der går nok ikke lang tid, før vi ser Don Øf med en kommentar om at sikkerheden i Parken er i orden... Ja det har du nok ret i.... Men den kan jo umuligt være i orden efter det vi har set her til aften. Kunne jo også høre senere, at kommentatorene sagde at "endnu en papnæse" var løbet ind på banen. Ja det er nemlig rigtigt! Hvad er det da for noget altså - helt ærligt.....
 10. Er det så ikke Parkens skyld? Hvorfor ska' det danske hold straffes for noget, de ik' har nogen mulighed for at kontrolere? Jeg synes med Gravgaards indblanden, at holdet gjorde hvad de kunne... Synes 0-3 resultatet er helt hen i vejret i den sammenhæng! Parken må da have en eller anden form for ansvar. Er det ikke deres job at sørge for sikkerheden for spillerne på banen ? Ja det vil jeg nu også sige!!!! Sikke noget forbandet rod!!!!!!!
 11. ÅRR HVAD MAND!!!! Sikke et KÆMPE FJOLS! Mega tåbe.... Ejj hvor er jeg bare arrig. Vil ikke sætte mig på så lavt et taber niveau så ham ved sige en masse ondt - men det er FAN.... SVÆRT AT LADE VÆRE!!!!!!! Nøj en klaphat. Håber han har det meget dårligt.
 12. Årr ja mand - sikke nogle fantastiske billeder. Hvor er i bare et smukt brudepar
 13. Hej hej... Det er så simpelt. Du går ind i PAINT (under start på din computer) Tryk på åben og find det billede du skal bruge Tryk på BILLEDER og skriv fx 40 i de to øverste felter og tryk ok HUSK AT GEMME BILLEDET I ET ANDET NAVN - skriv fx "slet mig" eller sådan noget. Så bevarer du det originale billede. Luk paint og gå ind i gennemse - vælg det tilpassede billede og tryk vedhæft... SÅ ER DER BILLEDER PÅ SKÆRMEN :carrot: